2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

selamlar herkese umarim herkes iyidir.. Suyla ilgili soruda bizim dr.muz ek gida ya baslandiysa ve mama da aliyor ise mutlaka icirilmelidir dedi.. Benim sipa beni 4 ayina 1 hafta kala biraktigi icin mecburen suya basladim..

canım benimki de öyleydi 3 ayda ben sağıpta veriyom şimdi 6.nıniçindeyiz aynen devam ek gıdaya başladık bakalım nolacak şimdi onu da içmek istemiyo

şuna bak ya zillikaydirigubbakcemile3 kız olmuş da annesine kafa tutuyor opuyorumnanaktan onu da denedi canım. evelki gün inat ettim, mama da vermedim.geceya kadar açlıktan hem ağladı, hem almadı memeyi. napıyım sonunda dayadım yine mamayı.

herkeze merhaba kızlar geçmişe bakamadım baya birikmiş nerdeyse 7-8 gündür giremiyorum annemdeydik dinlendim biraz iyi geldi
şimdi de öyküyü yıkayacağım
akşam girer geçmişi okurum inşallah
öpüyorum bebişleri

ay maşallah ne güzelde oturmuş öyle anlıyor gibi bide çok tatlı filizcim maşallah tekrardan

maşallah filizcim bebeğine ne güzel de oturmuş sanki hiç yabancı değilopuyorumnanaktan
bu arada canım sen sütünü neyle sağıyorsun?

filizz maşallahhh canım çok tatlı kerataaaa

canım maşşallah
çok şeker nasılda oturmuşşş fırlama....yerimseniben
bunlar bizi susuz götürür susuz getirir wallakaydirigubbakcemile3

sağolun kızlar yorumlarınız için maşşallah yeni nesil çok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…