2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

beyaz melek cok tatkklı cıkmıssınız
dıloscum ya ne acı bır durum rabbım herkese uzun sağlıklı omurler zamanında olumler nasıp etsın ...
en tımbiş benım yumurcakmı sımdı bıde 11gun gec oldu heee sanırım karnımda ben yedıkce oda yedı cıkmak onun ıcın ıstemedı :) bır hafta once dr.daydık 4450gr. ve 55cm idi zaten doğusu da 3850 53.5cm 21.gunumuz bgn

MaŞallah melekcım Çok tatlısınızı ıkınızde

kızlar doĞum parasını alan oldu mu ıÇınızde ben geÇen hafta aldım 740 doĞum 70 sÜt parası toplam 810.00 tl oldu 6 ay boyuncada 70 tl sÜt parası yatacakmıŞ

bende kağıtları teslim ettim postaneden alacaksınız dediler
sana nasıl haber verdiler
kağıtlarını nerelere verdin
birde süt parası almak için ne yaptın anlatırmısın canım

ben hastaneye verdim raporun birini.diğerinide üstyazıyla beraber çalıştığım kuruma verdim onlar verecekmiş ilgili yerlere öyle dediler bekliyoruz bakalım

740 analık parası sigortanın doğum yapan sigortalı bayana yaptığı ödeme canım 70 de süt parası

doğu parası derken maaştanmı bahsediyorsun süt parasınn dışında maaşı 4 ayın sonunda toplam alacaksınız demişti sgk hürremcim bir anlatırmısın ne yaptın tam olarak

bırakmıştım dilaracım bugün yeniden yardıma geldim 3 aylık izne çıktım sıkışınca çağırıyorlar o zaman geliyorum

filizcim biz sigortaya elden teslim ettik evrakları 20 gün içinde tc kimlik numaranla postaneden alabilirsin dediler bende 22.gün gittim aldım paramı süta parası için ayrı bir işleme gerek yok yatan paranın içinde oda oluyor zaten
http://saglik.ssk.gov.tr/IsgoremezlikTeyit/kontrol.faces
bu sayfadan evrak teslimizi ve paranızın yatıp yatmadğını kontrol edebilirsiniz sayfa biraz geç açılıyor biraz uğraşın kızlar

kayıt bulunamadı diyo
keşke bizde elden teslim etseydik...ama eşim götürmüştü sigortaya çalıştığı yer göndercek demiş nasıl iş bu anlamadım yaaa
biz ilçe milli eğitime verdik evrakları kesin ilgilenmediler.eniyisi benim gidip sormamCADIARZU
çook saol hürremciimopuyorumnanaktan

ben antalya sgk ya sorduğumda analık parası diye birşey yok dediler ben anlamadım il il değişiyormu.hangi evrakları vermek gerekir yazarmısın sana zahmet olmazsa hürremcim.

raporlu olduğun dönemdeki sgknın ödediği para sibelcim maaş derken kasdettiğin o herhalde hastaneden doğum raporunu alınca eşim evrakları tamamlayıp sgkya teslim etti 20 günde yattı işte para

rica ederim filizcim sen takip et yine de o sayfadan

sibelcim biz ilçede yaşıyoruz ilçedeki sgk bürosuna verdi eşim ilk ile gitmiştik baştan savmak için bi sürü evrak istemişler burdaki büro kimlik fotokopisi evlanme cüzdanı fotokopisi birde aldığım raporları verdik sadece başka evrak istemediler

hurremcim sıgortası olmayanlarda eslerının ustune muhasebecılerınemı sıgortayamı vercekler bılgın vardır muhasebeccısın sende (esnaf esleri)o zmn calısmayan analık parsı alamaz dimi

kızlar raporunuz kapandı mıu ki
rapor kapanmadan nasıl aldınız parayı ben daha 1 eylüle kadar raporluyum ondan sonra yatar muhtemelen para

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…