- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.641
Confüse selam canım sen oğlunu doktora nereye götüruyosun yakın bi yerler bakıyorumda birde kalça usgsi çektirdinmi nerede çektirdin
ya kızlar patlıcan yemeği yaptım ama cok acı olmus cocuğa etkısı olurmukı ?gaz falan?
gaz yapmazda acı süte geçebilir sen çok yeme sadece tadımlık ye.belki bebiş sevmez acıyı
selam kızlaaaarrr....
az önce interneti açtım rutin sayfalarımı açtım tek tek... aaaaa bide ne göreyim....portakal ağacı geri dönmüş...çok mutlu oldum...eğer takip edenleriniz varsa müjdeyi ben vereyim istedim...bilmeyenlerede tavsiye edeerim harika yemekler var mutalaka bakın.. portakalagaci.com
zemuszemus
selam kızlarr biraz moralim bozukkdoktora gittik kızım güzel sakin bi bebek dedi doktor beyendi ama kilosunu pek beyenmedi malesef şimdi bir hafta kilo kontrolü yapacak haftaya salı tekrar gidip bakıcaz duruma göre bana tavsiyeler verecek yeni doktorumuz çok iyiydi ilgielndi detaylıca anlattı sorduğum özellikleri neyse haftamız gelsin bakalım ne olacakk..
canım kaç kilo aldı ki eylül beğenmedi dr un .olmassa sütünün yanında mama takviyesi yaparsınız canım .sıkma canını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?