- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.721
derincim tüylerim ürperdi okuyunca, çok çok geçmiş olsun. allah koruyor onları, nasıl sevindim bişey olmadığına hihoyyytkızlar çok kötüyüm kızım çok öksürdüğü için dispansere götürmüştük sabah tam dr muayene ettkten sonra giydiriyordum o sırada arkamı dödüm dra cevap vermek için o sırada naz muayene masasından düştü betona öyle kötüyümkü allahım yardım et inşallah bişey olmaz. sabah olmuştu 2.5 saatsonra az önce uyudu dr bişey olmaz korkmasyın dedi. ama acaba film çektirsemmi diyorum. birde dr gerekse söylerdi diyorum ellerimin arasında düştü yavrum gözümüzden ayırmaya gelmiyor lar artık hiçmi hiç durmuyor hastalıkmı huysuzlukmu çözemiyorum çıldırıyor çocuk bütün gün ağlıyor neyse sağlıklı olsunlarda herşeye razıyız artık. nazarmı oldu neeee herkez gelip onu sevdi dr bile nazarımız değdi diyor
öncelikle allah kavuştursun canım çok zor bi sürece giriyorsun ama allahtan kısa dönem. sayılı gün çabuk geçer derler ya gel geçirene sor :gitme: ama canı sağolsun, allahım geçmeyen gün vermesin. hayırlı teskereler turkbayragive eşimi bugün askere ugurluyorum rabbim saglıcakla yapım gelmesini nasip etsin bize kısa dönem istanbul çekmeköy içim tuaf nasıl geçer bilmiyorum ama ogluma sarılıp avunuyorum o olmasa bukadar güçlü duramazdım heralde çünkü o bana muhtaç ve benim iyi olmam gerek dualarınızı eksik etmeyin ne olur
Herkese merhaba,
Bugün kızımın aylık kontrolü vardı.
1 ayda sadece 370 gram almış. Doktor az almış, ek gıdaya geçmemiz lazım dedi. Ama öncesinde idrar tahlili ve kültürü yapalım dedi.
kızlar halinize şükredin, tamam diğer bebişlere göre az balki ama daha hiç almayabilirdi de. biz de 5. ayımızı yeni doldurduk, 6400 gr, boyu da 61,5 cm geldi. 1 ayda 100 gr bile almamış. zaten çok minik doğmuştuk, açığı yeni yeni kapatırken yine geriledik. amaaaann onların canları sağolsun, sağlıkları yerinde olsun da boşverin kiloları. bakın biz nasıl vericez diye kara kara düşünüyoruz :sm_cool:kızlar benim kızım yine çok az kilo almış bu ay 200 gr 3 haftada mafoldumben idrar tahlilleri falan yapıldı herşey temiz.. niye az alıyo anlamıyorum yaa, 5900 şuan kilosu boyuda 60,5 cm. ufacık kızımm. doktor minyon olacak diyoo, hep bakamıyorum diye düşünmeye başladım
maşşalah prensesimize yahu..özledim seni dudum ..nası lgidiyore eşin yine başladımı şehir dışına işlere çıkmaya....prensesimiz nasıl...yerim o yumuk yumuk elleri kolları ben...sırma saçlımın
SAAT 6 DAN 22 :00 A KADAR UYUYAN İPEK HANIMIN UYANIŞI....
BUDA KARNINI DOYURDUKTAN SONRAKİ HALİ...
şu anda uyandı tükürükleriyle oynaşıyor..videosunu çektim bakalım becerebilirsem hepinizi zileyebileceği bir siteye koyacağım...
bu arada 6 da uyudu 10 da uyandı bu gece hurişe uyku yok galiba
ayy çok tatlılıar maşallah prenseslere....http://img709.imageshack.us/img709/8575/elifpik028.jpg[/IMG]
huriş bu ne tatlılık uyanması ayrı güzel...hele karnı doyduktan sonraki haline bttim o yanakları,o ağzı ısırasım geldi maşallah ipek bebeğe...SAAT 6 DAN 22 :00 A KADAR UYUYAN İPEK HANIMIN UYANIŞI....
BUDA KARNINI DOYURDUKTAN SONRAKİ HALİ...
şu anda uyandı tükürükleriyle oynaşıyor..videosunu çektim bakalım becerebilirsem hepinizi zileyebileceği bir siteye koyacağım...
bu arada 6 da uyudu 10 da uyandı bu gece hurişe uyku yok galiba
Miraç Adaya maşallah saçlara bak tarz yapmış...işte bu da benim miraç ada'm teyzoşları...
sağol canım ceren iyi maşallah,döndürme çalışmalarımız tam gaz devam ediyor,kızı konuşturcaz derken yüzüstü yatmayı pek öğretmemişizde yeni yeni alışıyo ama dönemiyo henüz,bu arada ceren bilinçsiz tabi ama ağlarken iç çekerken vs.resmen anne diyo kaç kişi aaaa ceren anne dedi diyo larkaydirigubbakcemile2 ay bide ağzıyla bir mimikleri var ki sormayın dili dört dönüyo ağzının içinde,dudaklarını büzüyo,yuvarlıyo,geriyo,dilini çıkartıyo,tam bir şebek
eşim eylül sonlarından beri evde çok şükür,çok mutluyum bu durumdan,neydi o ya bi gittimi gelmiyodu,ahhhh canlarım benim dert ortaklarım azmı yazışırdık gece yarıları,heyyyt e neydi o günlerkaydirigubbakcemile3
ay huri varya senin kocan çok yaşar arkadaşım şunu yazmazsam içimde kalır her yazdığınla beni güldürüyorsun ya valla sana hayranım Şeniz
ipek inanılmaz tatlı ya maşallah
teşekkrü ederim asıl sen şimdi videoyua bak.....kikoleyim kızlarına maşallah ohh abla kardeş yatıyor
Huriş senin kızda kocaman olmuş dudakları ball
teşekkrü ederiz canım bence sende git yat dinlen çok üzüzldün bugün topkla kendini olur öyle şeyler dikkat edecez artıkın...sayfa açık kalmış kızlar birde bu üzgün halimle misafir ağırladım akşama kadar ağladım zaten eşimin teyzeleri gelinleri geçmiş olsuna gelmişler yeni gittiler bende eşim gelince biraz uyurum diyordum şimdi kayınvalide uyutmaya çalışıyor bende çaktırmadfan size yazayım dedim kızım çok şükür iyi
bütün görmediğim herkeze geçm,ş olsun dilkleriniz için teşekkür ediyorum son sayfada gördüğüm nnuris ve kikoleyim çok sağolun
kikoleyim emirhanerim huriş maşallah kırkbir kere bebişlere herbiride birbirinden tatlı yakalanmadan çıkayım kızım çok mızıklıyor ben burada uğraşırken o keyif yapıyor diyecek kaynana hepinize iyi geceler
işte bu da benim miraç ada'm teyzoşları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?