- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #16.021
canım havaların soğuması nedeniyle hepimiz eve hapsolduk bende 1 haftadır çıkmıyorum dışarıya bunaldım ama yapacak bişey yok.eşinede geçmiş olsun cnm k pederinde çok geniş insanmış senin küçük bebeğin var düşünmesi lazım hastamı olur acil bişey mi olur diyeselam kızlarrr
yine pazartesi geldi
zaman ne kadar çabuk akıp geçiyor yaa ben yetişemiyorummm:sinifsinif:
ne iş bitiyor ne koşturmaca
kısır bir döngüde hissediyorum kendimi
eve tıkıldık kaldık hiç alışkın değilim bunalıyorum:gitme:
dün program yapmıştık harika bi yer vardı şömine başında kahvaltıya gidecektik
kayınpederim bozdu
arabamızı aldı 10 gündür onda
vermiyor adam yaaaaa
cumartesi aradı eşim istedi
veremem benimde işim var demişkaydirigubbakcemile
baba bari çocuğun arabasını bırak bağajdaydı dedi
inanırmısınız bize getirmeye tenezül etmedi adam kaynıma bırakmış götür demiş:mymeka:
bu nasıl bir terbiyesizliktir böyle yaaaa
eşimin üzüntüden tansiyonu çıktı
kiii eşim gibi bir evlat zor bulunur benim çocuklarım eşimin yarısı kadar olsa yeter bana valla
ama iyi niyetli olunca işte sırtına çıkan inmiyo bidahaklava:
ay çok sinirliyim kızlar kusura bakmayın sizinde kafanızı şişirdim
evet cnm okudum herkeste aynı sorun var büyük ihtimalle dişinden böyle huysuzlaştı diyorum ama kime söylesem daha küçük ne dişi diyor başka bi derdi vardır diyorlar:uhm:valla ben marketten gogly diye bişi aldım pirinç unu yazıyo onu suyla karıştırıp veriyom ama tam ölçüsünde yapınca çok katı oluyo ben azcık sulu yapıyom
doktor buna meyva püresi katabilirsiniz dedi ama ben meyvayı başka bi öğünde veriyorum
çok geçmiş olsun canım inşallah eşin kısa dönemde atlatırda kavuşursunuz
izmir içinde üzülme mekan sizin yine buluşursunuz canım benim yaaa
canım geçmiş olsun zaten demişsin sadece okuyabiliyom sizleri diye
okuduysan burdaki biçok bebeğinde aynı durumda olduğunu görmüş olman lazım
hakkaten dönem dönem sürekli bişiler çıkartıyolar bu kuzular
bakalım görücez artık
sende dene bakalım
sorun diştenmi- kaka problemimi-açlıkmı-yoksa keyifmi
sırayla dene nedenin hangisi olduğunu anlarsın canım
allah kolaylık versin
inşallah yapar cnm ya o da büyük sıkıntı veriyordur eminim benim oğlum en fazla 3 gün yapmıyor sonra yapıyor kaka sorunumuz yok allahtannarrrr yerim ben o şekerleriiiiiiiopuyorumnanaktan
maşallah kuzularına
karenim senin neyin var hayatım ben de bunalımlardayım bak döktüm içimi sende anlat rahatlarsın:gitme:
diloşum özledim seni nasılsın kızlarım nasılŞeniz
blue canım benim kızımda çok huysuzlaştı bir haftadır geceleri hiç uyumuyor oturuyoruz
6 gündürde tatasını yapmıyor:sinifsinif:
ahada uyandı cadı:a015:
narrrr yerim ben o şekerleriiiiiiiopuyorumnanaktan
maşallah kuzularına
karenim senin neyin var hayatım ben de bunalımlardayım bak döktüm içimi sende anlat rahatlarsın:gitme:
diloşum özledim seni nasılsın kızlarım nasılŞeniz
blue canım benim kızımda çok huysuzlaştı bir haftadır geceleri hiç uyumuyor oturuyoruz
6 gündürde tatasını yapmıyor:sinifsinif:
ahada uyandı cadı:a015:
dilaracım gece yatmadan önce 5 ölçü mama veriyorum ona rağmen en az 3 kere kalkıyor bende anlamadım bu işi yarın eşime kaşık mamalarından aldırmayı düşünüyorum birde onları denicem uyumadan önce veririm artık yine uyumazsa yada çok sık uyanırsa başka bi derdi var demektir
slm kızlar bugün ben de iyi olmayanlardanım. oğluşum ilk düşüşünü gerçekleştirdi. koltuktan pat halının üstünemafoldumben nasıl oldu hiç anlamadım, bıraktığım yerde duruyordu halbuki. burnunun üstü soyulmuş yavrumun, sanki sokakta düştü. çok da ağladı, içim eridi. artık hareketlenmeye başlıyor sanırım.aman kızlar sizler de dikkatli olun.
