2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

buarada belim ve sırtım bugün çok fena
tekrar gidicem artık
emzirdiğim için sadece fizik tedavi verdiler ama onada gidemedim
2 çocukla 14 gün nasıl gidicemki

Geçmiş olsun
Ben de doğum sonrası tanıştım sırt ağrısıyla ilk kez. Neyse ki 2 ay sonra geçti.
Sen pilates yapıyordun sanırım, iyi gelmiyor mu ağrılarına yoksa bilmediğim başka bir problem mi var?

Ben artık yatıyorum yavaştan. Herkese iyi geceler...

benimde doğumdan sonra çoğladı bi gittimki bel fıtığı ve sırt ve boyunda düzleşme başlamış
ama işte emzirdiğim için 14 gün fizik tedavi verebildiler onda malesef gidemedim
evet plates yapıyodum ama bıraktım çünkü kesi yerim hem genişledi hemde çok acıyodu 6. ayıda doldurayım dedim tekrar başlıcam

kikoş tam zopalıksın hee klava:
hala platesti , mekikti devam etmiyosun böyle aksiyonlara dimi güselim sengözlerimebaksanab
canına yazık yaaa , daha toparlanmadan iyice .. ne gerek var ,ha 2 ay önce ha 2 ay sonra .. benim göbek te hala 5-6 aylık hamiş gibi , sabırla 6. aya girmeyi bekliyorum mekik çekicem , spor neyin yapıcam rahat rahat o zaman ..
bi daaa duymayacas senden bu yönde şikayet anlaştık mı tatlımyerimseniben

geçmiş olsun canım....yer yatağı yap istersen yerde takılsın artık çok hareketliler...

ah aynı şeye benimde ihtiyacım var allah kötülüğünü hiç göstermesin allahım yokluğunu aratmasın ama uyuttuğumda bazen sanki evliliğimin ilk zamanalrıymış gibi düşünüyorum....

ya kızlar ben yeniyim ya bilmiom nasıl alıntı yapıyosunuz.... gülmeyin sakın,teknolojiden hiç anamıom ki bilgisayardan anlayayım...
arkadaşlar anlatmış canım....eğer olmazsa detaylıo yardımcı olurum..

bazen anlayışsız olabiliyorlar ..aslında onlar çok anlayışsız değil bizde şu sıralar çok fazla bunalmış durumdayız...

akıllıya bak sen...

yuh yaneyuh ne diyim ....

e daha dur daha duuu daha dur daha duurrrr

buarada belim ve sırtım bugün çok fena
tekrar gidicem artık
emzirdiğim için sadece fizik tedavi verdiler ama onada gidemedim
2 çocukla 14 gün nasıl gidicemki

üf canım ya geçmiş olsun canım ya...seninde şu sırt ağrıların düzelse artık..

oh sevindim idrarın iyi çıktığına canım..kaynananın rahatına bak ohh fggel keyfim..kaynanam her geldiğind ütü yapıyor oluyorum..oda hep ay yinemi ütü yapıyon der içeri gidere paşa gibi oturur buyrunnnnnnnnn

çiçeks sekercim attım adresi haberin olsun, oğluşunu paketle yolla ..:=))
bide papyon

hafsacığım feysbuk a resim koymuş doğum günü resimler ibakalım buraya ne zaman gelcek

yok kııızz onlar benim değil yiğenim koymuş benide etiketlewmiş....
aslında fırsat buldukça giriuorum ama geçmişi bile tam bitiremeden cıkıyoum....

hafsaaaa nerlerdeydin sen

geldim.....inşallah geç kalmamışımdır...

starcım bu arada sağol canım hemen koymuşsun fotoları ama ben anca cevap yazabildim bugün.
bugün kendi sütümden yoğurt mayaladım bakalım olacak mı?

geçenlerde yazmıştım kızlar hatırlarsanız görümcemin bebeği yoğun bakımda diye...

malesef önceki gün sabaha karşı kaybettik bilgemizi...

pazar günü dönecektik memleketten ....
sabaha karşı haber geldi...
bilgemizi uğurlayıp öle geldik.....

allahım anne babasına sabır versin....

