2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

nazlıcım o konuyu tam bilmiyorum ama sizde süt parası alıyorsunuz bildiğim kadarıyla

melekcim bize rapor kapansın falan diyen olmadı biz teslim ettik evrakları onlarda 20 güne yatar demişler eşime

melekcim belki senin dediğin gibi rapor kapansın falan diye beklersen tüm süt paralarınıda toplu alıyorsun ya o zaman mebla biraz kabarıyor 1160.00 tl kadar oluyor rakam, şimdi alacağım 350.00 tl daha var benim rapor tarihlerim tam günü güne sadece sezeryan olunca 10 gün önce doğum yaptım oda rakamı çok etkilemez tahminimce

biraz karıştı yine raporluyken işyerinden alman maaşı ssk veriyor o paradan bahsetmiyor hürrem ekstra analık parası diye birşey var nette ama o yok artık dediler bakalım birdaha deneyelim şansımızı.

nasıl yok derler sibelcim ya sgknın kendi sitesinde benim parayı teslim aldığıma dair döküm var paranın karşısında analık parası yazıyor ama iş göremezlik raporu adı altında veriliyor para sen birde iş göremezlik raporu de analık falan deme bakalım ne diyecekler

slm kızlar..
bugün kızım 30 günlükç
sağlık ocağına gittik.boyuna kilosonuna baktılar.900gr almış kızım boyuda 2cm uzamış.
aşımızı olduk geldik.kızım biraz huzursuz ama sanırım aşıdan mızmızlanıyo ağlıyo işimiz var bugün yani..
ben arada sütüm yetmiyor aç ağlıyo diye mama veriyorum kızıma.hemşire mama verme kesinlikle aldığı kilo gayet iyi obezmi yapçaksın bebeği.bebekler sadece açlıktan ağlamaz dedi....
ama kızım aç belli ağzı ile battaniyeyi ellerini yiyor dedim olsun diyo.
aç çocuk uyurmu yaaaa
ne bilim hepsi bi başka bu hemşirelerinnn

maşallah gayet güzel almış ayşenurcum benim kızımda elini kolunu emmeye çalışıyo aç olduğunda bazende alışkanlıktan yapıyor belki senin kızda öyle yapıyordur birde ilk aşılarda bebekler hastalanmaz ateşlenmezmiş merak etme başka şeye mızmızlanıyordur o

belkide alışkanlık ama mamayı verincede geri çevirmiyor ufaklık :) siz mama veriyormusunuz bebişlere?
hemşire hanım dediki:bu ay hiç mama verme bakalım kilo alımı nasıl olacak eğer az olursa ozman doktor size verin der,mama önerir ........
bilmiyorum ne yapsam...

aşıdan değil se iyi ozaman başka şeye mızmızlanıyordur

ne güzel sütün yeterli ozaman.maşallahh
bende mama veriyorum derken 30 günde toplasan 7-8 kere verdim 3-4 defa bütün sütümü emip hepsini hortum gibi çıkardı :) ee geri süt kalmayınca mecbur mama verdik ağlıyo diye...4 defa da süt yetmemiştir.
hemşire çok veriyorum sandı belkide...
keşke süt olsada vermesek mama

canım bızde bugun bır aylık olduk bende saglık ocagına goturdum ası ıcın
banada ne olursa olsun mama verme dedıler bende cocuk ac aglıyo mecbur verıyorum sutum yetmıyo dedım
hayır vermıceksın dedıler ne dedımse ısrarla olsun aç kalsın dedıler en sonunda beynım döndu herkez kendı ısıne baksın lutfen çocuk benım cocugum yeter artık dedım
sonucta bende keyfımden vermıyorum sutum yetmıyor doktorumuz mama takvıyesı yapıcaksın dedı kestıler seslerını

iyi demişşin canım.
banada aynısını deyip durdular deli etti ya.
ağlasın vermeyeceksin.boş memeyi emdir sütün gelir diyo...
boş memeyi emermi benim zilli süt gelmedeğini anladımı basıyo çığlığı elleri ile beni tırmalamaya çalışıyo sinirden.
hepsi ayrı alem bunların.keyiften mama veriyorum zaten sütüm foşur foşur akıyo vermiyorum delikafadulden
hangi mama yı ne sıklıkla veriyosun canım?

Mama vermeyın dıye herkez Çok kolay sÖlÜo bızde bılıyoruz anne sÜtÜnÜn faydalarını benım sÜtÜm gelmıyo ne yapacam mama vermıcemmı

canım ben 3 saatte bır en az 50 cc sutumu sagıp verıyorum ve 90 cc mama verıyorum mutlaka yoksa kıyamet kopuyo evdekaydirigubbakcemile3
yarasın paşama hem mama yesın hem süt içsin kım demış mama sadece kof kılo yapar dıye hıc sut alamayan bebekler saglıksızmı yani:umursamaz:

Ben de sÜtÜmÜ saĞıyorum benımkı hıÇ meme almadı 9 gÜn kÜvezde kaldıĞı ıÇın Şımdıde sÜtÜm azalıo bende bu gÜn vıtamalt dıye bır ıÇecek var onu denıcem bakalım ne olacak olmadı artık mama baŞkasının hıÇ sÜtÜ gelmıyo o bebeklerın hepsı hastamı

yarasın küçük paşa ya..Maşallah iştalı paşamız :ecrin_bebek:
aç aça ağlatacak değilsin ya

ya orası öyle tabi anne sütü almak güzel ama olmayan naaaapçek??CADIARZU

benimde ilk 9 gün emmedi , çok bilmişler o dönemlerde aman mama verme deyip dyrdular cocuğu aç mı bırakacaktım yani .ağzı olan konuşuyo işte.
Allaha şükür şimdi emmeye gecti de herkesin dırdırından kurtuldum

ssk nin ödediği paradan bahsetmişsiniz .benim calıştığım yer maasımı heray kendileri veriyor.ssk ile uğrasmıcam o yüzden :)

selam kızlaaaarrr....
az önce interneti açtım rutin sayfalarımı açtım tek tek... aaaaa bide ne göreyim....portakal ağacı geri dönmüş...çok mutlu oldum...eğer takip edenleriniz varsa müjdeyi ben vereyim istedim...bilmeyenlerede tavsiye edeerim harika yemekler var mutalaka bakın.. portakalagaci.com
zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…