- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #16.081
buarada belim ve sırtım bugün çok fena
tekrar gidicem artık
emzirdiğim için sadece fizik tedavi verdiler ama onada gidemedim
2 çocukla 14 gün nasıl gidicemki
Geçmiş olsun
Ben de doğum sonrası tanıştım sırt ağrısıyla ilk kez. Neyse ki 2 ay sonra geçti.
Sen pilates yapıyordun sanırım, iyi gelmiyor mu ağrılarına yoksa bilmediğim başka bir problem mi var?
Ben artık yatıyorum yavaştan. Herkese iyi geceler...
benimde doğumdan sonra çoğladı bi gittimki bel fıtığı ve sırt ve boyunda düzleşme başlamış
ama işte emzirdiğim için 14 gün fizik tedavi verebildiler onda malesef gidemedim
evet plates yapıyodum ama bıraktım çünkü kesi yerim hem genişledi hemde çok acıyodu 6. ayıda doldurayım dedim tekrar başlıcam
slm kızlar bugün ben de iyi olmayanlardanım. oğluşum ilk düşüşünü gerçekleştirdi. koltuktan pat halının üstünemafoldumben nasıl oldu hiç anlamadım, bıraktığım yerde duruyordu halbuki. burnunun üstü soyulmuş yavrumun, sanki sokakta düştü. çok da ağladı, içim eridi. artık hareketlenmeye başlıyor sanırım.aman kızlar sizler de dikkatli olun.
ah aynı şeye benimde ihtiyacım var allah kötülüğünü hiç göstermesin allahım yokluğunu aratmasın ama uyuttuğumda bazen sanki evliliğimin ilk zamanalrıymış gibi düşünüyorum....karencim bende öle bunalımlardayım canım
valla dün eşime diyorum beni şölebi 2 saat yalnız bırakın bi kendimi atayım sokaklara avare avare bi dolanayımda kafam ruhum huzurum yerine gelsin valla bende çatlıcam
arkadaşlar anlatmış canım....eğer olmazsa detaylıo yardımcı olurum..ya kızlar ben yeniyim ya bilmiom nasıl alıntı yapıyosunuz.... gülmeyin sakın,teknolojiden hiç anamıom ki bilgisayardan anlayayım...
bazen anlayışsız olabiliyorlar ..aslında onlar çok anlayışsız değil bizde şu sıralar çok fazla bunalmış durumdayız...kızlar geceden beri sırtım agrıyor serra desen 3 e kadar anca uyudu hatun..sbaha kadar da ara ra uyandı emdi..eşimi uyandırmıorum geceleri..uyusun o da işte yoruluyor diye düşünüyorum ama düşünülmüyorum..eşimin b arkadası öglen gelecekti kahvaltıya 12 gb..gece bana söledi eşim..ben sabah 8 den beri evi derle topla,serrayı uyut, ve koca b masa hazırladım brunch tarzında..12 de zil..eşim tek..ee nerde arkadasın..ya gelmicekmiş sabah aradı..e nie bana haber vermiosun cok kızdım anlıcagınız..:=(((..uyksuzuluk yorgunluk cabası..hiç anlayış yok benimkinde..
akıllıya bak sen...ay hakkaten bozulduğuna değecek bişeymiş yaaaaaa
bana yapmıştı eşim bikere hemide ben aynı o misafir başka bi gün gelince fırçayıo bilmeden dayamıştım adamlarda bizede değil kocana kız demişlerdi meğersem eşim çağırmayı unutmuş bakmış ben onca hazırlık yapınca kızarım diye korkusuna işleri çıkmış demiş
yuh yaneyuh ne diyim ....ya benimde aklıma ne geldi kızlar yaaa valla anlatayım
şimdi benim kayınvalide malum kendi memleketinde arsası evi var kocadan kalma maaşı var bide görümcede çalışıyo neyse 2 kişi gayet yi geçiniyolar
neyse biz bayramda ordaydıkyaa
bi sabah kahvaltıda şakayla karışık eşime dedimki
aşk olsun irfanım ben senin bayramlık elinide öptüm sen bana harçlık felan vermedin dedim
anam sen kaynana bi atla
sana ne verecekmiş
ben annesiyim önce bi bana versin
alin oğulları gelinleri veriyo
benim maaşım var diye bana niye harçlık vermiyonuz demesinmi
eşimle ağzımız açık kaldı
sonra görümcem anne derin mevzulara girme hadi sus dedi
valla şaştık
e daha dur daha duuu daha dur daha duurrrrşimdi benim kızında edindiği bi huydan bahsedeyim
eline bişiler veriyoruz
hooop hemen ağza tabikide
uğraşıyo baya sonra elinden düştümü basıyo çığlığı hadeeee tekrardan sustur