cnm geçmiş olsun bende oğlumu 2 aylıkken anakucağından düşürmüştüm üzüntünü anlayabiliyorum ama halının üstüne düştüyse bişey olmaz cnm korkma ama takip et yine de oğlunu tekrar geçmiş olsunslm kızlar bugün ben de iyi olmayanlardanım. oğluşum ilk düşüşünü gerçekleştirdi. koltuktan pat halının üstünemafoldumben nasıl oldu hiç anlamadım, bıraktığım yerde duruyordu halbuki. burnunun üstü soyulmuş yavrumun, sanki sokakta düştü. çok da ağladı, içim eridi. artık hareketlenmeye başlıyor sanırım.aman kızlar sizler de dikkatli olun.
karencim bende öle bunalımlardayım canım
valla dün eşime diyorum beni şölebi 2 saat yalnız bırakın bi kendimi atayım sokaklara avare avare bi dolanayımda kafam ruhum huzurum yerine gelsin valla bende çatlıcam
bende kızları uyuttum lodoslama daldım buraya valla ohhhh keyif yapıyom
başım şişti sabahtan beri
kahvaltı masamız duruyo
yataklar duruyo
bide asılcak çamaşırlar var
amannnnnnnnnn
çok çok geçmiş olsun canım yaaa okadar kötü düşmüş demekki
valla bende düşürdüm koltuktan ama allahtan öle soyulmadı
tekrar geçmiş olsun:sinifsinif:
geçmiş olsunn canımm yaa kıyamam nasılda hem sen oda korkmuşturrr:gitme::gitme:
cnm geçmiş olsun bende oğlumu 2 aylıkken anakucağından düşürmüştüm üzüntünü anlayabiliyorum ama halının üstüne düştüyse bişey olmaz cnm korkma ama takip et yine de oğlunu tekrar geçmiş olsun
selam kızlarrr
yine pazartesi geldi
zaman ne kadar çabuk akıp geçiyor yaa ben yetişemiyorummm:sinifsinif:
ne iş bitiyor ne koşturmaca
kısır bir döngüde hissediyorum kendimi
eve tıkıldık kaldık hiç alışkın değilim bunalıyorum:gitme:
dün program yapmıştık harika bi yer vardı şömine başında kahvaltıya gidecektik
kayınpederim bozdu
arabamızı aldı 10 gündür onda
vermiyor adam yaaaaa
cumartesi aradı eşim istedi
veremem benimde işim var demişkaydirigubbakcemile
baba bari çocuğun arabasını bırak bağajdaydı dedi
inanırmısınız bize getirmeye tenezül etmedi adam kaynıma bırakmış götür demiş:mymeka:
bu nasıl bir terbiyesizliktir böyle yaaaa
eşimin üzüntüden tansiyonu çıktı
kiii eşim gibi bir evlat zor bulunur benim çocuklarım eşimin yarısı kadar olsa yeter bana valla
ama iyi niyetli olunca işte sırtına çıkan inmiyo bidahaklava:
ay çok sinirliyim kızlar kusura bakmayın sizinde kafanızı şişirdim
ya kızlar ben yeniyim ya bilmiom nasıl alıntı yapıyosunuz.... gülmeyin sakın,teknolojiden hiç anamıom ki bilgisayardan anlayayım...
hoş geldinn canım benimmŞeniz
ayy oo kayınpederini varyaaaaaklava: bu nasıl vurdum duymazlık yaa oğluda olsa bu kadar arabayı işgal etmesii çocukalrın var gece gündüz bi hasta olsanız acil elinizde olması gereken şeyyy allah iyi yapsın bu adamıı eşinede geçmiş olsun canım insan takat kafasına tabiki yaaaÇok üzgünüm çoook
demetim hoşgeldin en nişhayetinde denk geldik
anam valla şimdi benim bile sinirlerimi gerdirdin haaaa
neymiş hakkaten öyle
kesin arabayı elinden alırsınız diye gelmemeiştir
bidahakinede siz o isteyince vermeyin arabayı işim var deyin oyalayın bakın bakalım nasıl oluyomuş anlasın
canım çok geçmiş olsunslm kızlar bugün ben de iyi olmayanlardanım. oğluşum ilk düşüşünü gerçekleştirdi. koltuktan pat halının üstünemafoldumben nasıl oldu hiç anlamadım, bıraktığım yerde duruyordu halbuki. burnunun üstü soyulmuş yavrumun, sanki sokakta düştü. çok da ağladı, içim eridi. artık hareketlenmeye başlıyor sanırım.aman kızlar sizler de dikkatli olun.
