2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Confüse selam canım sen oğlunu doktora nereye götüruyosun yakın bi yerler bakıyorumda birde kalça usgsi çektirdinmi nerede çektirdin

biz bu güne kadar 1 haftalıkken hemogram baktılar bebeğe
15 günlükken işitme testi yapıldı
1 aylık olunca da hepatit b aşısının 2.dozu yapıldı onun dışında her hafta boy-kilo ölçümü için gidiyoruz drumuza

siz neler yaptırdınız bişey atlamayalım

Confüse selam canım sen oğlunu doktora nereye götüruyosun yakın bi yerler bakıyorumda birde kalça usgsi çektirdinmi nerede çektirdin

Selam canım...Allah analı babalı büyütsün öncelikle...Uzun zaman oldu görüşmeyeli...Oğluşun çok tatlı maaşallah...
Canım ben yakın diye Medilife'a götürdüm 1.ayında...Doğu Bey'e...Fena değil ama karar veremedim tam olarak...Doktor kalça usg'sini 2.ayında çektirin dedi.Orda çektiricez.Fiyatı 45 tl.Büyükçekmece Kolan 'da 33 tl bilgin olsun ama orda doğumdan sonra bakan bir doktor vardı oğluma onu pek tutmadı gözümüz.O yüzden Medilife'a gidicez.Bu arada benimki hiç uyumuyor gündüzleri...Hiçbişey yapamıyorum onunla ilgilenmek dışında şu anda da durmuyor.Gazı için ne yapıyorsun canım?

slm kızlar

beyaz melek niye bu kadar sık gidiyorsunuz doktora.öykücük iyi değil mi. ege premütre dğmasına rağmen ilk ay 15 günde bir gittik sonra aya döndü .yarın gideceğiz bizde 2.ay karma aşısı olacak

Evet Canım harika yemekleri olan bir site bende takip ediyorum. Teşekkürler.. cokacimcoook

selam kızlarr biraz moralim bozukk doktora gittik kızım güzel sakin bi bebek dedi doktor beyendi ama kilosunu pek beyenmedi malesef şimdi bir hafta kilo kontrolü yapacak haftaya salı tekrar gidip bakıcaz duruma göre bana tavsiyeler verecek yeni doktorumuz çok iyiydi ilgielndi detaylıca anlattı sorduğum özellikleri neyse haftamız gelsin bakalım ne olacakk..

canım kaç kilo aldı ki eylül beğenmedi dr un .olmassa sütünün yanında mama takviyesi yaparsınız canım .sıkma canını.

selam kızlar nasılsınız ben doğum sentromundan yeni yeni çıkmaya başladım.Oğlum bugün tam 15 günlük oldu teyzeleri ama çok sinirliyiz.ya ağlıyor ya uyuyor.Kayınvalidem ve ben başında asker gibi olduk.

haberlerde gökçen öğretmen haberini gördüm ve şok oldum
gökçen benim stajyerimdi ve çok çılgın bir kızdı ama çoookta ii bir kızdı
motosikletle karadeniz turunda hayatında kaybetmiş:gitme:
çok üzüldüm yaaa.allah rahmet eylesin

canım kaç kilo aldı ki eylül beğenmedi dr un .olmassa sütünün yanında mama takviyesi yaparsınız canım .sıkma canını.

canım 3250 gram doğdu haftasına 3100 grama düşmüştü tam bir aylıkken 4100 gram geldi aradan 17 gün geçti bugün tartıldı 4350 gram geldi yaa tartılardamı bi sorun var acabaa bilemiyorummm mafoldumben

diloşcuığum üzülme kilo bu bebekelrimiz kilo alacak verecek normaldir hayatım bence yani olabilir bu ay yavaş kilo alır önümüzdeki ay hızlı alır...
napalım benim kız yeni uyudu akşam 6 dan beridir ağlıyor ama uyuyunca melakem benim gözümden ya şgeldi ya sinirime ne yapsam uyutamadım şimdi uyudu....bebek bu uyur uyanır hiç uyumaz ağlar zayıflar kilo alır...artık bi süre kendimizi boşvercez...ben öyle oldum valla yoksa biliyon bunalımın eşiğindeyim bi depresyona girersem daha çıkamam....o yüzden çocuk 7/24 ağlasa normal gözüyle bakıyorum.....2 aya kadar herşey normal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…