- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #16.141
ben multivitamin kullanıyorum.oyuzden demir ve dvit kullanmıyoruz. biz vitaminimizden çook çoook memnunuz her şey var içinde
bizm dün 6.ayımız doldu kızlar.bugün doktora gidiyoruz.bakalım neler olmuş paşaya göreceğiz
ya kızlar bişi sorucam sbh bi uyandım göğsüm kıpkırmızı ve acıo sanki bi yere sürtmüşümde yüzülmüş gbi görünüo gecede acıodu ama cocuk acıkmış nsl çekio yazık ondan acıo dedim ama diilll memeyi bıraksın bi an önce die ağlıcaktımm akşam hiç bişi yoktu ne olmuş olabilirrrr....
böle olan varmı hiç şu an kıpkırmızı alt tarafı ve yanıooo.....
slm kızlar yılbaşı çekilişi yapmışsınız hayırlı olsun ben yetişemedim sanırım bikaç günden beri nete giremiyom rapor aldım evde bebişle uğraşırken zaman geçiyo
çiçeks cim demişsinya muzlusundan veriyorum diye
aman dikkatli kullan sürekli kullanma canım
çünkü muz tamamen kabızlık yapar
tek çeşitle kalma muzlu olanıda ver ama ara ara ver emi canım
çiçeks sekercim attım adresi haberin olsun, oğluşunu paketle yolla ..:=))
geçenlerde yazmıştım kızlar hatırlarsanız görümcemin bebeği yoğun bakımda diye...
malesef önceki gün sabaha karşı kaybettik bilgemizi...
pazar günü dönecektik memleketten ....
sabaha karşı haber geldi...
bilgemizi uğurlayıp öle geldik.....
allahım anne babasına sabır versin....
moralim çok bozuk..
yoldan gelmişim evim perişan...
yani anlıycanız ben bi süre daha yok takılmayı düşünüyorum...
(becerebilirsem)
kızlar dün 5. ay kontrolümüz vardıı...... kuzum 7270 kg ve 66 cm olmuşş....
meyve ve yoğurda ek olarak_ kahvaltıya,çorbaya ve sebze püresine başladık....
kahvaltı soran bi arkadaş vardı tam hatırlamıorummm....
KAHVALTIMIZ ŞÖLE:::
3 bebe bisküvisi
1 çay kaşığı pekmez
1 tatlı kaşığı pınar beyaz
3_4 ölçek toz mama
bitki çayı ile ıslatılacak....... cokacimcoook
dha 5 aylık olduğu için yum.sarısı yok önümüzdeki ay farklı kahvaltı alternatifleri vercem dedi......
sabah yaptım kız bayıldı hepsini yedi tavsiye ederimmm.........
sebze püreleri ve çorbayıda diğer topiğe yazarım afiet olsunnn bebişlereee....cokacimcoook
maşllah canım kızınakızlar dün 5. ay kontrolümüz vardıı...... kuzum 7270 kg ve 66 cm olmuşş....
meyve ve yoğurda ek olarak_ kahvaltıya,çorbaya ve sebze püresine başladık....
kahvaltı soran bi arkadaş vardı tam hatırlamıorummm....
KAHVALTIMIZ ŞÖLE:::
3 bebe bisküvisi
1 çay kaşığı pekmez
1 tatlı kaşığı pınar beyaz
3_4 ölçek toz mama
bitki çayı ile ıslatılacak....... cokacimcoook
dha 5 aylık olduğu için yum.sarısı yok önümüzdeki ay farklı kahvaltı alternatifleri vercem dedi......
sabah yaptım kız bayıldı hepsini yedi tavsiye ederimmm.........
sebze püreleri ve çorbayıda diğer topiğe yazarım afiet olsunnn bebişlereee....cokacimcoook
yok canım sakın bırakmayın çünkü biz nasıl hamileyken bi dönemden sonra artık dışardan demir takviyesi ihtiyacı duyduysak buda öyle bişiyaaa bizim doktorda mı bir anormellik varCADIARZUğluşum 4 aydan sonra hiç kilo almamış, 5. ay kotrolünde 6500 geldi. doktora emmesinin çok azaldığını söyledim. haliyle kilosunu da az buldu, sadece mamaya başlattı, aptamil 1. başka hiçbirşey vermiyceksin dedi 6. aya kadar. meyve, yoğurt dedim, kesinlikle hayır dedi. ama ben onu dinlemedim, yoğurt ve meyve veriyorum. hatta akşam muhallebiye de başladım. ee napıyım beni hiç emmiyor, 60 cc ile nasıl doyacak bu çocuk?? ha bi de demiri sevmiyor dedim, direk kes dedi, bıraktım ben de. sizler demir veriyor musunuz???
ya kızlar bişi sorucam sbh bi uyandım göğsüm kıpkırmızı ve acıo sanki bi yere sürtmüşümde yüzülmüş gbi görünüo gecede acıodu ama cocuk acıkmış nsl çekio yazık ondan acıo dedim ama diilll memeyi bıraksın bi an önce die ağlıcaktımm akşam hiç bişi yoktu ne olmuş olabilirrrr....
böle olan varmı hiç şu an kıpkırmızı alt tarafı ve yanıooo.....
benim dr hiçbişey verme dedi ama ben meyveye başladığımda suya başladım zaten. çok da keyiflli içiyor, elimde görünce heyecanla ağzını açıyor. mamaya da böyle yapsa :1no2:kızlar bişi sorucam
şimdi bize doktor bir ay daha bekleyin ek besinler için dedi ama ben kahvaltı ve sebze dışında vermeye başladım
ama şimdi merak ettiğim suda içirilmeye başlandımı
doktora sormadan başladığım için bi fikrim yok
size doktorlarınız su konuşunda ne dedi
valla canım ben emziriyom ve aradada biberon maması yapıyom
ama yinede bazen inadı tuttumu bende ne memeyi nede biberonu veremiyom
kızlar sizin bebeklerde zorlanıyo mu bizimki sütü içmiyo içirene kadar dokuz doğuruyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?