- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.321
canavar gbi nasıl olsunndelikafadulden
uyutayım dedım bende uyumuşum onunla :kedi:
kızlar kilo vermek şöyle dursun ben boyna alıyorum
kurbana 84 le gittim 1 haftada 3 kilo alıp gelmişim
oldummu 87:1shok:
aklım almıyo koca çocuk taşıdım aylarcada okadar kiloya çıkmadım şaştım
aman ne koca pis boğazmışım yaaaaaaklava:
merhabalar canlarım
en nihayetinde bugün doktorumuza gidebildik
elifim faranjit olmuş ilaçlar verdi damağı içinde jel verdi işte
bide 1 saat buhar tuttular evdede ara ara ketıl çalıştır ev nemlensin dedi
8300 olmuş maşallah ama hastalıktan ememedi ve kiloda alamadı zillim
ek gıdaya başlamadı ama yoğurt ve meyva püresi verebilirsin dedi
sebze olarak ilk karnıbaharla başla dedi istersen tabi
ama şimdilik tadımlık dedi
bizden haberler bukadar
yere yanına uzan..onunla konuş eline oyuncak ver sonra uzağa koy kendi alsın gör bak nasıl yuvarlanıyo..ah video yüklemeyi bilsem eklicem deniizn videolarından ama bilmiyorumki bilen de yok sanırım
canım bende herşeyi ağzına alması konusunda çok pimpirikliydim
geçen gün prof konuştu tvde çocuklar neden ellerine aldıklarını gözlerine götürmezler bunun zararlı olduğunu bilirler çünkü dedibırakın ağzına alsın o bağışıklığını arttırır dedi bende rahatladım şimdi oyucaklarını falan yıkıyorum zaten ama daha rahatım
ben 78 le hamile kaldım... 92 le doğuma gıttım doğumdan 1 ay sonra 78 e geri düştümm ... ama dha vermem lazımmm.. boy 1.78 ama bı 10 kılo versem çok ii olcekkk...
şu emzirme dönemi bitsin anca öle...
benim bildiğim kadarıyla çocukların tv izlemelerindeki tek sakınca cihazların yaydığı radyasyon
hatta çocuk odalarında tv ve bilgisayar bulundurmamak gerekliymiş
çocuklar daha çok radyasyona maruz kalmasın diye
ama tv izlemede herhangi bi zeka geriliği tabikide olmaz amaç sadece radyasyondan bi nebze daha uzak tutabilmek
canım çiçek tozuda ne iş
oda yenimi çıktı herşeyi duydumda bunu hiç duymamıştım anlatsana biraz
lcd tv ler radyasyon yaymıyor ztn....
benim kayınvalidem kızmıştı gecen geldiğinde tv ye yakın uyutmayın die eşimde o tv radyasyon yamaz dedi elektronik teknisyeni kendisi akşama kdr telefon tamir edio kapsam ben kapardım ben nereye kaçayım dedi.....
biizmkide plazma ama doktorun bize söylediği zeka ile ilgili olan şey: ilerde bir şeyi 3-4 kere deyişte algılayıp anlaması..katılan katılır katılmayan kendi bilir..ben şahsen plazma da olsa yanında açmamaya yada göz teması kurmasına uzun süre izin vermiyorum,tabiki gözü kayacak bakacak ama başında oturmuyorum anlatmak istediğim zeka ile olan şey bu...tabiki zeka özürlü yapmıyor :)ve bunu bize söyleyen tanınmış bir prof.ismini isteyene de veririm irtibata geçebilir...ben sözsüz müzikler ve hafif şeyler dinletiyorum..genelde de dingin oluyor...hareketli arabesk pop rock dinletmiyorum :):)ben inanıyorum,çünkü yakınımdaki tandıklarımın çocukları gerçekten bir şeyi 1.kez anlamıyor ve aşırı tv izlemek bönlük yapıyor muşşşşşşşşş...birşey söylüyosun çocuğa cvp vermeden suratıma bakan arkaşdaşların çocukları var,%100 tvden diyemem ama doktorum öle dedi paylaşayım dedim kızlar...ben paylaştım gerisi size kalmış anneler okişopuyorumnanaktan
gündemimiz tv olmuş sanırım
ben günde 10-15 dak , özellikle de şu ek gıdasını yerken baby tv izlettiriyorum , sonuçta bebeklere özel yapılmış programlar içerdiğinden bu konuda endişe taşımıyorum ama normal tv programlarını izlettirmiyorum ..
şu ekrana da tez zamanda bi filtre lazım sanki yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?