- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.981
yap bence evde bi süre üşenme ne kadar doğal deselerde kaç gün bekliyo bize gelene kadar illaki vardır katkı maddesi bak seni erkan topuza şikayet ederim haaa .. adam geçen gün arenada çıktı valla hiç yaşamayım daha iyi dedim herşey yasak öfya kızlar bişi soracam illa yoğurdu bizimmi mayalamamız lazım kiiii
ben aynes alıyom 100 de 100 doğal diyo içindede hiçbi katkı madeesi yok çokta taze günlük zaten 2.5 luk bitiriyoz ben onu veriyom iki gündür bişi olurmuki
1.5 çorba kaşığı kadar
yani illa mayalamammı lazım ki yanlışsa söleyin lütfen
normal heralde canını sıkma zamanla girecek düzenebu arada yeri değil ama en büyük sorunum denizden sonra hemde epidural sezeryan olmama rağmen eşimle birlikte olamadan başlayan kasılmalırım ve korku..neden bilmiyorum sanki kapandı orası allah allahhh:kedi:doktora çıkmaktan başka yolum yok sanırım fena sıkıştık vallaa...sizdede oluyormu yada oldumu yaaa
işte biz geeeldiiik verdiğim ammalar yetmedi benimkisi ayağınıda yiyorrr heheheheee
kızlar lina uyandı.öpüyorum hepinizi.iyi geceler hepinize.yarın görüşürüz.
sağol canımcım zayıfladı sanki bebekim... kızıma çok benziyor ikiside aynen baba ben taşıyıcı anneyim galibakaydirigubbakcemile3maşallahhhhhh
hakket huy değişirken tipide değişmiş sankim
yerim seni ben tombikim
kızınıda bu arada ilk defa görüyo maşallah oda çok şekermiş :1hug:
:roflol:ayaklarla yeni tanışıyolar da ondan galiba bu ara ona yaklaşan bir el görünce direk gözler dönüyo odaklanıp hemen ağzına alıyo cokacimcoookslm kızlar ,
narrrrrrr naapmış bu bebiş yaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 benimki de ayağa kapanıyo ,çoraplı haliyle ağzına sokmaya çalışıyo dana kaydirigubbakcemile3
mızıkladı benimki uffffffffff
kalmışız başbaşa herkesi uyuttuk kikoş kaydirigubbakcemile3
hürrem ne güzel hatunsun sen:) maşallah idil hanım da maşallah boylu olacak anasına bakk kızını al
hurremcim ben yeniyim aranıza yeni girdim.sen de kızında çok tatlı çıkmışsınız.zllah sana bağışlasın tatlı kızını.benim de bi oğlum var.9 temmuz doğumlu.neyse uyandı ağlıo.görüşürüz....
iyi geceler herkese hürrem maşallah kızına nerdeyse yürüyecek gibi duruyor ...ya bu bebeklerin hastalık geçirince neden huyları değişirki uslu sakin bebeğim gitti huysuz bi oğluş geldi yerine gündüz maşallah 3 saat uyudu şimdi benle oturuyo ve çok haraketli eli ayağı durmuyo bi enerji bu saatte anlamadım gittii .. gece hiç uyanmazdı şimdi iki üç kere kalkıyo memeyi reddediyo güç bela uyutuyorumm ben eski oğluşumu istiyorum yaaa mafoldumben
hurremcim çok tatlısınız çok şekersiniz maşallah ikinizede:dance:[/QUOT
günaydın kızlarr herkese çok teşekkürkler güzel yorumlarınız için büyüyoruz çok şükür a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?