2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

diyecek söz bulamıyorum canım boğazım düyümlendiiimafoldumbenmafoldumben

cnm başınız saolsun gerçekten çok zor biz burda okurken kötü olduk allah sabır versin annesine ve size. kimseye yaşatmasın rabbim bu acıyı :Saruboceq:

iyi akşamlar canlarım benim
nasılsınız ben memlekete geldim o yüzden rahatlıkla giremiyorum
geçmişede bakamadım yılbaşı çekilişi yapılmış ama benim haberim yoktu bundan bende istiyorum yaaamafoldumben
hafsacım başınız sağolsun canım allahım annesine babasına sabırlar versin böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın

kikoleyim, demett ve star_dust canlarim bir fikrim var: sole koca bi kazan alacaksin, bu kp ve kvleri bi guzel atacaksin icine, sonra da kynat kaynat oooh oooh:)
karencim arada kocalari da atarizzz:))
ben iice acimasiz oldum galibaaa..

star, nuris cok haklisiniz..yaninda olunca suratina bakilmiyor..biz de tasindik onlarin yakinina, 15gunluk lohusayken birakip kactilar, telefon bile etmediler..sonra da kocami cagirip beni kotulediler..ben sezaryenliyim, ne yer ne icersin demediler..

bir de bşzde yegen ovme durumu var..habire ablasinin kizi ne becerikliymis onu ovuyor..biri benle ilgili ii bisi deyince de hadiiii diyor, ben de bogazlamak istiyorummmmmkaydirigubbakcemile

kiz annesi, erkek annesi konusunda haklisiniz..
annemin bir laf, vardir: el kadar etin var, kopege minnetin var diye..o yuzden kiz tarafi alttan alirr..onlar da kerameti kendilerinde sanarlar..

nur ben chicco ve nukun cam biberonlarini kullaniyorum..mutlaka cam ya da nubyin silikonlarini al..diger polikarbon biberonlarda bpa diye bir madde varmis ve cok tehlikeliymis..

hafsacim cnm bnm basiniz sagolsun..
o kadar cok uzuldum ki..
Allahim evlat acisiyla test etmesin bizleri..
hem de iki kere, ay ay cigeri nasil yaniyordur gorumcenin..
Allahim ii yazilar yazsin bundan sonra ona ve hepimize..

gunaydın herkese
hafsacım basınız saolsun ((((((((((( Allah sabır versın cnm
cekılısınde cok gzl olmus hurişim )) hanı bende sana cıkmısım yaneeee
ilsu cnm nbr nasılsın ????sende bendesın ???napalım nasıl yaapalım adresını bana ulastırıver tatlım ....dun duzcedeydım keske haberım olsaydı eerkenden hemen alır yollardım erkenden artık bu

merhaba tatlım evet ben sana düşmüşüm:))) sana özelden adresimi yazarım ben güzelim.

ayyyyyyyy başınız sağolsun canım allahım ane babasına sabır versin :Saruboceq: çok zor çooook:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

saol canım çok yardımcı oldun.
diğer konuya gelince ne kadar başarırız biilmiyorum ama katlanmaya çalışıcaz. niye böyle oluor diyorum, güzellik dururken niye kötülük, niye tatsızlık... bizler de erkek evlat annesiyiz. allahım bizleri öyle yapmasın inşallah:Saruboceq:

HAFZA__cnm böle bi durumda ne denir ne sölenebilirki kendimi bi an yerine koydum dünyam başıma yıkıldı onun acısını düşünemiorum ve hiç bir kelimenin bu acıyı hafifletemeyeceğini düşünüyorummm...senağlama ALLAH rahmet eylesin başınız sağolsunnn:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar dün 5. ay kontrolümüz vardıı...... kuzum 7270 kg ve 66 cm olmuşş....
meyve ve yoğurda ek olarak_ kahvaltıya,çorbaya ve sebze püresine başladık....
kahvaltı soran bi arkadaş vardı tam hatırlamıorummm....
KAHVALTIMIZ ŞÖLE:::

3 bebe bisküvisi
1 çay kaşığı pekmez
1 tatlı kaşığı pınar beyaz
3_4 ölçek toz mama
bitki çayı ile ıslatılacak....... cokacimcoook
dha 5 aylık olduğu için yum.sarısı yok önümüzdeki ay farklı kahvaltı alternatifleri vercem dedi......

sabah yaptım kız bayıldı hepsini yedi tavsiye ederimmm.........
sebze püreleri ve çorbayıda diğer topiğe yazarım afiet olsunnn bebişlereee....cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…