2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

iyigeceler kızlar , yatmadan bi bakiim dedim .. benimki yine dızıldaktı bütün gün , nihaaaayet gece 11.30 gibi , neredeyse 9. güne girerken , yaptı tatasını da kurtuldu , uyudu yavrucum .. pilim bitti 2-3 gündür onu oyalanaktan , neşelendirmeye çalışmaktan .. çok çabuk dağılıyor ilgisi ve sancısını hatırlıyor yine dön başa mızıklanmalara , 2-3 gündür böyleydik , şükür geldi geçti

5 ayımızın dolmasına kaldı 1 gün :asigim:
ctesi konttrole gitces bakalım ne kaaaa büyümüş tosbikim benim :asigim:

gönderebilirisn boşalttım canım..eeee hayranlarım çok mesaj atıyorlar daima..hehehe

ben halaaa senin son msjına dönemedim :kedi:
ve gönderdiğin linklere bakamadım bile :çok üzgünüm:
2-3 gündür maximum ilgileniyordum Aras beyzadesiyle

iyi geceler
malum elektrik kesintisinden fazla katılamadım
kendimi ezik hissettim ve aranızdayım
inşallah bidaha kesşlene kadar burdayım
ver coşkuyuuuuuuuudelikafadulden

hoş gledin

oh oh cumartesi günü alırız havadisleri.
.
nuris-hafsa- nar da yok
hadi kızlar gelin gayri

siz geldiniz hoş geldiniz ben kalkar kızlar..
tasilali görüşürüzz canımcım..
ipek bizizm yatakta kocişte gitti yanına yattı ezer bvalla çocuğu bedne gidip yatayım bu akşam bende çok yoruldum öptüm sizi..

huriş bakamadım da diğer foruma , nolldu şimdi çekilişişi , sil baştan tekrarlanacak mı ?

inşallah canım ..
bewn de kaçıcam .. yarın erken kalkıcam , öptüm ikiniz de Şeniz

ben halaaa senin son msjına dönemedim :kedi:
ve gönderdiğin linklere bakamadım bile :çok üzgünüm:
2-3 gündür maximum ilgileniyordum Aras beyzadesiyle

evet canım olsun mesajlarda videolarda duruyor ne zaman müsaitsen..
inan bana şu günlerde hiç bir şeye kızaamam çünkü ben ne kadar yoğunsam kıçım yer görmüyorsa biliyorum ki sizlerde öylesiniz ..o halde..annlıyorum kuzuummm

versin versinnnnn aminnnnn:dance:
amin amiiiinnn
hadi iyi geceler..

iyi geceler
malum elektrik kesintisinden fazla katılamadım
kendimi ezik hissettim ve aranızdayım
inşallah bidaha kesşlene kadar burdayım
ver coşkuyuuuuuuuudelikafadulden

hadi ordan elektrikmişşşşşbak bakalım kızımı görebilecekmisin senin dediğini de yaptım oh de:teytey: bu seferde olmazsa yarın star ana haber de çıkayım

canım şimdi sol altta cevap yaz var oraya bas...
karşına çıkan yere büyük b harfi var hani gördün mü B kalın B ondan başla 14 üncü sembol yani sarı renkli bir resim var ona basss..
karşına http://
ile başlayan bi küçük pencere çıkacak onu sil bu adresi oraya yapıştır .tamam de gönder de bakalım ne olacak..
süpriizzzz
http://img519.imageshack.us/img519/904/snc000042.jpg

al adres bu praya bınu yapıştır

hadi ordan.hiç uyanmıyormu?maşallah ben hala 2 saat nöbetlerindeyim.ek gıda değil ne verirsen ver.

huriş yorgunlukdan açık bırakıp gitti herhalde

yok yavrum kafama takıldın sana ayrdım edeyim..uyuyamama ki kaydirigubbakcemile3

bak ne güzel avatar resmin gelmiş meleğinin resmi görünüyor birde ortaya koy görsün yarın kızlar al bak böyle yapacaksın...

aşağıda hızlı cevap yazıyor .oraya
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…