2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

yavru kuuşşş yirim azını burnunu maşallah sana çok tatlısın sen yaaaaa..

koca adam nolcak..suratsız surata bak harbiden kafasından geçeni konuşamasada yüzüznden okunuyor kerata ...

BUDA ANALI KIZLIkaydirigubbakcemile3 ÇORBA ADI GıBı OLDUkaydirigubbakcemile3

allahım güzellikler sizi alah nazardan saklasın aşkınızı

Son düzenleme:
kızlar doktordan geldik ama evde değiliz annemdeyiz..
herşeyiyi ek besin vermedi yarım kilo almış ipek ..
ocak 7 de gel aşısını yapalım o zaman bakarız ek besine dedi...
şimdilik verme dedi 4 cm uzamış yarım kilo almış...

kilo 7400
boy 68,5
kafa 41

kulaklarına banyo yaparken su kaçmaması için pamuğa vazalin kür onunla tıka kaçmaz dedi..banyo yaparken çok tepiniyorda onu sordum...
eee üüü başkada bişey demedi zaten herşey yolunda ciğerlerini dinledi boğazına baktı kulaklarına hiç bir problem yok damlalara devam dedi .7 ocakta görüşürüzz dedi o kadar..

maşallahh canım ipeğeee gayet normalll boyu kilosu tam dişimee göreeecokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

hurişş msn gel bi ara 2 lafın belini kıralım :)

nesquik alınt ıyaptım denizin resminin yerine bu çıktı düzeltemiyorum kız hehehe sende bakta sonra silerim tamamen hehehehe

maşallah özlemcim kızına allahım nazarlardan saklasın, çoooooooook tatlııııııııı.

maşşallah bebişlere

maşşalhh özelm kızına sana...filiz sanada....

çok saolun teyselerimissss o sizin güselliğinizzzz:kedi::kedi:

maşşallah ipek kıza boylu olcekkk
kilosuda çok ii annesiii

bütün bebeişler çok tatlı maşallah onlara ya özlem kızın çok şeker maşallah gözlerine
filiz yirim ben o fındığı ya ne tatlı yakalamışsın pozunu

geçen hafta biz de aşılarımızı olduk biraz huzursuzlandı öykü ama çok şükür ki ateşi olmadı...ama sebepsiz ağladı 2-3 sefer

bu arada ek gıdayı sordum 6.ayın sonu 7.ayın başında başlıyacağız dedi...

kızım 7530 gram ve 64 cm olmuş....bu ay boyu ilk defa 4,5 cm uzamış normalde 2-2,5 cm uzuyordu hep

huriş masallah boyu uzun olcak sanırım ınsallah
bakalım bızde gecmedık ek besıne devam anne sutuyle bu gıdısle ben 1yasına kadar anne sutuyle devam tcem sanırım ama gecelerı sureklı emmk ıstıyor :))uyutmuyor benı hıc

filiz çok tatlı çıkmış valla maşallah sanki hep orda oturuyor gibi
nesguık daha öncede dedim maşallah sanki 1 yaşında gibi bilinçli ne yaptığını bilen bakışlar hareketler var maşallahhh

maşallah canım geçen aylara göre daha çok büyümüş sanki darısı başımıza
huriş kızında pek boylu poslu olacak maşallahh onadaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…