2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

hımmmm...irmikli öğün bizdede var...ama yavaş yavaş birden değil.ben eline elma,armut kesip veriyorum kemiriyor...hem dişlerini kaşıyor hem suyunu emiyor...dikkat ediyorum çünkü yanında olmam şart korkarım boğazına kaçar diye...ben yoğurdu bu gece mayaladım...1 ltye sek günkül pastörize süte,silivri yoğurdu lezzetli şeker gibi...bakalım tutacak mı ilk kez yaptım ama:Saruboceq:

eee tabi sen deneyimlisin bacım bende birtane sende 2...valla 3 aydır adet te olamdım bende de mi 2 olcak ne:kedi:

ya aslına bakarsan biçok şeyi unutmuşum rahata çok alışmıştım yeni baştan zor oldu ama topikler sağolsun canım
bende ilk kızımda öle sersem sersem bakınırdım
eğer istiyosan allah gönlüne göre versin canım peş peşe doğum günlerini kutlarsınzemuszemus

bu arada yeri değil ama en büyük sorunum denizden sonra hemde epidural sezeryan olmama rağmen eşimle birlikte olamadan başlayan kasılmalırım ve korku..neden bilmiyorum sanki kapandı orası allah allahhh:kedi:doktora çıkmaktan başka yolum yok sanırım fena sıkıştık vallaa...sizdede oluyormu yada oldumu yaaa

ya kızlar bişi soracam illa yoğurdu bizimmi mayalamamız lazım kiiii
ben aynes alıyom 100 de 100 doğal diyo içindede hiçbi katkı madeesi yok çokta taze günlük zaten 2.5 luk bitiriyoz ben onu veriyom iki gündür bişi olurmuki
1.5 çorba kaşığı kadar
yani illa mayalamammı lazım ki yanlışsa söleyin lütfen

valla biz restoran tarzı yemeğe gittiğimizde uslansın da masaya vurmaktan vazgeçsin diye hazır yoğurttan ağzına sıkıştırıyoruz..çünkü masayı birbirine geçiriyor...ama evde ilk kez deneyeceğim hazırını...tabi günlük süütn lezzetiyle süresi uzatılmış yoğurdun arasında vardır mutlaka fark ama hastalık yada rahatsızlık derecesinde değildir sanırım

ya benimde ilk doğum normaldi ödüm kopmuştu valla ama bişi olmadı yani
bundada sezeryandı ordan yana hiç kormadım şahsen ama ilkinde içerisi baya acımıştı
benim tek korkum
yanlış bi hareket yaparımda yada düşersem felan amanın karnım ikiye ayrılır diyeydi
ama gülmeyin bak hakkaten ödüm kopuyodu
ne saçmalıkmış dimi:roflol:

diloşum bayadır burdasın ama galiba açık unuttun daldın kızlara hemi
hadi özledik senide azcıkta kendine zaman ayır

canım ben mayalıyorum.doğal yoğurt diyorlar ama güvenemiyorum.sen bilirsin.

ay hafsamda dönmedi evine onuda özledim kızlarınıda minik şkerlerrrrr
inşallah yiğenide iyidir

demetinde eşi halen uyarımızı almadı galiba izin gelmedi baksanıza gelemiyo cancazım

afiyet olsun.bende deneyim bakalım lina sevecek mi?

offffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

bayağı doldum valla burda bana akıl vercek kimse yok bari hindi gibi düşüneyim yatıpta...hadi kalın sağlıcakla iyi geceler...

kız tasilaliiiiii sen denizlilimisinnnnnn
benim 18 senem geçti ordaaa
annemlerde halen ordalar ve sık sıkta giderim
sen nerdesin
annemler valinin bi parkı varya incilipınarda ordalar

canım ben normal doğum yaptım ama dikişliydim.bende de var ama psikilojik diye düşünüyorum.

offffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

bayağı doldum valla burda bana akıl vercek kimse yok bari hindi gibi düşüneyim yatıpta...hadi kalın sağlıcakla iyi geceler...

aşk olsun kız sen bizi adamdan saymıyyonmuuuuuuuu
:mymeka::umursamaz::umursamaz:
küstüm işte

kız tasilaliiiiii sen denizlilimisinnnnnn
benim 18 senem geçti ordaaa
annemlerde halen ordalar ve sık sıkta giderim
sen nerdesin
annemler valinin bi parkı varya incilipınarda ordalar

yok canım burasıyla bağlantım yok.ben ankarada doğup büyüdüm.eşim bursalı.iş dolayısıyla buradayız.yıkılan nikah sarayının hemen orası .çamlık diye geçiyor.gelirsen görüşelim.

yok canım burasıyla bağlantım yok.ben ankarada doğup büyüdüm.eşim bursalı.iş dolayısıyla buradayız.yıkılan nikah sarayının hemen orası .çamlık diye geçiyor.gelirsen görüşelim.

vaw bw yıkıldı demek orası benim nikahım orda kıyılmıştı
inşallah canım gelirsem görüşelim:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…