bazen genemiiiiii diyeceği aklıma geliyo oyuncak felan veresim gelmiyo
bide bugün diğer kızın müzikli oyuncaklarına hep pil değişimi yaptım
aman tanrım yapmaz olaydım
küçük zillim sen delir onlara hepsini istiyo ışık müzik hangisindne çıkıyosa işte
allahım bir çığlık bir çığlık resmen takıldı
zor susturduk
diğer kızımla karar aldık bidaha ona göstermicez müziklileri
ama tabi oda çocuk sözüne sadık kalacağını sanmıyorum
en kısa sürede bu oyuncak krizine girdiği halinide yayınlayacağım şok olucaksınız
buarada belim ve sırtım bugün çok fena
tekrar gidicem artık
emzirdiğim için sadece fizik tedavi verdiler ama onada gidemedim
2 çocukla 14 gün nasıl gidicemki
oh sevindim idrarın iyi çıktığına canım..kaynananın rahatına bak ohh fggel keyfim..kaynanam her geldiğind ütü yapıyor oluyorum..oda hep ay yinemi ütü yapıyon der içeri gidere paşa gibi oturur buyrunnnnnnnnnİyi akşamlar herkese
Neyse ki kızımın idrar kültürü şimdilik temiz çıktı. Doktorumuz 20binlik koloni görülmüş, idrar yolu enf. olsa en az 100 bin olurdu dedi.Haftaya tekrarlayalım idrar tahlilini dedi. Şimdilik ek gıdaya da geçme,gelince tartısına göre karar verelim dedi.
Zaten 2. kez başka yerde tahlil yaptırmadan ilaç vermemeye karar vermiştik.
Eşimin anne ve babası bizdeler.Eşim yılbaşında bizde olun diyor, kalacaklar sanırım.
Tek sıkıntım kayınpederimin yanında emziremediğim için akşamları eşimle salonda oturmak yerine kızımın odasında uzun zaman geçiriyor olmam.
Bunun yanında kayınvalidem yemekleri yapıyor,bulaşık.çamaşır,ütü falan.. İç çamaşırlarımızı bile ütülüyor :)
Rahata alıştım. Doğum sonrası herşeyimle kendim ilgilenmek durumunda kalmıştım acısını çıkarıyor gibiyim şu an.
bide papyonçiçeks sekercim attım adresi haberin olsun, oğluşunu paketle yolla ..:=))
hafsacığım feysbuk a resim koymuş doğum günü resimler ibakalım buraya ne zaman gelcek
hafsaaaa nerlerdeydin sen
diloşum , bluemmmm , demresu'cummmm hoşgeldiniz hatunlar opuyorumnanaktan
tüylerim diken diken oldu,ağlıyorumgeçenlerde yazmıştım kızlar hatırlarsanız görümcemin bebeği yoğun bakımda diye...
malesef önceki gün sabaha karşı kaybettik bilgemizi...
pazar günü dönecektik memleketten ....
sabaha karşı haber geldi...
bilgemizi uğurlayıp öle geldik.....
allahım anne babasına sabır versin....
moralim çok bozuk..
yoldan gelmişim evim perişan...
yani anlıycanız ben bi süre daha yok takılmayı düşünüyorum...
(becerebilirsem)
kikoş tam zopalıksın heeklava:
hala platesti , mekikti devam etmiyosun böyle aksiyonlara dimi güselim sengözlerimebaksanab
canına yazık yaaa , daha toparlanmadan iyice .. ne gerek var ,ha 2 ay önce ha 2 ay sonra .. benim göbek te hala 5-6 aylık hamiş gibi , sabırla 6. aya girmeyi bekliyorum mekik çekicem , spor neyin yapıcam rahat rahat o zaman ..
bi daaa duymayacas senden bu yönde şikayet anlaştık mı tatlımyerimseniben
geçenlerde yazmıştım kızlar hatırlarsanız görümcemin bebeği yoğun bakımda diye...
moralim çok bozuk..
(becerebilirsem)
geçenlerde yazmıştım kızlar hatırlarsanız görümcemin bebeği yoğun bakımda diye...
moralim çok bozuk..
(becerebilirsem)
ayyy Allahım çok kötü oldum bu haberi duyuncasenağlamasenağlama....Allah sabırlar versin...bu acının tarifi yoktur elbette...Allahım evlatlarımızı bize bağışla...Evladını kaybetmiş bu annenin yüreğine ferahlık ver...Bugünlerde hep kötü haberler var yaa..Allahım sen beterinden koru bizleri....:Saruboceq:geçenlerde yazmıştım kızlar hatırlarsanız görümcemin bebeği yoğun bakımda diye...
moralim çok bozuk..
(becerebilirsem)
diloşum , bluemmmm , demresu'cummmm hoşgeldiniz hatunlar opuyorumnanaktan
moralim çok bozuk..
(becerebilirsem)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?