2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ya kızlar bişi sorucam sbh bi uyandım göğsüm kıpkırmızı ve acıo sanki bi yere sürtmüşümde yüzülmüş gbi görünüo gecede acıodu ama cocuk acıkmış nsl çekio yazık ondan acıo dedim ama diilll memeyi bıraksın bi an önce die ağlıcaktımm akşam hiç bişi yoktu ne olmuş olabilirrrr....
böle olan varmı hiç şu an kıpkırmızı alt tarafı ve yanıooo.....

ben multivitamin kullanıyorum.oyuzden demir ve dvit kullanmıyoruz. biz vitaminimizden çook çoook memnunuz her şey var içinde

biz de doğumundan itibaren multitabs kullanıyoruz ama önceki dr demiri de vermelisin dedi, bu bırak belki çocuğun bu yüzden kilo almadı midesini bozdu dedi. amaaaaann ne biliyim, hepsi bişey diyor.kendi aralarında bile çelişkiye düşüyorlar.

büyük olasılıkla sütyenin dardır bende öle oluyor yanlış numaralı sütyen giyince hatta meme ucum bile kıpkırmızı oluyor...tahriş olmuş...suyla yıka ve bir müddet takma sütyen...iyi gelecektir :roflol:

bende her eve lazımmdan,evkurdan falan eve bisiklet almayı düşünüyorum araştırma yapıyorum....evde kullandığınız bir marka varmı?basen,bacak,göbek,baldır zayıflatmanın en yii yolu..alırım oğluşumu kucağıma sabah akşam çevir anam çevir..yok böle olmicak,spor salonlarına onca para verip zaman kaybına uğramaktansa 200-300 tlye para kaybına ve yağ kaybına uğrarım daha iyi :)

slm kızlar yılbaşı çekilişi yapmışsınız hayırlı olsun ben yetişemedim sanırım bikaç günden beri nete giremiyom rapor aldım evde bebişle uğraşırken zaman geçiyo

çiçeks cim demişsinya muzlusundan veriyorum diye
aman dikkatli kullan sürekli kullanma canım
çünkü muz tamamen kabızlık yapar
tek çeşitle kalma muzlu olanıda ver ama ara ara ver emi canım

Tamam canım yaklaşık 10 gün kadar her akşam verdim kabızlığı olmadı şükür ama şimdi kaşık maması da aldım, bi akşam pirinç unu bi akşam kaşık maması veriyorum. :1hug:

çiçeks sekercim attım adresi haberin olsun, oğluşunu paketle yolla ..:=))

Tamam şekerim aldımmm bak geri göndermek yok sonra, uykusuz benim tosunum sositososito

Canım başınız sağolsun çok üzüldüm mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben allahım sabır versin cennette onu bekleyecek melekleri

Maşallah çok güzel kilosuda boyuda. Kahvaltıdan bende veriyorum ama mama katmıyorum bebe bisküvisi,pekmez,beyaz peynir veya labne. Ama 3 bisküvi az değil mi bizimkine yetmiyor, ben 7-8 taneden yapıyorum

kızlar benim diğer topikten yeni haberim oldu:çok üzgünüm:
huriş videoyu da izledim, emeğine sağlık çok güzel olmış. ben de katılmak istiyorum yerimseniben

maşllah canım kızına
öğünlerinizde güzelmiş afiyet şeker olsun yarasın kuzuna
yok canım sakın bırakmayın çünkü biz nasıl hamileyken bi dönemden sonra artık dışardan demir takviyesi ihtiyacı duyduysak buda öyle bişi
demiri tam olarak karşılayabileceği bişi yok şuanda oyüzden damlanı damlat sen
genellikle bütün bebekler sevmezler hakkatende iğrenç bi tadı var
özlemin dediği gibi meyva püresine damlat ama hepsine katma bi kaşığın üzerine çünkü yayıldımı gerisinide yemez

ah canım nolduki acaba inşallah kötü bişi değildirde hemen geçer

kızlar bişi sorucam
şimdi bize doktor bir ay daha bekleyin ek besinler için dedi ama ben kahvaltı ve sebze dışında vermeye başladım
ama şimdi merak ettiğim suda içirilmeye başlandımı
doktora sormadan başladığım için bi fikrim yok
size doktorlarınız su konuşunda ne dedi

benim dr hiçbişey verme dedi ama ben meyveye başladığımda suya başladım zaten. çok da keyiflli içiyor, elimde görünce heyecanla ağzını açıyor. mamaya da böyle yapsa :1no2:

valla canım ben emziriyom ve aradada biberon maması yapıyom
ama yinede bazen inadı tuttumu bende ne memeyi nede biberonu veremiyom

kızlar sizin bebeklerde zorlanıyo mu bizimki sütü içmiyo içirene kadar dokuz doğuruyom

benim ki beni bırakmak üzere diye çok korkuyorum, kesinlikle beni emmek istemiyor. o pozisyonu alıp memeyi ağzına verince nasıl çırpınmaya başlıyor anlatamam. sanki çocuğu işkenceye yatıırıyorum. napıcağımı bilmiyorum:sinifsinif:

iyice acıkmadan verme memeyi
bağrınsın mızmızlansın azcık
en sonda bi dayıyoki sorma
ama biraz sinirinin geçmesinide beklicen
ben öle yapınca memeyi ağzına alıyo ama gözlerime bakarak hııı hıııı hıııı diye söyleniyo abana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…