- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #16.001
ya kızlar bişi soracam illa yoğurdu bizimmi mayalamamız lazım kiiii
ben aynes alıyom 100 de 100 doğal diyo içindede hiçbi katkı madeesi yok çokta taze günlük zaten 2.5 luk bitiriyoz ben onu veriyom iki gündür bişi olurmuki
1.5 çorba kaşığı kadar
yani illa mayalamammı lazım ki yanlışsa söleyin lütfen
krem deneyin canım ancak öyle alışırsınoffffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
bayağı doldum valla burda bana akıl vercek kimse yok bari hindi gibi düşüneyim yatıpta...hadi kalın sağlıcakla iyi geceler...
işte biz geeeldiiik verdiğim mamalar yetmedi benimkisi ayağınıda yiyorrr heheheheee
sağol canımcım zayıfladı sanki bebekim... kızıma çok benziyor ikiside aynen baba ben taşıyıcı anneyim galibakaydirigubbakcemile3
slm güzel anneler bi kaç gündür sadece okuyup çıkabiliyorum oğlum hiç durmuyor uyumuyor ağlıyor ne oldu çoçuğa anlamadım 1 haftadır bi garip.saat 11 de uyutuyorum oda zorla.neredeyse 4 5 kere uyanıyor sabahta saat 6 7 uyanıyor ben dayanamıyorum uykusuzluğa o nasıl dayanıyor anlamıyorum :sinifsinif: :çok üzgünüm: çıldırmak üzereyim offf
selam ..bugun hiç iyi değilim canım cok sıkkın..of poflardayım..bunaldım iice..:=(
gecmişe bakamadım cok..
nar bebegine masallah canım aynı serra gibi ayaklara saldırıo yaramaz masallah ona..
selam kızlarrr
yine pazartesi geldi
zaman ne kadar çabuk akıp geçiyor yaa ben yetişemiyorummm:sinifsinif:
ne iş bitiyor ne koşturmaca
kısır bir döngüde hissediyorum kendimi
eve tıkıldık kaldık hiç alışkın değilim bunalıyorum:gitme:
dün program yapmıştık harika bi yer vardı şömine başında kahvaltıya gidecektik
kayınpederim bozdu
arabamızı aldı 10 gündür onda
vermiyor adam yaaaaa
cumartesi aradı eşim istedi
veremem benimde işim var demişkaydirigubbakcemile
baba bari çocuğun arabasını bırak bağajdaydı dedi
inanırmısınız bize getirmeye tenezül etmedi adam kaynıma bırakmış götür demiş:mymeka:
bu nasıl bir terbiyesizliktir böyle yaaaa
eşimin üzüntüden tansiyonu çıktı
kiii eşim gibi bir evlat zor bulunur benim çocuklarım eşimin yarısı kadar olsa yeter bana valla
ama iyi niyetli olunca işte sırtına çıkan inmiyo bidahaklava:
ay çok sinirliyim kızlar kusura bakmayın sizinde kafanızı şişirdim
valla ben marketten gogly diye bişi aldım pirinç unu yazıyo onu suyla karıştırıp veriyom ama tam ölçüsünde yapınca çok katı oluyo ben azcık sulu yapıyomgünaydın....yeni kalktık duşa gircez deniz efendiyle şimdi...mama yaptı her yerini elime bir vurdu saç baş ense yastık yorgan hep mama:):) bişi sorcam...nişastayı suyla mı veriyorsunuz başka ne koyuyorsunuz içine merak ettitm...çok iğrenç tadı nişastanın ya piyalenin buğday nişastasını9 almış eşim...
çok geçmiş olsun canım inşallah eşin kısa dönemde atlatırda kavuşursunuzay kızlar ne zamandır giremedim. bayramdan sonra sapıttım.bayramın ikinci gününden beri eşimde geceleri çıkan gündüzleri yok olan bir ateş vardı. en sonunda dokotra götürmeyi başardım.
eşime zatüre başlangıcı dediler. sonra dediler ki domuz gribinin sonucu olmuş olabilir. bebeğe tamiflu başlatın koruyucu olarak dediler.tamiflu yok piyasada sonra iyikide bulamamışım çocuklarada obezite zekada problem ve vucud bağışıklığını yok ediyormuş. kocamı tecrit ettim evde yalnız anamlara taşındım.
evde net bağlantısı yok oldu bir türlü düzeltemediler.iş yerinde yoğundum bu ara hiç bişiden haberim yok sizler nasılsız
izmir grubu toplanmış ...( ağlamak istiyorum ((
canım geçmiş olsun zaten demişsin sadece okuyabiliyom sizleri diyeslm güzel anneler bi kaç gündür sadece okuyup çıkabiliyorum oğlum hiç durmuyor uyumuyor ağlıyor ne oldu çoçuğa anlamadım 1 haftadır bi garip.saat 11 de uyutuyorum oda zorla.neredeyse 4 5 kere uyanıyor sabahta saat 6 7 uyanıyor ben dayanamıyorum uykusuzluğa o nasıl dayanıyor anlamıyorum :sinifsinif: :çok üzgünüm: çıldırmak üzereyim offf
oyy canım yaa acaba doymuyomu güzelim belli olmaz belki sütün yetersiz geliyodu bi denesen akannehir
slm kızlar bugün ben de iyi olmayanlardanım. oğluşum ilk düşüşünü gerçekleştirdi. koltuktan pat halının üstünemafoldumben nasıl oldu hiç anlamadım, bıraktığım yerde duruyordu halbuki. burnunun üstü soyulmuş yavrumun, sanki sokakta düştü. çok da ağladı, içim eridi. artık hareketlenmeye başlıyor sanırım.aman kızlar sizler de dikkatli olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?