- 6 Aralık 2007
- 1.590
- 1
- 316
- 40
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.621
slm kızlar..
bugün kızım 30 günlükç
sağlık ocağına gittik.boyuna kilosonuna baktılar.900gr almış kızım boyuda 2cm uzamış.
aşımızı olduk geldik.kızım biraz huzursuz ama sanırım aşıdan mızmızlanıyo ağlıyo işimiz var bugün yani..
ben arada sütüm yetmiyor aç ağlıyo diye mama veriyorum kızıma.hemşire mama verme kesinlikle aldığı kilo gayet iyi obezmi yapçaksın bebeği.bebekler sadece açlıktan ağlamaz dedi....
ama kızım aç belli ağzı ile battaniyeyi ellerini yiyor dedim olsun diyo.
aç çocuk uyurmu yaaaa
ne bilim hepsi bi başka bu hemşirelerinnn
canım bızde bugun bır aylık olduk bende saglık ocagına goturdum ası ıcın
banada ne olursa olsun mama verme dedıler bende cocuk ac aglıyo mecbur verıyorum sutum yetmıyo dedım
hayır vermıceksın dedıler ne dedımse ısrarla olsun aç kalsın dedıler en sonunda beynım döndu herkez kendı ısıne baksın lutfen çocuk benım cocugum yeter artık dedım
sonucta bende keyfımden vermıyorum sutum yetmıyor doktorumuz mama takvıyesı yapıcaksın dedı kestıler seslerını
iyi demişşin canım.
banada aynısını deyip durdular deli etti ya.
ağlasın vermeyeceksin.boş memeyi emdir sütün gelir diyo...
boş memeyi emermi benim zilli süt gelmedeğini anladımı basıyo çığlığı elleri ile beni tırmalamaya çalışıyo sinirden.
hepsi ayrı alem bunların.keyiften mama veriyorum zaten sütüm foşur foşur akıyo vermiyorum delikafadulden
hangi mama yı ne sıklıkla veriyosun canım?
Mama vermeyİn dİye herkez Çok kolay sÖlÜo bİzde bİlİyoruz anne sÜtÜnÜn faydalarını benİm sÜtÜm gelmİyo ne yapacam mama vermİcemmİ
canım ben 3 saatte bır en az 50 cc sutumu sagıp verıyorum ve 90 cc mama verıyorum mutlaka yoksa kıyamet kopuyo evdekaydirigubbakcemile3
yarasın paşama hem mama yesın hem süt içsin kım demış mama sadece kof kılo yapar dıye hıc sut alamayan bebekler saglıksızmı yani:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?