2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

yap bence evde bi süre üşenme ne kadar doğal deselerde kaç gün bekliyo bize gelene kadar illaki vardır katkı maddesi bak seni erkan topuza şikayet ederim haaa .. adam geçen gün arenada çıktı valla hiç yaşamayım daha iyi dedim herşey yasak öf
normal heralde canını sıkma zamanla girecek düzene

slm kızlar ,
narrrrrrr naapmış bu bebiş yaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 benimki de ayağa kapanıyo ,çoraplı haliyle ağzına sokmaya çalışıyo dana kaydirigubbakcemile3
mızıkladı benimki uffffffffff

maşallahhhhhh
hakket huy değişirken tipide değişmiş sankim
yerim seni ben tombikim
kızınıda bu arada ilk defa görüyo maşallah oda çok şekermiş :1hug:
sağol canımcım zayıfladı sanki bebekim... kızıma çok benziyor ikiside aynen baba ben taşıyıcı anneyim galibakaydirigubbakcemile3

slm kızlar ,
narrrrrrr naapmış bu bebiş yaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 benimki de ayağa kapanıyo ,çoraplı haliyle ağzına sokmaya çalışıyo dana kaydirigubbakcemile3
mızıkladı benimki uffffffffff
:roflol:ayaklarla yeni tanışıyolar da ondan galiba bu ara ona yaklaşan bir el görünce direk gözler dönüyo odaklanıp hemen ağzına alıyo cokacimcoook

benim zillide öyleya bi seriki sorma gitsin ne yakalarsa ve nasıl yakalarsa hiç farketmiyo direk ağızda çok seri bi şekilde ama gül gül ölüyoz
bide tam tutsa parmakların biri orda biri burda şebeğimin
ama henüz ayaklarımızı keşfedemedik

günaydın....yeni kalktık duşa gircez deniz efendiyle şimdi...mama yaptı her yerini elime bir vurdu saç baş ense yastık yorgan hep mama:):) bişi sorcam...nişastayı suyla mı veriyorsunuz başka ne koyuyorsunuz içine merak ettitm...çok iğrenç tadı nişastanın ya piyalenin buğday nişastasını9 almış eşim...

kibele herkesin bebegi huysuzlasti bu ara. 4 aylik kontrolumuzde dr artik birey oldugunu size gostermeye basliyor demisti, aglamalari icin.ben de varim demek istiyormuuuus..

demetcim hayirli olsun:)
bnm de dogum sonrasi regl durumum seninki gibi, belki hala icimiz temizleniyordur kimbilir.
ama igne durumuna bisi diyemicem, doktoru dinlemek gerekebilir.

aaa85 hic telaslanma..herkesin bebeginin durumu farkediyor.mesela efe 500 gr alirken 1 kilonun ustunde alan bebisler falan vardi.ki senin bebegin erken dogmus, onun durumunu sanirim 40 haftadan sonra sayacaksin, yani 4 aylik kivaminda gibi dusun bence.insallah biseycigi yoktur Allahin izniyle.

selsin ben 5 haftalik gitmistim.kese vardi ama 15 gun sonra kalp atislari icin gitmistim.telaslanmayin, yolunda gider insallah.bu arada ben de nisan da teyze olacagim hayirlisiyla:)

hurreme ve idile kooocaman masallah..ana kız gamzelerinize bayiliyoruuuum:)

kikoleyim seninki de nasil tatli uyumus baba koynunda, bole bole kizlar babaya hayran olmaya basliyor sanirimmmm

huri iipegi izledimmm, cok serseri bisi o yaaaa:))tam isirip koparmalik zilli..

nesquik ben nisasta vermiyorum, ilk defa dun milupa sutlu pirincli verdim, yardimci olamicam bu konuda sana.

hürrem ne güzel hatunsun sen:) maşallah idil hanım da maşallah boylu olacak anasına bakk kızını al

hurremcim çok tatlısınız çok şekersiniz maşallah ikinizede:dance:[/QUOT

günaydın kızlarr herkese çok teşekkürkler güzel yorumlarınız için büyüyoruz çok şükür a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…