moralim çok bozuk..
yoldan gelmişim evim perişan...
yani anlıycanız ben bi süre daha yok takılmayı düşünüyorum...
(becerebilirsem)

tüylerim diken diken oldu,ağlıyorum
başınız sağolsun,allah sabır versin

kanal d de hayat sineması var,orda bir çift bebekleri olmadığı için boşanmanın eşiğinde ,ne kadar çok bebek istediklerini anlatamam,onları izledikçe kopmuştum zaten bide hafsadan bu haber,tanrım yavrularımızı bize bağışla,verdiğin nimetlere çok şükür.

yok canım biaydır elimi sürmüyom
ama sankim sırtım dahada ağrımaya başladı
şu6.ayım dolsun harekete devam

canlarım kalıp yazışmak isterim ama yarın iş var,çok öpelim bu gece bebişlerimizi varsın kaldırsınlar sabaha kadar defalarca bizi,onlar çok kıymetli,iyiki varlar.

başınız sağ olsun canım valla okurken aaaaaaa larda kaldım ve doldum hakkaten yaaa
allah ailesine sabır versin
zaten minik yavrum cennetlik işte
annesini orda bekler:teselli:

ay çok üzüldüm.allah anasına babasına ve sabır versin.allah kimseye evlat acısı göstermesin. ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzüldüm :gitme:

boğazıma düğümlenen sözler,boş bakışlarım dondu kaldı ekranda...
oracıkta gözleri kapanan evlat benim, ağlamaktan gözleri şişmiş anne bendim sanki.....
böyle birşeyi hangi anne yüreği kaldırır...ki daha önce bir kez bu darbeyle sarsılmış aynı şeyleri tekrar yaşayan bir anne,hayata nasıl tutunur.....
allahım sabrını ver ona.....
allahım desten çık yol göster ona.....
isyan etme demek çok saçma....
sen isyanını mazur gör affet allahım....
sağlıklı bir evlat nasip et yarabbim....
başınzı saolsun hafsacığım......
görümcen kadar yıkıldım.....

saolun kızlar.....
allahım evlat acısı yaşatmasın kimseye....
ben görümcemi görene kadar iyiydim bilgemiz çektiği aclardan kurtuldu diyodum...
ama görümcemni görünce...
evladını bi anne nasıl koyar toprağa.....
bide bu görümcemin ikinci yavrusu cennete gönderdiği...

ama çok şükür şunu biliyorum ki o gün geldiğinde onu kıskanıcam...
çünkü biz hesap verirken
onun iki meleği 1 yaşındaki oğlu ve 2 yaşındaki kızı
onu bizim aramızdan alıp cennetin en güzel yerine koyacaklar...
ve o ebediyyen cennette çocuklarının annesi olarak kaacak..
görümcemde çok şükür ki bunları benden daha iyi biliyo...
ve o kadar metanetli ki ...maşallah....inancı hepimizi utandırdı...
biz bilgenin başında ağlarken o kalkıp namazını kıldı...
ne mutlu ona....

ve beni en çok sarsan en son görümcemle vedalaşırken kulağıma
"sen benim kızımı çok seviyodun, ben bunu biliyodum "dedi....

ama yinede insanız ya...
allahım kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin...

Son düzenleme:
ayyy Allahım çok kötü oldum bu haberi duyuncasenağlamasenağlama....Allah sabırlar versin...bu acının tarifi yoktur elbette...Allahım evlatlarımızı bize bağışla...Evladını kaybetmiş bu annenin yüreğine ferahlık ver...Bugünlerde hep kötü haberler var yaa..Allahım sen beterinden koru bizleri....:Saruboceq:

diloşum , bluemmmm , demresu'cummmm hoşgeldiniz hatunlar opuyorumnanaktan

oyy burdaydım canım kızla bi ileri iki geri derken görmemişim bi karşılaşıpta kaynatamadık yaa özledim muhabbetiniiŞeniz

ayy canım ya tüylerim diken diken oldu başınız sağolsun allah kimseyi evlat acısıyla sınamasınn ya rabbim o acıyı yaşatmasın kimseye geride kalanlara sabır versinnn:Saruboceq::gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…