2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

slm kızlar ben geldim. oğluşum sağolsun hiç fırsat vermedi yine bugün bana, kaç saattir topikte olmama rağmen şimdi fırsat bulabildim, attım babasına oyalamaya çalışıyor paşayı.

derincim tüylerim ürperdi okuyunca, çok çok geçmiş olsun. allah koruyor onları, nasıl sevindim bişey olmadığına hihoyyyt

öncelikle allah kavuştursun canım çok zor bi sürece giriyorsun ama allahtan kısa dönem. sayılı gün çabuk geçer derler ya gel geçirene sor :gitme: ama canı sağolsun, allahım geçmeyen gün vermesin. hayırlı teskereler turkbayragi

EBUSH
allah bağışalasın bu ne tatlılık, bittim oğluşuna, o havalı saçlarına. tam bir fırlama olcak valla:teytey:

Herkese merhaba,
Bugün kızımın aylık kontrolü vardı.
1 ayda sadece 370 gram almış. Doktor az almış, ek gıdaya geçmemiz lazım dedi. Ama öncesinde idrar tahlili ve kültürü yapalım dedi.

kızlar halinize şükredin, tamam diğer bebişlere göre az balki ama daha hiç almayabilirdi de. biz de 5. ayımızı yeni doldurduk, 6400 gr, boyu da 61,5 cm geldi. 1 ayda 100 gr bile almamış. zaten çok minik doğmuştuk, açığı yeni yeni kapatırken yine geriledik. amaaaann onların canları sağolsun, sağlıkları yerinde olsun da boşverin kiloları. bakın biz nasıl vericez diye kara kara düşünüyoruz :sm_cool:

aaayyyy kikolecim maşallah bu ne tatlılık, allah bağışlasın. gözler tam nazarlık kıskandım valla ben de göndermeye çalışıyım oğluşumun resimlerini.

SAAT 6 DAN 22 :00 A KADAR UYUYAN İPEK HANIMIN UYANIŞI....

BUDA KARNINI DOYURDUKTAN SONRAKİ HALİ...

şu anda uyandı tükürükleriyle oynaşıyor..videosunu çektim bakalım becerebilirsem hepinizi zileyebileceği bir siteye koyacağım...

bu arada 6 da uyudu 10 da uyandı bu gece hurişe uyku yok galiba

sağol canım ceren iyi maşallah,döndürme çalışmalarımız tam gaz devam ediyor,kızı konuşturcaz derken yüzüstü yatmayı pek öğretmemişizde yeni yeni alışıyo ama dönemiyo henüz,bu arada ceren bilinçsiz tabi ama ağlarken iç çekerken vs.resmen anne diyo kaç kişi aaaa ceren anne dedi diyo larkaydirigubbakcemile2 ay bide ağzıyla bir mimikleri var ki sormayın dili dört dönüyo ağzının içinde,dudaklarını büzüyo,yuvarlıyo,geriyo,dilini çıkartıyo,tam bir şebek
eşim eylül sonlarından beri evde çok şükür,çok mutluyum bu durumdan,neydi o ya bi gittimi gelmiyodu,ahhhh canlarım benim dert ortaklarım azmı yazışırdık gece yarıları,heyyyt e neydi o günlerkaydirigubbakcemile3

ay huri varya senin kocan çok yaşar arkadaşım şunu yazmazsam içimde kalır her yazdığınla beni güldürüyorsun ya valla sana hayranım Şeniz
ipek inanılmaz tatlı ya maşallah

sayfa açık kalmış kızlar birde bu üzgün halimle misafir ağırladım akşama kadar ağladım zaten eşimin teyzeleri gelinleri geçmiş olsuna gelmişler yeni gittiler bende eşim gelince biraz uyurum diyordum şimdi kayınvalide uyutmaya çalışıyor bende çaktırmadfan size yazayım dedim kızım çok şükür iyi
bütün görmediğim herkeze geçm,ş olsun dilkleriniz için teşekkür ediyorum son sayfada gördüğüm nnuris ve kikoleyim çok sağolun

kikoleyim emirhanerim huriş maşallah kırkbir kere bebişlere herbiride birbirinden tatlı yakalanmadan çıkayım kızım çok mızıklıyor ben burada uğraşırken o keyif yapıyor diyecek kaynana hepinize iyi geceler

herkese merhabalarrr....

http://img709.imageshack.us/img709/8575/elifpik028.jpg[/IMG]

ayy çok tatlılıar maşallah prenseslere....
huriş bu ne tatlılık uyanması ayrı güzel...hele karnı doyduktan sonraki haline bttim o yanakları,o ağzı ısırasım geldi maşallah ipek bebeğe...

işte bu da benim miraç ada'm teyzoşları...

