2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ben de sezeryanla doğum yaptım öykü 2750 gram doğdu ilk hafta 2600 e düştü şimdi çok şükür almaya başladı 3450 gram şu anda

ben 12 kilo aldım.son ayda 4-5 kg aldım düşün :)))toplam 71 oldum şuan 62 yim
şimdi 3 klio fazlam var ama göbeğim var o nasıl gider bilemiyorum..
Tuananın kontrolu 16 TEmmuzda kaç kilo olduğuna orada bakacaz artık

oo canım baya ii kilo almış annesi neredeyse 1 kiloya yakın..
doğum kilosu çok önemli diil önemli olan sağlıklı olmaları ve düzenli kilo almaları doğumdan sonra.
bende ilk 9 gün emzirremedim sonra emmeye basladı.

ayyy yerim onu ya... tam prenses olmuş .kolları da boğum boğum olmuş annesi ..
kızınla takım giyinmişsiniz buarada :)Tam Beyaz Melek olmuşsunuz

evet ya çok minik doğmuştu kızım ama toparlandı maşallah ele avuca geliyo 1 aylık oldu artık teyzeleri toparlandı çok şükür

çocuk dr unuza kaşta bir gidiyorsunuz kızlar
biz çok sık gidiyoruz ya şimdiye kadar haftada bir gittik
şimdi 10 günde 1 gitçez

kızlar apartman feryatta bizim komuşumuz vardı sabah ölü bulundu yatağında çocukları sabahtan beri feryat figan yıkılıyo evde durmak mümkün değil sinirlerim boşalıyo bende ağlıyorum 4 çocuk anasız kaldı biri askerde 2 kız 2 oğlan allah sabır versin çok acııı 46 yaşındaydı kadın :gitme:

ben de 9 kilo ile tamamladım hamileliğimi
çok şükür 8 kilosunu verdim şimdiye kadarkaydirigubbakcemile5
göbek te gider bol bol emzir
benim pek kalmadı hafifi bir ayva göbeyi var ama o kadar olurkaydirigubbakcemile3
daha çok yeniyiz doğum yapalı ne oldu ki veririz

:1shok: ayyy ne kötü ya inanamıyoum allahım korusun ya çok ta gençmiş ne oldu acaba
hayat ne acı ya aniden bir sabah uyanamayabiliriz allahım korusun :umursamaz:
allah çocukların yardımcısı olsun
ben de çok üzüldüm ya:a015:

akşam tansiyonu yüksekmiş küçük kızı sabah uyandırmak istemiş kalkmamış sonra kızı komşuya gitmiş annem uyanmıyo teyze gel diye oda geliyo anlamıyo bişey tabi ambulans çağıralım diyo gelince yarım saat önce ölmüş demişler küçük kızının başındada tümör var her an ölebilir diye bekliyoalrdı ama annesi kızından önce öldü yazık yavruyaa((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…