2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Bizimki dunlop marka, memnunum. Gerçi çook uzun zamandır kullanmadım ama :)
Ben yürüyüş bandı almayı tercih ederdim. Eşim kullanacağını bilsem onu da alacağım diyor ama ben de kararsızım henüz.
Mutlaka manyetik pedallı al, gürültü ve aşınma sorunu olmaz böylelikle.

Hafsa, başınız sağolsun. İkinci kez evlat acısını yaşayan anne, babaya ve tüm yakınlarına Allah bol bol sabır versin. Dilerim sağlıklı ve uzun ömürlü bir evladı olur da acısı hiç olmazsa bir nebze hafifler.

Huri, maşallah İpeğe. Manken gibi olacak sanırım bu boyla :)
Özlem,Nesquik bebekleriniz çok tatlılar.

iyi akşamlar kızlar
özleeem yerim o boncuğu ben. nesquik deniz arık abi olmuş lafımız yok maşallah
beyaz melek göremedim açılmıyor resminiz ama eminimki çok büyümüştür öyküde

bizde gittik doktora bugün.oğluş büyüdü artık bebeklikten çocuğa terfi etti.her şey yemeğe başlayacağız artık.yumurta,kıyma,tavuk,ve balığa başlıyoruz.

ege'nin boyuna kilosuna gelince 9000 gr 71 cm. iyi dedi doktorumuz.burnumuz çok tıkanıyor onun için bir damla verdi.karma aşımızı olduk eve geldik

oyy nasılda topiş olmuştur damadım benimm maşallahh dünür iyi bakmışsın damada:)))

kızlar ipeğe ettiğiniz teprükler içün teşeşkkür ederim...manke ngibi olaca kkızısım inşallah...
ama ben bugün doktora tek gittiğim için malesef elim ayağıma dolandı noyt aldığım kağıdı evde unutmuşum ...soracaklarımın hepsi aklımdan uçtu gitti...

bana emirhanerim mesaj atmış.ona ben çıkmışım.bende onamı alacağım.siz nereden öğrendiniz.ben geceleri açabiliyorum.

canım benim temmzu annelerinin içinde konu olara kaçtık ama sana buraya koyayımda ona tıkla gir ban..
al işte burda yazıyor canım 3 sayfa var.sıra sıra oku bak 3 üncü sayfada yazıyor kimin kime çıktığını...

http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...uz-anneleri-yilbasi-cekilisine-katilalim.html
ikinci partide yapılacak bu çekilişi kaçıran ona katılabilir...
canım olmadı msn açayım ordanda yardımcı olurum canım...

kimsecikler yokmu*filiz -özlem bebişleriniz çok güzel çıkmışlar.maşallah onlara.hafsacım başınız sağolsun .allah kimseye evlat acısı göstermesin allah bizlerin çocuklarına ömür versin.nuriss lina 1 haftadır demir damlası içiyor.iğrenç tatı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…