2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

selam annişler ay yorgunluktan bittim bugün 40 mevlüdümz wardı sabahtan beri bittim paşamda hiç üzmedi annesini emdi emdi uyudu aglamadı bile ama gece dikecek gene ayaga bizi gündüz çok uyuyo gece uyumuyo benim oğlum yaa neyse bende gelişmeler böyle sizler nasılsınız

yserezcim hayırlı olsun 40 ınız .ne çabuk geçiyor günler.
bugun benim kızımda full emdi ve uyudu hala da uyuyor .gece mum diktiriecek bize:)))

ama zinco da bir ilaç değil mi sonuçta

zinco içindekiler:ayçiçek yağı,badem yağı,anason yağı,rezene yağı,kimyon yağı,dereotu yağı,portakal aroması,melissa yağı,çinko klorür....
tamamen bitkisel olduğunu gösteriyo...sositososito

saat 7:30 da kızımı yüzün koyu kendime yatırmışım yorganıda beline kadar örtmüşüm yorganı iki kenarıma sıkıştırmışım kızı tamamen kendime yapıştırmışım ...ve uyumuşum delikafaduldenhiç hatırlamıyorum oda uyumuş çünkü öyle...succcuuuk gibi terlemiş yapışmış bana...laelaelaelaelae eşim işe giderken kaldırdı beni yatırdım kızı beşiğine tam uyuyacaktım ...annem geldi aklıma...
dün akşam beni aradı bu gece 12 de ananem için hastaneden internetten randevu almak gerekiyormuş...alacakmışım nasılsa uyumuyormuşum...gece site açılmadı aradım hastaneyi gece 12 den itibaren değil sabah 8 de arkadaşlar sistemi açıyorlar sabah alacaksınız dediler...şimdi kızımı uyuttum ama ben uyuyamıyorum...teşekkür ederim anne evimizde herkeste internet var ..nasılsa ben uyumuyorum dimi...tabi sabah 5 den beri gaz sancısı çeken sen değilsin nasılsa tatildesin sen nerden bilicen ki....

kızım mıkırdanıyor ama randevuyu almam lazım hadi bakalım...

gunaydın kızlar
oğlum gaz cıkarnak ve kakasını yapabılmek ıcın o kadar cok ıkınıyorkı karın ağrısı falanm ı var acaba ?metsıl ve zınko kullanıyorum ama yetmıyormu ne ya
onerısı olan varmı ya da bebegı aynı sekılde olun ne kullanıyorunuz?

kikoleyım cnm cok gecmıs olsun benım ılk kızımda das ole demıstı dr. ama bır kac dr. goturdum bbıseyı olmadığını soledıler zaten varsada eger cok erkrn tanıdan hemen duzelırmıs
gecmıs olsun tekarrar

canım yaa kıyamam ben ipeğeekız daha çok küçük öyle yatırıpta sende uyuma bari sen uyanık kal allah annenede akıl fikir versin tatlım işin zorrrlaelaelaelaelae

diloş kızın ayni sana benziyor canım resimlerinden seni gördüğüm kadarıyla masallah çok tatlı

teşkkür ederimm canımm bütün bebişler çok tatlılarr aşığım hepsineee minişlerim benimm:asigim:

canım bazen sebebpsiz yere ağlayabiliyolar bazen benim kızın hiç bişeyi yokken birden çok huysuz oluyor her yolu deniyorum mesala belki biraz sıkı giydirmiş olabilirsin azcık soy rahatlasın yada başka bi oadada yatır değişik gelebilir ayaklarını karnına çekip ağlıyosa zaten gazı vardır ince bi tülbenti ütüyle ısıt karnına sar belki iyi gelirr:teselli:

nazlıbaharcığım ben çözdüm beniö kız 2 gün kök söktürdü bu sabah şimdi sakinleştizemuszemus babasına yapıyormuş heralde..o gitti kakasını yaptı halaa sesler geliyo,gazı çıktı,kustu şu an sakn yatıyor kaydirigubbakcemile3 sen ne dersin bu işe...

dılaracım aynen ustunu degıstım salona geldık sımdı ayaklarımda yastık ustunde mısıl mısıl basladı uyumaya :)
bu arada emzırmelerınızı saatlımı yapıyorsunuz?dr. ılk 10-15gun her ıstedığınde ver demıstı sonra saaate donersın demıstı dun yarı kırkımız cıktı bızım ve dunde berı saatlı emzırmeye calısıyorum sız nasıl yapıyorsunuz?

benim kız önceki kadar emmek istemiyo arayı baya bi açtıı gece sadece 1 kez kalkıyo emmek için meselaa 11 uyuduysa 4 te kalkıyoo emiyo yatıyo 7 kadar uyuyoo yine emiyşiyoruz 1 saat uyanık kalıyo altını felan üstünü değiştiriyorum tekrar uyumak istiyo gündüzde 2 saatte bir canı isterse emiyo

uyku saatiniz geceleri için çok güzel canım inş böyle gider .
enazından uykunu alırsın sende gece uyumanın yerini hiç bişi tutmuyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…