- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.941
ay kızlar hoşgeldiniz çoğaldık bugece ay ne güzel
özledim valla
hadin düşsün çeneleriniz
kendimize gelelima azcıkım
antibiyotik se tadları berbat onların ondan almıyo az az versden emziğin kenarından çay kaşığıyla akııtıversen belki daha raaht içerya aslına bakarsan şimdiye kadar hep soğuk kanlıydım korkup telaş yapmıyodum
çok sık oluyo çünkü
ama buseferki beni bile mahvetti
sinirden şurup içiresim gelmiyo ama napalım
böyle giderse doktordan iğne isticem valla
antibiyotik se tadları berbat onların ondan almıyo az az versden emziğin kenarından çay kaşığıyla akııtıversen belki daha raaht içer
yok antibiyotik isal yapınca kestim 2 gün anca içti
bu bahsettiğim peditus varya o
emzik te almıyo
petitus da iğrençtir.laram 10 yaşına girdi hala kusar o şurupdan.lina bilmiyor daha.başka dene bakalım.
deniz yeni uyudu valla..pekmezli labneli peynrili cici bebe yemişti uykusunu açtı sanırım yeni yattı valla öldümmm :)
gece vermeni doktormu söyledi nesquik o sabah kahvaltısıdır gee pekmez içini yakmazmı bebeğin ben gece prinç unu yapıyorum onu sabah veriyorum .. bu arada labne peyniri bi kere bi paket almıştım o çabuk bozuldu şimdi tek tek sekizli ufak kahvaltılığını buldum pınarın onu aldım açtığımı iki üç günde bitiriyorum gerisi sağlam kalıyor aklınızda bulunsundeniz yeni uyudu valla..pekmezli labneli peynrili cici bebe yemişti uykusunu açtı sanırım yeni yattı valla öldümmm :)
mrb temmuz anneleri ben 9 temmuzda 36 haftalık doğum yaptım...yani ben de bi temmuz annesiyim..ama çok dertliyim sizlerin bilgilerinize ihtiyacım var.bebişleriniz yüzüstüyken sırtüstü sırtüstüyken yüzüstü dönüyo mu.sizi görünce heyecanlanıo mu.benim ki dönemio beni tanımıo.dr bunları yapması gerekiodu dedi..offf offf...
gece vermeni doktormu söyledi nesquik o sabah kahvaltısıdır gee pekmez içini yakmazmı bebeğin ben gece prinç unu yapıyorum onu sabah veriyorum .. bu arada labne peyniri bi kere bi paket almıştım o çabuk bozuldu şimdi tek tek sekizli ufak kahvaltılığını buldum pınarın onu aldım açtığımı iki üç günde bitiriyorum gerisi sağlam kalıyor aklınızda bulunsun
ay ne güzel senindemi iki kızın var
ne çok olduk iki kızı olanlar
bi gurupta bizmi kursak ne
yaaa tabi dayadın pekmezi verdin kuvveti çocuğa uyurmu hiç:lepi:
gece vermeni doktormu söyledi nesquik o sabah kahvaltısıdır gee pekmez içini yakmazmı bebeğin ben gece prinç unu yapıyorum onu sabah veriyorum .. bu arada labne peyniri bi kere bi paket almıştım o çabuk bozuldu şimdi tek tek sekizli ufak kahvaltılığını buldum pınarın onu aldım açtığımı iki üç günde bitiriyorum gerisi sağlam kalıyor aklınızda bulunsun
deniz yeni uyudu valla..pekmezli labneli peynrili cici bebe yemişti uykusunu açtı sanırım yeni yattı valla öldümmm :)
ben daha yeni keşfettimkaydirigubbakcemile3iyi oldu ama yarım paket atıyodum :kedi:amatist gelmiyomu artık yoksa benmi rastamadım hiç .. resim gelcek yükleyebilirsem inş.ya zaten o minik altılı satılanlar labne peynirden yapılıyo onlara sadece mevya aroması ekleniyo
heheheh alemsin yaaaa....valla uyumadı saatlerce tepindi aga gugu vuuu vuu guuu dedi durdu :):):)
sabah kahvaltısı normalde ama doktorumuzu dediki en son ver çünkü ilk veririsen diğer öğünlerdeki yazdıklarımı yemez ağzı tatlıya alıştığı için dedi..evet yaktı içini çünkü suya doymadı vallahi ya deli etti beni...dün gece yatarken pirinçli üzümlü sıvı mama içti yattı valla yatış o yatıştı bidaha sabah 8.30da kalmıştı :)
siz nasıl veriyorsunuz ne koyuyorsunuz merak ettim aynı mı bizdekiyle diye..biizm doktor kendi yazmış bu yemek kitapçığını...ne biliyim siz de fikir verin napmam lazım...hatta buzlukta 5 ay önceden bekletilmiş sütüm var poşetlerde,kullan onu dedi,nişastayla karıştır günde 3 kere ver dedi...
oh yarasın denize.ne kadar uyur şimdi?
bana henüz bişi vermediler ben kendimce başladım
sabah bazende sütü ocakta kaynamaya yakınken içine bi tatlı kaşığı kadar irmik atıyorum biraz pişirip kapatıyorum o şişiyor içine yine pekmez çok az tereyağ yumurta sarısı koyup yediriyorum .. bun tarifi burdan bi topikten aldım sevdi onuda .. yoğurda bazen meyva katıp veriyorum birde cokacimcoookheheheh alemsin yaaaa....valla uyumadı saatlerce tepindi aga gugu vuuu vuu guuu dedi durdu :):):)
sabah kahvaltısı normalde ama doktorumuzu dediki en son ver çünkü ilk veririsen diğer öğünlerdeki yazdıklarımı yemez ağzı tatlıya alıştığı için dedi..evet yaktı içini çünkü suya doymadı vallahi ya deli etti beni...dün gece yatarken pirinçli üzümlü sıvı mama içti yattı valla yatış o yatıştı bidaha sabah 8.30da kalmıştı :)
senin için deneyim olmuş bi daha gece vermezsin esasında bisküvi maması hiç vermek istemiyorum gerçekten çok tatlı bebk tatlıya alışıyor benimkide öğlen meyvasını yemiyor tabi bisküviden sonra abur cubur gibi bişey bu bisküvi maması sanki...
siz nasıl veriyorsunuz ne koyuyorsunuz merak ettim aynı mı bizdekiyle diye..biizm doktor kendi yazmış bu yemek kitapçığını...ne biliyim siz de fikir verin napmam lazım...hatta buzlukta 5 ay önceden bekletilmiş sütüm var poşetlerde,kullan onu dedi,nişastayla karıştır günde 3 kere ver dedi...
iaşşahhh sabaha kadar beni geceleri 5-6 kez kaldırmadan uyur artık ek gıdaya da başladık artık yani...insaf kafamçokkarıştıyüz üstü yatırıyorum gece sırt üstüne dönüyo üzerini açıyo ayağının biri içerde diğeri dışardasırnaşık şeyfevrim dönüyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?