- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #16.121
kuzucuğunada maşallah demeyi unuttum kilosu felan gayet iyi canımmm maşallahhhhhhhhhhhh
kızlar dün 5. ay kontrolümüz vardıı...... kuzum 7270 kg ve 66 cm olmuşş....
meyve ve yoğurda ek olarak_ kahvaltıya,çorbaya ve sebze püresine başladık....
kahvaltı soran bi arkadaş vardı tam hatırlamıorummm....
KAHVALTIMIZ ŞÖLE:::
3 bebe bisküvisi
1 çay kaşığı pekmez
1 tatlı kaşığı pınar beyaz
3_4 ölçek toz mama
bitki çayı ile ıslatılacak....... cokacimcoook
dha 5 aylık olduğu için yum.sarısı yok önümüzdeki ay farklı kahvaltı alternatifleri vercem dedi......
sabah yaptım kız bayıldı hepsini yedi tavsiye ederimmm.........
sebze püreleri ve çorbayıda diğer topiğe yazarım afiet olsunnn bebişlereee....cokacimcoook
tabiki canım ama buraya değil http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=10476357&posted=1#post10476357iyi akşamlar canlarım benim
nasılsınız ben memlekete geldim o yüzden rahatlıkla giremiyorum
geçmişede bakamadım yılbaşı çekilişi yapılmış ama benim haberim yoktu bundan bende istiyorum yaaamafoldumben
hafsacım başınız sağolsun canım allahım annesine babasına sabırlar versin böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın
gunaydın herkese
hafsacım basınız saolsun((((((((((( Allah sabır versın cnm
cekılısınde cok gzl olmus hurişim)) hanı bende sana cıkmısım yaneeee
ilsu cnm nbr nasılsın ????sende bendesın ???napalım nasıl yaapalım adresını bana ulastırıver tatlım ....dun duzcedeydım keske haberım olsaydı eerkenden hemen alır yollardım erkenden artık bu
aqyyyyyyyyyyy yıne gıttı erkenden lafımı bıtıreden ya nıye bole oluyor anlamıyorum kıartık bu haftasonuna ınsallah
maşallah kuzucuğuna özlemcimdarısı başımıza inşallah:Saruboceq:
tarifin de çok güzel ellerine sağlık, çorba ve püreleri de yazarsan çok sevinirim.
hayırlı olsun özlem bende bugün artık götürüyorum ipeği doktora 4 den sonra...maşallah kilosuda yerinde resmini gördüm zaten .maşallah
3 bebe bisküvisi
1 çay kaşığı pekmez
3_4 ölçek toz mama
dha 5 aylık olduğu için yum.sarısı yok önümüzdeki ay farklı kahvaltı alternatifleri vercem dedi......
sebze püreleri ve çorbayıda diğer topiğe yazarım afiet olsunnn bebişlereee....cokacimcoook
yaaa bizim doktorda mı bir anormellik varCADIARZUğluşum 4 aydan sonra hiç kilo almamış, 5. ay kotrolünde 6500 geldi. doktora emmesinin çok azaldığını söyledim. haliyle kilosunu da az buldu, sadece mamaya başlattı, aptamil 1. başka hiçbirşey vermiyceksin dedi 6. aya kadar. meyve, yoğurt dedim, kesinlikle hayır dedi. ama ben onu dinlemedim, yoğurt ve meyve veriyorum. hatta akşam muhallebiye de başladım. ee napıyım beni hiç emmiyor, 60 cc ile nasıl doyacak bu çocuk?? ha bi de demiri sevmiyor dedim, direk kes dedi, bıraktım ben de. sizler demir veriyor musunuz???
maşşalah fıstığa güzel kilosu boyu falan.afiyet olsun çok sever inşallah benim olum bayılıyor süt bisküviye
yaaa bizim doktorda mı bir anormellik varCADIARZUğluşum 4 aydan sonra hiç kilo almamış, 5. ay kotrolünde 6500 geldi. doktora emmesinin çok azaldığını söyledim. haliyle kilosunu da az buldu, sadece mamaya başlattı, aptamil 1. başka hiçbirşey vermiyceksin dedi 6. aya kadar. meyve, yoğurt dedim, kesinlikle hayır dedi. ama ben onu dinlemedim, yoğurt ve meyve veriyorum. hatta akşam muhallebiye de başladım. ee napıyım beni hiç emmiyor, 60 cc ile nasıl doyacak bu çocuk?? ha bi de demiri sevmiyor dedim, direk kes dedi, bıraktım ben de. sizler demir veriyor musunuz???
bizm dün 6.ayımız doldu kızlar.bugün doktora gidiyoruz.bakalım neler olmuş paşaya göreceğiz
3 bebe bisküvisi
1 çay kaşığı pekmez
3_4 ölçek toz mama
ben multivitamin kullanıyorum.oyuzden demir ve dvit kullanmıyoruz. biz vitaminimizden çook çoook memnunuz her şey var içinde
aynen benimkide böle ama ben muz,elma yada armut rendeleyip içine atıyorum değişik günlerde ve bitki çayı ile değil sulu hipp mam ile ısıtıyorum ve pıanrın labne yağsız tuzsuz peyinirini ver dedi doktorum onu kullanıyorum biizmkiside bayılıyor ve mutlaka bundan 5-10 sonra bol bol su verilmeli çünkü bebe bisküvisi ve pekmez içini yakıyor bebklerin...biizmkisi suyu her öğün ver içiyor sidikli oğlum :)
2 de meyve saati ztn meyveyi o zmn veriorum ben....
rezene çayıyla ıslattımkı rahat yapsın tatasını....yerimseniben
benimki yedi uyudu mayıştı hmn yiyincedelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?