- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #16.061
slm güzel anneler bi kaç gündür sadece okuyup çıkabiliyorum oğlum hiç durmuyor uyumuyor ağlıyor ne oldu çoçuğa anlamadım 1 haftadır bi garip.saat 11 de uyutuyorum oda zorla.neredeyse 4 5 kere uyanıyor sabahta saat 6 7 uyanıyor ben dayanamıyorum uykusuzluğa o nasıl dayanıyor anlamıyorum :sinifsinif: :çok üzgünüm: çıldırmak üzereyim offf
Canım yaa bu ara bütün bebişler aynı sanırım, bizde böyleyiz hoş ali eymen doğduğundan beri uykusuz ama ağlamıyor allahtan, bi yeri mi ağrıyor acaba? Hasta olmasın,ağlamasında varsın uyumasın bize zor oluyo haklısın uykusuzluk benide leyla yapıyo, geçicidir inşallah annesi hep dişe yoruyoruz ama çıkmıyoda ne olacak bilmem
selam kızlarrr
yine pazartesi geldi
zaman ne kadar çabuk akıp geçiyor yaa ben yetişemiyorummm:sinifsinif:
ne iş bitiyor ne koşturmaca
kısır bir döngüde hissediyorum kendimi
eve tıkıldık kaldık hiç alışkın değilim bunalıyorum:gitme:
dün program yapmıştık harika bi yer vardı şömine başında kahvaltıya gidecektik
kayınpederim bozdu
arabamızı aldı 10 gündür onda
vermiyor adam yaaaaa
cumartesi aradı eşim istedi
veremem benimde işim var demişkaydirigubbakcemile
baba bari çocuğun arabasını bırak bağajdaydı dedi
inanırmısınız bize getirmeye tenezül etmedi adam kaynıma bırakmış götür demiş:mymeka:
bu nasıl bir terbiyesizliktir böyle yaaaa
eşimin üzüntüden tansiyonu çıktı
kiii eşim gibi bir evlat zor bulunur benim çocuklarım eşimin yarısı kadar olsa yeter bana valla
ama iyi niyetli olunca işte sırtına çıkan inmiyo bidahaklava:
ay çok sinirliyim kızlar kusura bakmayın sizinde kafanızı şişirdim
Canım yaa nasıl düşünmezler, ya ben bu büyükleri anlamıyorum ne var sanki küçük olan onlar ne kadar bencilce davranıyolar.kızmakta sonuna kadar haklısın, heleki plan yapıpta gerçekleşmeyince insan çok kızıyor.Zaten bunalmışız, helede sen hastalık,gelen,giden bi türlü kafanı kaldıramadın canım ya. Allah düşünce versin bu insanlara ne diyim
valla ben marketten gogly diye bişi aldım pirinç unu yazıyo onu suyla karıştırıp veriyom ama tam ölçüsünde yapınca çok katı oluyo ben azcık sulu yapıyom
doktor buna meyva püresi katabilirsiniz dedi ama ben meyvayı başka bi öğünde veriyorum
Bende gogly den aldım dediğin gibi ölçüsüyle çok katı oluyo bende sulu yapıyorum, onun muzlusu elmalısı falanda var elma püresi gün içinde verdiğimden ben muzlusunu tercih ediyorum
slm kızlar bugün ben de iyi olmayanlardanım. oğluşum ilk düşüşünü gerçekleştirdi. koltuktan pat halının üstünemafoldumben nasıl oldu hiç anlamadım, bıraktığım yerde duruyordu halbuki. burnunun üstü soyulmuş yavrumun, sanki sokakta düştü. çok da ağladı, içim eridi. artık hareketlenmeye başlıyor sanırım.aman kızlar sizler de dikkatli olun.
Canım geçmiş olsun
hadi amaaaaaaa cvp bekliyorum. ya kızlar sizler hangi biberonu kullanıyorsunuz mama için? çok kararsız kaldım, bana bi tavsiyede bulunun lütfen. bir de mamayı kapalı suyu kaynatarak mı hazırlıyorsunuz, yoksa içme suyunu kaynatarak mı???
Ben çeşme suyunu kaynatıyorum canım, normalde hep sürahide var zaten ama pirinç unu yaparken kaynatıldığı için çeşme suyundan alıyorum
kızlar geceden beri sırtım agrıyor serra desen 3 e kadar anca uyudu hatun..sbaha kadar da ara ra uyandı emdi..eşimi uyandırmıorum geceleri..uyusun o da işte yoruluyor diye düşünüyorum ama düşünülmüyorum..eşimin b arkadası öglen gelecekti kahvaltıya 12 gb..gece bana söledi eşim..ben sabah 8 den beri evi derle topla,serrayı uyut, ve koca b masa hazırladım brunch tarzında..12 de zil..eşim tek..ee nerde arkadasın..ya gelmicekmiş sabah aradı..e nie bana haber vermiosun cok kızdım anlıcagınız..:=(((..uyksuzuluk yorgunluk cabası..hiç anlayış yok benimkinde..
Karencim kızmakta sonuna kadar haklısın, onlar anlayamıyolar ne var sanki ne uğraştı altı üstü bi sofra diye düşünüyolar ama zamanla öğrenecekler, inş. :) çocuğu iki dk. tutmaya gelince yoruluyoveriyo bizimkide hemen anla bak diyorum nasıl oluyomuş ama nerdeee
zaten uyuduğu 7 saat ondada 4 5 kere uyanıyor bir haftadır böyleyiz uyanıncada canı yanmış gibi bi ağlıyor anlatamam çok fena oldu yaffss.bizimkiler gece yatmaz gündüz kalkmazlardan olacaklar galiba kaydirigubbakcemile3
Ah canım benim yiğit seni biraz uğraştıracağa benziyo annesi, umarım diştendir çıkınca rahatlar kuzucuk opuyorumnanaktan