- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #16.201
bütün bebeişler çok tatlı maşallah onlara ya özlem kızın çok şeker maşallah gözlerine
filiz yirim ben o fındığı ya ne tatlı yakalamışsın pozunu
özlem fılız nesquık masallah yawrucuklara pek sekerler
analı kılzıda pek gzl olmussunuz masalah :)
maşallah canım geçen aylara göre daha çok büyümüş sanki darısı başımıza
huriş kızında pek boylu poslu olacak maşallahh onadaa
geçen hafta biz de aşılarımızı olduk biraz huzursuzlandı öykü ama çok şükür ki ateşi olmadı...ama sebepsiz ağladı 2-3 sefer
bu arada ek gıdayı sordum 6.ayın sonu 7.ayın başında başlıyacağız dedi...
kızım7530 gram ve 64 cm olmuş....bu ay boyu ilk defa 4,5 cm uzamış normalde 2-2,5 cm uzuyordu hep
evet canım çok büğümüş özellikle boyu
kilo aynı ayda 1000-1200 arası alıyo maşallah
amin ,inşallah kuzucuklar sağlıkla büğür
bu aydan itibaren hatta 4.aydan itibaren kilo alımının yavaşlayacağını söyledi doktor
artık ayda 500 gram civarı hatta 300 bile normalmiş bu ay yine çok almış sayılır dedi
950 gram almış bu ay maşallah
kilo hiç önemli değil benim için sağlıklı olsunlar hasta olmasınlarda
hakkaten boncukmuş kız buuuuu
afiyet olsun deniz beyyyyyyy
maşallah güzel beslenmş sağlığıda yerindeymiş oh ohkızlar doktordan geldik ama evde değiliz annemdeyiz..
herşeyiyi ek besin vermedi yarım kilo almış ipek ..
ocak 7 de gel aşısını yapalım o zaman bakarız ek besine dedi...
şimdilik verme dedi 4 cm uzamış yarım kilo almış...
kilo 7400
boy 68,5
kafa 41
kulaklarına banyo yaparken su kaçmaması için pamuğa vazalin kür onunla tıka kaçmaz dedi..banyo yaparken çok tepiniyorda onu sordum...
eee üüü başkada bişey demedi zaten herşey yolunda ciğerlerini dinledi boğazına baktı kulaklarına hiç bir problem yok damlalara devam dedi .7 ocakta görüşürüzz dedi o kadar..
geçen hafta biz de aşılarımızı olduk biraz huzursuzlandı öykü ama çok şükür ki ateşi olmadı...ama sebepsiz ağladı 2-3 sefer
bu arada ek gıdayı sordum 6.ayın sonu 7.ayın başında başlıyacağız dedi...
kızım7530 gram ve 64 cm olmuş....bu ay boyu ilk defa 4,5 cm uzamış normalde 2-2,5 cm uzuyordu hep
bütün bebeişler çok tatlı maşallah onlara ya özlem kızın çok şeker maşallah gözlerine
filiz yirim ben o fındığı ya ne tatlı yakalamışsın pozunu
sağolun kızlar :teytey:filiz çok tatlı çıkmış valla maşallah sanki hep orda oturuyor gibi
nesguık daha öncede dedim maşallah sanki 1 yaşında gibi bilinçli ne yaptığını bilen bakışlar hareketler var maşallahhh
maşallah güzelim bebişe
maşallahh denizee mıyışmış iyice heheh:)
hehehe evet teyzesi mıy mıy benim yaramazsırnaşık şey
nesquık cnm bu kocaman duruo yahu maşşallah
sanki 5 aylık diil 2 yaşındaa....
yok teyzesi 6 ayına yeni girid hafta olaraktan zemuszemussağol senin minik maşallah ne şeker öleee yirim ben onu yirimmmmmmmmlaelaelaelaelae
teşekkürler kikoleyim canımsın mucuksss
sağol canım teşekkür ederiz..:1hug:
kızlar maşallah hepinizin kuzucuklarınane kadar çabuk büyüyorlar, tosuncuk olmuşlar hepsi.
nesquik denize bayıldım, sanki üç yaşında maşallaheltimin oğlu var, efe 3,5 yaşında. bu kadar mı benzer, onun bebekliği diycem ama aslında tıpa tıp şimdiki halisırnaşık şey
maşşallah kızınaaa
bişi merak ettim bnm bildiğim kadarıyla 5.ayda aşı yok ne aşısı vuruldu öykücük...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?