- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.961
sabah bazende sütü ocakta kaynamaya yakınken içine bi tatlı kaşığı kadar irmik atıyorum biraz pişirip kapatıyorum o şişiyor içine yine pekmez çok az tereyağ yumurta sarısı koyup yediriyorum .. bun tarifi burdan bi topikten aldım sevdi onuda .. yoğurda bazen meyva katıp veriyorum birde cokacimcoook
eee tabi sen deneyimlisin bacım bende birtane sende 2...valla 3 aydır adet te olamdım bende de mi 2 olcak ne:kedi:
hadi hayırlısı ben üç kere oldum bu ay tehlikeli bi durum yaşadık :kedi:korkuyla bekliyorum .ALLAHIM isteyenlere ver ne olurr:Saruboceq:eee tabi sen deneyimlisin bacım bende birtane sende 2...valla 3 aydır adet te olamdım bende de mi 2 olcak ne:kedi:
bu arada yeri değil ama en büyük sorunum denizden sonra hemde epidural sezeryan olmama rağmen eşimle birlikte olamadan başlayan kasılmalırım ve korku..neden bilmiyorum sanki kapandı orası allah allahhh:kedi:doktora çıkmaktan başka yolum yok sanırım fena sıkıştık vallaa...sizdede oluyormu yada oldumu yaaa
ya kızlar bişi soracam illa yoğurdu bizimmi mayalamamız lazım kiiii
ben aynes alıyom 100 de 100 doğal diyo içindede hiçbi katkı madeesi yok çokta taze günlük zaten 2.5 luk bitiriyoz ben onu veriyom iki gündür bişi olurmuki
1.5 çorba kaşığı kadar
yani illa mayalamammı lazım ki yanlışsa söleyin lütfen
sabah bazende sütü ocakta kaynamaya yakınken içine bi tatlı kaşığı kadar irmik atıyorum biraz pişirip kapatıyorum o şişiyor içine yine pekmez çok az tereyağ yumurta sarısı koyup yediriyorum .. bun tarifi burdan bi topikten aldım sevdi onuda .. yoğurda bazen meyva katıp veriyorum birde cokacimcoook
bu arada yeri değil ama en büyük sorunum denizden sonra hemde epidural sezeryan olmama rağmen eşimle birlikte olamadan başlayan kasılmalırım ve korku..neden bilmiyorum sanki kapandı orası allah allahhh:kedi:doktora çıkmaktan başka yolum yok sanırım fena sıkıştık vallaa...sizdede oluyormu yada oldumu yaaa
offffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
bayağı doldum valla burda bana akıl vercek kimse yok bari hindi gibi düşüneyim yatıpta...hadi kalın sağlıcakla iyi geceler...
diloşum bayadır burdasın ama galiba açık unuttun daldın kızlara hemi
hadi özledik senide azcıkta kendine zaman ayır
kız tasilaliiiiii sen denizlilimisinnnnnn
benim 18 senem geçti ordaaa
annemlerde halen ordalar ve sık sıkta giderim
sen nerdesin
annemler valinin bi parkı varya incilipınarda ordalar
oyy bende seni özledim canım yaa sormaa benim herif durmuyo bu akşam yaa adamın gönlünü yaptık geldikkk kaçamadım yaneee pc açık unutmuşum:kedi:
yok canım burasıyla bağlantım yok.ben ankarada doğup büyüdüm.eşim bursalı.iş dolayısıyla buradayız.yıkılan nikah sarayının hemen orası .çamlık diye geçiyor.gelirsen görüşelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?