- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #16.041
hadi amaaaaaaa cvp bekliyorum. ya kızlar sizler hangi biberonu kullanıyorsunuz mama için? çok kararsız kaldım, bana bi tavsiyede bulunun lütfen. bir de mamayı kapalı suyu kaynatarak mı hazırlıyorsunuz, yoksa içme suyunu kaynatarak mı???
evet canım iyi niyetliler hep eziliyor
ama biraz dişli olanlar el üstünde tutuluyor
maalesef insan kişiliğini değiştiremiyor
ben artık Allah a havale ediyorum elimden bişey gelmiyor başka
kızlar geceden beri sırtım agrıyor serra desen 3 e kadar anca uyudu hatun..sbaha kadar da ara ra uyandı emdi..eşimi uyandırmıorum geceleri..uyusun o da işte yoruluyor diye düşünüyorum ama düşünülmüyorum..eşimin b arkadası öglen gelecekti kahvaltıya 12 gb..gece bana söledi eşim..ben sabah 8 den beri evi derle topla,serrayı uyut, ve koca b masa hazırladım brunch tarzında..12 de zil..eşim tek..ee nerde arkadasın..ya gelmicekmiş sabah aradı..e nie bana haber vermiosun cok kızdım anlıcagınız..:=(((..uyksuzuluk yorgunluk cabası..hiç anlayış yok benimkinde..
ya benimde aklıma ne geldi kızlar yaaa valla anlatayım
şimdi benim kayınvalide malum kendi memleketinde arsası evi var kocadan kalma maaşı var bide görümcede çalışıyo neyse 2 kişi gayet yi geçiniyolar
neyse biz bayramda ordaydıkyaa
bi sabah kahvaltıda şakayla karışık eşime dedimki
aşk olsun irfanım ben senin bayramlık elinide öptüm sen bana harçlık felan vermedin dedim
anam sen kaynana bi atla
sana ne verecekmiş
ben annesiyim önce bi bana versin
alin oğulları gelinleri veriyo
benim maaşım var diye bana niye harçlık vermiyonuz demesinmi
eşimle ağzımız açık kaldı
sonra görümcem anne derin mevzulara girme hadi sus dedi
valla şaştık
şimdi benim kayınvalide malum kendi memleketinde arsası evi var kocadan kalma maaşı var bide görümcede çalışıyo neyse 2 kişi gayet yi geçiniyolar
aşk olsun irfanım ben senin bayramlık elinide öptüm sen bana harçlık felan vermedin dedim
anam sen kaynana bi atla
sana ne verecekmiş
valla şaştık
anam sen kaynana bi atla
sana ne verecekmiş
valla şaştık
dr brown kullanıyorum cnm çok memnunum ben içme suyunu iyice kaynatıyorum 10 15 dakika kadar onu veriyorum ama kayseride yaşadığım için buranın suyu temiz ve herkes çeşme suyu içiyor o yüzden kullanıyorum.hadi amaaaaaaa cvp bekliyorum. ya kızlar sizler hangi biberonu kullanıyorsunuz mama için? çok kararsız kaldım, bana bi tavsiyede bulunun lütfen. bir de mamayı kapalı suyu kaynatarak mı hazırlıyorsunuz, yoksa içme suyunu kaynatarak mı???
anam sen kaynana bi atla
sana ne verecekmiş
valla şaştık
demettçiğim valla insan çok sinir oluyor haklısın. sorumsuz ve sömürücü aileler.
çok saol demetcim
kayınpederin açısından da allah eşine ve sana sabır ve güç versin. ama herzaman hele bi de böyleyse taraflar uzak olmak en iyisi. bakalım biz napıcaz. oğlum bakıcılarda büyümesin diya tuuttuk tayin istedik, hem benim,hem eşimin memleketlerimize. eşiminki geldi. 3 ay olmadan sorunlar yaşamaya başladık ya hayırlısı.kayınvalidem küser konuşmaz, kayınpederim bozulur yüzümüze bakamaz. bayramdan bu yana tadımız yok. allah bizim de sonumuzu hayr etsin.
karencimnasılsın cnm gelinim nasıl
iyi sayılırız bluecum serra hanım iyiler ben biras yorgun..yiğidim nasıl canım, gunler nasıl gecio pşamla annesiii?
karencimnasılsın cnm gelinim nasıl
maşallah cnm aman iyi olsun yiğit çok huysuz bu aralar hiç uyumuyor benide çok yoruyor saat 6 da kalktı 14.30da zorla uyuttum.şuam hala uyuyor biras daha uyursa gece beni başında bekleticek yine mafoldumben
al benden de o kadar.. bebeklerin cogu bu huzursuzluk dönemine girdi anlaşılan..serrada 3 e kadar ayak diriyor uyumicam die..ninni sölemekten sıkılıorum bu sfere o kendi kendine eee eeee eeee eeee demeye baslıyo ama uyku yok..
evet canım görümcem de neye uğradığını şaşırdı susturuverdi biandahay Allahım yaa.verse neee vermese neee...deger mi tatsızlıga..ama görümcen anladıgım kadari ile anlayışlı biri..
canım valla bizden iyi geçiniyolar ne desteğivalla kikolecim pesklava:
kadıncaz içten ice şişmiş baksana bayram bayram nasıl da denk getirip patlamış. e siz de üç kuruş destek çıkın canımyasakkelime şaka ya valla ben bu erkek annelerini anlayamıyorum. kızlarınkilerin ne sesi çıkıyor, ne bişey bekliyor.
evet canım eşim evin tek oğlunun tek oğlu yani eğer bi oğluşumuz olmazsa soyları tükenecekdelikafaduldendelikafaduldendr brown kullanıyorum cnm çok memnunum ben içme suyunu iyice kaynatıyorum 10 15 dakika kadar onu veriyorum ama kayseride yaşadığım için buranın suyu temiz ve herkes çeşme suyu içiyor o yüzden kullanıyorum.
cnm eşin evin tek erkeği galiba kaynananda bir kıskançlık belirtisi sezdim sanki :1shok::1shok:
bencede fırsat kolluyomuş baksanaayyyy kikoşşşş kadın zaten fırsat kolluyomuşşşkaydirigubbakcemile
deseydi ya eşin anne sen bize ver büyükler küçüklere verir diyeeelaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?