2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

iyi geceler herkese hürrem maşallah kızına nerdeyse yürüyecek gibi duruyor ...ya bu bebeklerin hastalık geçirince neden huyları değişirki uslu sakin bebeğim gitti huysuz bi oğluş geldi yerine gündüz maşallah 3 saat uyudu şimdi benle oturuyo ve çok haraketli eli ayağı durmuyo bi enerji bu saatte anlamadım gittii .. gece hiç uyanmazdı şimdi iki üç kere kalkıyo memeyi reddediyo güç bela uyutuyorumm ben eski oğluşumu istiyorum yaaa mafoldumben

ya benim kız bayramdan beri şurup içiyo sabah akşam ve her dafasında inadına ağzında bekletip resmen ağlayarak gargara yapıyo püskürtüyo ve çoğu zamanda boğazına kaçırıyodu
ama biraz önce bi kaçırdıki
allahııııım ölüyo sandım
nasıl bi telaş yaptımki sormayın yaaaaaa
mosmor oldu resmen
hemen ters çevirdim salladımda kendine geldi soğuk moğuk dinlemedim çıkardım hemen balkona
yazık yavrum ağlamaktan nefesi kesildi

geçmiş olsun canım.inşallah huy etmez yoksa yemek yedirmek ızdırap olur senin için

aaahh o ağızda bekletmelri yokmuuu
çok geçmiş olsun canım

ay yavrum benim iyi soğuk kanlısın ben çok panikim öle durumlarda fisfisfisaslında anne olmadan önce gayet soğuk kanlıydım sonradan böle oldum :1no2:

geçmiş olsun canım.inşallah huy etmez yoksa yemek yedirmek ızdırap olur senin için

ya yok allahtan diğer verdiklerimi yiyo
sabah muhallebi veriyom akşam üstü yoğurt sonra meyva püresi
işte onları yiyo
ama bide ben yemekten soğumasın diye şurupları plastik bi turuncu kaşığım var onlan veriyom onu görünce anlıyo zaten
diğer kaşıklara tepki vermiyo
sizinde aklınıda bulunsun
bide yedirirken sürekli mıncık mıncık konuşuyom

ay yavrum benim iyi soğuk kanlısın ben çok panikim öle durumlarda fisfisfisaslında anne olmadan önce gayet soğuk kanlıydım sonradan böle oldum :1no2:

ya aslına bakarsan şimdiye kadar hep soğuk kanlıydım korkup telaş yapmıyodum
çok sık oluyo çünkü
ama buseferki beni bile mahvetti
sinirden şurup içiresim gelmiyo ama napalım
böyle giderse doktordan iğne isticem valla

kikoşcum sen ne istiyorsun yoksa senin zillinindemi huyu değişti yok istersen benim veledi sana postalayım damadın değilmi ezücük bakıver şimdiden kaydirigubbakcemile3

enemmmmmm delikafaduldendur kız şimdi olmaz azcık büyütte ondan sonra yaaa yasakkelimeacı bana lütfen:Saruboceq:

linada önlük takınca anlıyor birşey yiyeceğini.bende sürekli konuşuyorum.bu hafta daha iyi.bugün güzel yedi maşallah.yesin diye neler yapıyorum bir görsen.

linada önlük takınca anlıyor birşey yiyeceğini.bende sürekli konuşuyorum.bu hafta daha iyi.bugün güzel yedi maşallah.yesin diye neler yapıyorum bir görsen.

resmen şam şebeği oluyoruz dimiiiikaydirigubbakcemile3
ama napalım devir onların devri onlar nasıl isterse başımız üstüne kaydirigubbakcemile3

ay kızlar hoşgeldiniz çoğaldık bugece ay ne güzel
özledim valla
hadin düşsün çeneleriniz
kendimize gelelima azcıkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…