2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

maşallah kuzucuğuna özlemcim darısı başımıza inşallah:Saruboceq:
tarifin de çok güzel ellerine sağlık, çorba ve püreleri de yazarsan çok sevinirim.

tabiki canım ama buraya değil http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=10476357&posted=1#post10476357
şu topikten takip edersen daha iyi olur burda kaynıyor ..unutuluyor ben oraya yazdım şu an kikoleyim ve sen varsın listede katılan olamzsa sizi eşleriz ama hüzün _yılı da vardı bi yerlerde...

aqyyyyyyyyyyy yıne gıttı erkenden lafımı bıtıreden ya nıye bole oluyor anlamıyorum kı artık bu haftasonuna ınsallah

evet canikom kerem bana çıktı ama neden adresini bırakmadım özelimden bakıyım ha....ben sana nasıl göndercem şeker..geldiğinde topikte ben olmazsam özelden mesat at bana ..yada facebooktan...

bu arada kibelede yok ortada banada o alacak bakalım...canım benim yaahh

hayırlı olsun özlem bende bugün artık götürüyorum ipeği doktora 4 den sonra...maşallah kilosuda yerinde resmini gördüm zaten .maşallah

yaaa bizim doktorda mı bir anormellik varCADIARZUğluşum 4 aydan sonra hiç kilo almamış, 5. ay kotrolünde 6500 geldi. doktora emmesinin çok azaldığını söyledim. haliyle kilosunu da az buldu, sadece mamaya başlattı, aptamil 1. başka hiçbirşey vermiyceksin dedi 6. aya kadar. meyve, yoğurt dedim, kesinlikle hayır dedi. ama ben onu dinlemedim, yoğurt ve meyve veriyorum. hatta akşam muhallebiye de başladım. ee napıyım beni hiç emmiyor, 60 cc ile nasıl doyacak bu çocuk?? ha bi de demiri sevmiyor dedim, direk kes dedi, bıraktım ben de. sizler demir veriyor musunuz???

maşşalah fıstığa güzel kilosu boyu falan.afiyet olsun çok sever inşallah benim olum bayılıyor süt bisküviye

çocuklar anneden aldıkları demirle 4 ay idare edbilirlermiş dha sonra demir takviyesine başlamak zorundalarmış zeka geriliğine neden oluomuş demir eksikliği aklında bulunsun biz kilosu kadar damla kullanıorus gecen ay 7 damla veriodum 7 kg gecince 8 damla ver dedi mutlaka direk verince benimkide çıkartıo ben meyveye karıştırıorum dha ii emiliomuşşşş.....meyvenin bi köşesine damlatıorum önce o kısmı yediriorum ki bıraakırsa demır boşa gitmesinnnnkaydirigubbakcemile5

ben multivitamin kullanıyorum.oyuzden demir ve dvit kullanmıyoruz. biz vitaminimizden çook çoook memnunuz her şey var içinde

aynen benimkide böle ama ben muz,elma yada armut rendeleyip içine atıyorum değişik günlerde ve bitki çayı ile değil sulu hipp mam ile ısıtıyorum ve pıanrın labne yağsız tuzsuz peyinirini ver dedi doktorum onu kullanıyorum biizmkiside bayılıyor ve mutlaka bundan 5-10 sonra bol bol su verilmeli çünkü bebe bisküvisi ve pekmez içini yakıyor bebklerin...biizmkisi suyu her öğün ver içiyor sidikli oğlum :)

demir yerine her sabah aç karna multivitamin veriyorum yazmadı demir..demekki benim demirim yüksek sütten geçiyor denize laelaelaelaelaeduyduğuma göre 6 aydan sonra başlanıyor dedndi ama belki başlatan doktorlar vardır

2 de meyve saati ztn meyveyi o zmn veriorum ben....
rezene çayıyla ıslattımkı rahat yapsın tatasını....yerimseniben
benimki yedi uyudu mayıştı hmn yiyincedelikafaduldendelikafadulden

biz nutrigen vitamixin diye bir vitamin kullanıyoruz tüm vitaminler var içinde extra bişi kullanmıyoruz.yaklaşık 2 aydır kullanıyoruz bunu.ek gıdalar geçince vermek kolaylaştı çünkü yiyecklerin üstüne ekilen bişi

2 de meyve saati ztn meyveyi o zmn veriorum ben....
rezene çayıyla ıslattımkı rahat yapsın tatasını....yerimseniben
benimki yedi uyudu mayıştı hmn yiyincedelikafaduldendelikafadulden

bize rezene yerine papatya vermişti 1-2 kere kullandım duruyor ölece...Allaha şükür kaka sorunu olmadı hatta ek gıdaya başladığımız gün bile bırt bırttt seslerle yaptı kakasını ama sıvı değildi artıkın...kıvamlıydı ve pipisini aşmıştı :1rolleyes:acaba hala gaz sorunu yaşayan bebeklerimiz var mıdır?ek gıdaya başladık başalayalı saatlerce uyuyor,7de ayakta olan deniz sabah 10da kalkıyor...doğdu doğalı yüz üstü yatan deniz artık rahat rahat saatlerce sırt üstü yatıyor miniğim..ohh be yaşasın ek gıdaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…