- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.921
İzlesene.com : Video - dönüyoruz
bu da benim oğluşumun videosu naim süleymanoğlu gibi ıkına ıkına dönüyor:) giyidremeden çektim öylesine kusuruna bakmayın artık:)
ya benim kız bayramdan beri şurup içiyo sabah akşam ve her dafasında inadına ağzında bekletip resmen ağlayarak gargara yapıyo püskürtüyo ve çoğu zamanda boğazına kaçırıyodu
ama biraz önce bi kaçırdıki
allahııııım ölüyo sandım
nasıl bi telaş yaptımki sormayın yaaaaaa
mosmor oldu resmen
hemen ters çevirdim salladımda kendine geldi soğuk moğuk dinlemedim çıkardım hemen balkona
yazık yavrum ağlamaktan nefesi kesildi
ya benim kız bayramdan beri şurup içiyo sabah akşam ve her dafasında inadına ağzında bekletip resmen ağlayarak gargara yapıyo püskürtüyo ve çoğu zamanda boğazına kaçırıyodu
allahııııım ölüyo sandım
mosmor oldu resmen
hemen ters çevirdim salladımda kendine geldi soğuk moğuk dinlemedim çıkardım hemen balkona
kikoşcum sen ne istiyorsun yoksa senin zillinindemi huyu değişti yok istersen benim veledi sana postalayım damadın değilmi ezücük bakıver şimdiden kaydirigubbakcemile3bende bendeeeeeee
delikafadulden
ay yavrum benim iyi soğuk kanlısın ben çok panikim öle durumlarda fisfisfisaslında anne olmadan önce gayet soğuk kanlıydım sonradan böle oldum :1no2:ya benim kız bayramdan beri şurup içiyo sabah akşam ve her dafasında inadına ağzında bekletip resmen ağlayarak gargara yapıyo püskürtüyo ve çoğu zamanda boğazına kaçırıyodu
allahııııım ölüyo sandım
mosmor oldu resmen
geçmiş olsun canım.inşallah huy etmez yoksa yemek yedirmek ızdırap olur senin için
ay yavrum benim iyi soğuk kanlısın ben çok panikim öle durumlarda fisfisfisaslında anne olmadan önce gayet soğuk kanlıydım sonradan böle oldum :1no2:
kikoşcum sen ne istiyorsun yoksa senin zillinindemi huyu değişti yok istersen benim veledi sana postalayım damadın değilmi ezücük bakıver şimdiden kaydirigubbakcemile3
ya yok allahtan diğer verdiklerimi yiyo
sabah muhallebi veriyom akşam üstü yoğurt sonra meyva püresi
işte onları yiyo
ama bide ben yemekten soğumasın diye şurupları plastik bi turuncu kaşığım var onlan veriyom onu görünce anlıyo zaten
diğer kaşıklara tepki vermiyo
sizinde aklınıda bulunsun
bide yedirirken sürekli mıncık mıncık konuşuyom
aaahh o ağızda bekletmelri yokmuuu
çok geçmiş olsun canım
linada önlük takınca anlıyor birşey yiyeceğini.bende sürekli konuşuyorum.bu hafta daha iyi.bugün güzel yedi maşallah.yesin diye neler yapıyorum bir görsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?