Eklentiler

• $Fotoğraf2.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 31
  • $Fotoğraf388.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 29
  • $Fotoğraf406.webp
    5 KB · Görüntüleme: 35
  • $Fotoğraf493.webp
    4 KB · Görüntüleme: 31
ya kızlar ben resimleri göndermeye çalıştım ama benimki eklenti olarak çıktı sizin gönderdiğiniz resimler nasıl çıkıyor. siz nereden gönderiyorsunuz.

Kikoleyim,karen,blue çok teşekkür ederim.
Yarın akşamı bekliyoruz bakalım, inşallah üreme olmaz kültürde.

Adını anmaya değmez olan o sözde partinin kapatılmasının ardından duyduğunuz sevinci paylaşıyorum arkadaşlar. Darısı işbirlikçisi olan, pkk'nın yapamadığı ayrışmayı sağlayıp onların ekmeklerine yağ süren işbirlikçi partinin başına...

kızımı artık kel saçlarını kestik...inanın o günden sonra kilo aldı keyfi yerine geldi..gülmekten ağzı kapanmıyor..saçları ağar mı geliyordu acaba...bi de diyorlar ya saçları çoksa bebeğin vitaminini alır diye...

saol canım bu günlerde hamileliğimizden çok konuşuyoruz..çok özledik gerçekten ama dün gibi sanki 1 ay olmuş gibi değilmi...bu veletlerle zaman çabuk geçiyor ...ay ne gecelerdi gerçekten sen ben ece demet toplaşıyorduk hergece hergece....inşallah yine aynı dönemlerde hamile oluruzda aynı geçer yaaaa......
bu arada cerenle ipekle aynı gidiyor canım bizde daha dönemiyoruz aynı şekilde bizizmde dil yerinde durmuyor...maşallah onlara yavaş yavaş annesi öğrenecekler...

kikoleyim kızlarına maşallah ohh abla kardeş yatıyor

Huriş senin kızda kocaman olmuş dudakları ball
teşekkrü ederim asıl sen şimdi videoyua bak.....

teşekkrü ederiz canım bence sende git yat dinlen çok üzüzldün bugün topkla kendini olur öyle şeyler dikkat edecez artıkın...

kızlar slm nezamandır yazamıyorum şöyle genel bakıp çıkıyorum.okumak bile lüks oldu kızım mızmız çok hareketli iş ev zaman nasıl akıyor fakında değilim.
ek gıdaya başaldım ama kızım sebze püresini pek sevmiyor tatlı şeylere bayılıyor szinkiler nasıl.

kızlar bu karın doyma işleminden sonra hemen uyandı zaten bizizm hanım başladı kendi kendine söylenmeye yanii bu geceye hazırlıklı ol anne dedi bende hemen yükleyip sizlere sunuyorum...
kameramın boş cd si kalmamış o sebepten telefonla çektim biraz görüntü nanay ama olsun....
işte ipek böceğiiii

http://www.izlesene.com/video/cocuklar-tukuruklu-ipek/1439944

işte bu da benim miraç ada'm teyzoşları...

wwooww miraç saçlar harika ...valla ipeğinde böyle yandan yandan saçları öteki taraf yatırıyorum ama alışmış hep o tarafa yatıyor bazen tokayla tutturuyorum iki yanada alışsın die...

bu arada maşalah miraç a yakışıklu olcak ....

ben resimleri imageshuck die bi yer var ordan yapıyorum ya ben bunları hep ince ince anlatmıştım bi yerlerde ama nerelerde 600 lü sayfalarda....(((...
bi bakmak lazım aslında ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…