bende kızları uyuttum lodoslama daldım buraya valla ohhhh keyif yapıyom
başım şişti sabahtan beri
kahvaltı masamız duruyo
yataklar duruyo
bide asılcak çamaşırlar var
amannnnnnnnnn
canım havaların soğuması nedeniyle hepimiz eve hapsolduk bende 1 haftadır çıkmıyorum dışarıya bunaldım ama yapacak bişey yok.eşinede geçmiş olsun cnm k pederinde çok geniş insanmış senin küçük bebeğin var düşünmesi lazım hastamı olur acil bişey mi olur diyelmaz:
evet cnm okudum herkeste aynı sorun var büyük ihtimalle dişinden böyle huysuzlaştı diyorum ama kime söylesem daha küçük ne dişi diyor başka bi derdi vardır diyorlar:uhm:
inşallah yapar cnm ya o da büyük sıkıntı veriyordur eminim benim oğlum en fazla 3 gün yapmıyor sonra yapıyor kaka sorunumuz yok allahtan
iyilerr canım çok şükür biri okulda biride evde yuvarlanıp gidiyoruzzz iş hiç bitmiyoo ben gece 12 kadar evde iş yapyıorum akşam daha çok eşim gelicne çocukları onun başına salıyorum bende hızlı hızlı yapacağım şeyleri yapyıorum gündüz uğraştırmıcak şeyleri yapyıorum daha çokkkafamçokkarıştı
canım ben yatırmdan önce aptamilin sütlü pirinçli muahallebisini veriyorum
kaşıkla istemyince bironla koyuy yapıyorum onu severek içiyo mesela onalr belki tok tutar sabah kadar aklmıyo benimkii belkide diştendir canım belli olamz artık diş vakitleri geldi patır patır dişler patlıcak :sinifsinif:
ben nuby nin anne göğsüne benzeyen biberonunu kullanıyorum canım heryeri silikon memnunumdasaol canım allaha emanet kuzucuklarımız, beterinden korusun inşallah.
ya kızlar sizler hangi biberonu kullanıyorsunuz mama için? çok kararsız kaldım, bana bi tavsiyede bulunun lütfen. bir de mamayı kapalı suyu kaynatarak mı hazırlıyorsunuz, yoksa içme suyunu kaynatarak mı???
ya kızlar ben yeniyim ya bilmiom nasıl alıntı yapıyosunuz.... gülmeyin sakın,teknolojiden hiç anamıom ki bilgisayardan anlayayım...
seni çok iyi anlıyorum canım, senin de dediğin gibi eşinin iyi niyetinden... karşılık veren, itiraz eden bir evlat olsa yapar mı bakalım. benim de eşim aynen öyle ve bu yüzden çok üzülüyor, dayanamıyorum ona. neyse bi de bu konulara hiç girmeyim. valla millet evlat bulmuş şişiyor.kötükedihüso
saol canım allah hepimize kolaylık versin inşallahcnm geçmiş olsun bende oğlumu 2 aylıkken anakucağından düşürmüştüm üzüntünü anlayabiliyorum ama halının üstüne düştüyse bişey olmaz cnm korkma ama takip et yine de oğlunu tekrar geçmiş olsun
cnm valla senin işinde zor biz 1 çocukla baş edemezken sen iki taneyle uğraşıyorsun allah kolaylık versin valla bende iş güç bıraktım oğlum uyuyor fırsat bu fırsat takılayım biraz dedim nede olsa eşimde yok bugün :hulya:
canım bende bildiğin vee nin biberonu var başından beri gayet iyi kavradı diğerlerine gerek duymadımsaol canım allaha emanet kuzucuklarımız, beterinden korusun inşallah.
ya kızlar sizler hangi biberonu kullanıyorsunuz mama için? çok kararsız kaldım, bana bi tavsiyede bulunun lütfen. bir de mamayı kapalı suyu kaynatarak mı hazırlıyorsunuz, yoksa içme suyunu kaynatarak mı???
kızlar geceden beri sırtım agrıyor serra desen 3 e kadar anca uyudu hatun..sbaha kadar da ara ra uyandı emdi..eşimi uyandırmıorum geceleri..uyusun o da işte yoruluyor diye düşünüyorum ama düşünülmüyorum..eşimin b arkadası öglen gelecekti kahvaltıya 12 gb..gece bana söledi eşim..ben sabah 8 den beri evi derle topla,serrayı uyut, ve koca b masa hazırladım brunch tarzında..12 de zil..eşim tek..ee nerde arkadasın..ya gelmicekmiş sabah aradı..e nie bana haber vermiosun cok kızdım anlıcagınız..:=(((..uyksuzuluk yorgunluk cabası..hiç anlayış yok benimkinde..
kızlar geceden beri sırtım agrıyor serra desen 3 e kadar anca uyudu hatun..sbaha kadar da ara ra uyandı emdi..eşimi uyandırmıorum geceleri..uyusun o da işte yoruluyor diye düşünüyorum ama düşünülmüyorum..eşimin b arkadası öglen gelecekti kahvaltıya 12 gb..gece bana söledi eşim..ben sabah 8 den beri evi derle topla,serrayı uyut, ve koca b masa hazırladım brunch tarzında..12 de zil..eşim tek..ee nerde arkadasın..ya gelmicekmiş sabah aradı..e nie bana haber vermiosun cok kızdım anlıcagınız..:=(((..uyksuzuluk yorgunluk cabası..hiç anlayış yok benimkinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?