2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

sütünüzü ne ile sağıyorsunuz kızlar
otomotik pompalarla mı?

kıvamı koyu ve yağlı iyi derler süt için :)

sütünüzü ne ile sağıyorsunuz kızlar
otomotik pompalarla mı?

kıvamı koyu ve yağlı iyi derler süt için :)

canım ben weee nin şıraıngalı pompasıyla sağıyorum çokta menunum ben şimdi sağdığım sütte dibinde bi parmak su gözüküyo süt üste çıkıyoo en üsttede yarım cm tlik koyu tabaka var sanırım sütüm okadar yağlı değil?

selam kızlarr ilsucum bende bu hafta aldım otomatik pompa gögüs yaralarım geçmediği için doktor ara ver çok yara olan gögsüne dedi o yüzden aldım dünya varmış dedim normal pompayla canım çıkmış kaç gün ama hala yaralarım berbat iyileşek gibi değil sıkıyorum dişimi şimdilik

dilaracım sütün kalitesi bebişin aldığı kilodan anlaşılır demişti sağlık ocağındaki hemşireler dışardan bakınca anlaşılan bi yöntem varmı bilmiyorum

günaydin canım hoşbulduk...
gaz sorunun varmış seninde erkek bebeklerin coğunda var sanirim .onlar ıkındıkca kendini sıkdıkca insan çok kötü oluyor

cnm ya nerden duyduysam ben kulagımda kalmıs fazla ıkınınca erkek bebekler fıtık oluyor dıye o her ıkınısında terler bosanıyor benden korkuyorum uzuluyorum cok

dilaracım büyüklerden duymuştum o yağlı olayını bende inan nasıl anlasıldığını bilmiyorum:))

Hürremcim hoşgeldin epeydir görüşemedik seninle de ,Analı babalı büyütün ıdili inş canım.
Bende Bebedorun basit bir el pompası var bazen onla sağıyorum o da hiç sağmıyor doğru dürüst ..otomatiklere iyi diyorlar işe baslayınca onlardan alabilirim.
o yara olayı benim kız ilk 9 gün emmediği için bende pek olmadı.sadece ilk ağzına memyi alınca canımı çok yakıyor ((
seninki çok yaraysa birz ara verebilirsin cünkü iltihap falan olur bu sefer bebeğinde etkilenir.

hoşbuldum ilsucum teşekkürler zaten 3 aydan sonra geçmezse yaralar doktor bıraktırıyormuş emzirmeyi genelde iri gögüslülerde oluyor bu yara meselesi ya benimde ilk verdiğimde canım çok yanıyor zaten ondan sonra hafifliyor acım ama emip bitirdikten sonra ağrı başlıyor o yaradan da beter

selam kızlar telaştan bir süredir giremedim
dün öykücüğümün bebek mevlütü vardı çok şükür atlattık
şimdide miniğimi uyuttum biraz size bakayım dedim
herkez iyi umarım

selam kızlar telaştan bir süredir giremedim
dün öykücüğümün bebek mevlütü vardı çok şükür atlattık
şimdide miniğimi uyuttum biraz size bakayım dedim
herkez iyi umarım

merhaba canım.bebek olunca malum herkeste ayni telas.
öykün çok şeker annesi güle güle büyütün...hatırlarsan bizim midemiz yanmadığı için kel mi olacak acaba bizimkiler diyodum masallah öykü peruk takmış gibi doğmuş
:roflol:

evet ilsucum çok şükür herşeyi tam istediğim gibi saçlı,gamzeli bide kocamann gamzeleri var öykünün allaha çok şükür ya

sen nasılsın ilsu bebişin nasıl iyimisiniz

canımcım eklemiştim resmini ama şimdi albüme koyacağım bi kaç resmini oradan bak en iyisi .5 dak içinde eklenmiş olur.

Tuanada iyi 3300 gr 50 cm doğduı.Sezeryanla doğum yaptım.
Çok hırçın bi bebek değil teyzesi ..Birbirimize alıştık bizde kızımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…