2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Meraba kıslar;

Hafsacım basınız saolsun cnm, allah geride kalanlara sabır ve uzun ömürler versin cnm Şeniz
Selsincim allah kabul etsin cnmmm, yarasın paşaya...

selsin allah kabul etsin canım:Saruboceq:

Meraba kıslar;

Hafsacım basınız saolsun cnm, allah geride kalanlara sabır ve uzun ömürler versin cnm Şeniz
Selsincim allah kabul etsin cnmmm, yarasın paşaya...

çok sağolun kızlar

SELSıN allah kabul etsin canım.inşallah düğün mevlütünü yapmayıda allah nasip etsin.
HURıŞ her gece rezene içiyorum çünkü hem süt yapıyor,linanın gazına iyi geliyor,birde benim gaz ve
kabızlık sorunum var:bbo:
DEMRESU canım lina 46 cm doğdu şimdi63 cm amaeşimin tarafı kısa çok uzun olmasını beklemiyorum.

kutunun üstünde yazıyordu canım mamayı tekrar ısıtmayınzı diye...
çok yapmazsan artmaz böylece saklamak zorunda kalmazsın....:lepi:

yok canım geçirme niye geçiriyorsun..eminim mum ışığındada yapılacak bir çok şey vartdır..

yok ben anlatamadım..
tabiki doktor bilemez bakalım ipek yiyecek mi bakalım sebze sevecek mi yani kahvaltıda peyniri sevecekmi..daha bişey bilmiyorum ...ama ben şuınu anlatmaya çalıştım..
mesela geçen akşam nesquik hani akşam saati kahvaltı yedirdi oda denizi susatmıştı hani ...pekmez mi ney hatıurlamıyoru mşimdi .bu gibi şeyler yapmaktan kaçınmak için kendi kafama gitmemek için..
tabiki saati saatine olmaz hiç bir şey çocuk uyuyordur şimdi meyve saati diye çocuğu uykudan kaldıramayız değil mi..
benim anlatmak istediğim atıyorum
sabah 11 e kadar kahvaltı işte nedir peynir bebe büsküvisi v.s.
öğlen meyvesi atıyorum kivi kavun karpuz erkendir şimdilik elma armut
ilkindi yoğyurt
akşam üstü anne sütü yoksa mama
akşam çorba

v.b. saat değil belirli bir düzenden bahsetmiştim....
şuanda ben yoğurt yapsam yiyiyor biliyorum yediğini severek yiyiyor tattırdığımda daha istiyor ama bugün 4 de ver yarın akşam yatarken ve ertesi gün sabah ver olsun istemiyorum çünkü daha herşeyi ilk yemeğe başlayaca..miğdesinin tepkilerini görmem için düzenli vermem gere kdie düşündüm...
asla çocukları saate bağlayamayız tabekeeee...

yrüteş hakkındada teşekkrü ederim galiba bende sana katılıyorum...ama endişeliyim yararlı ise neden böyle şeyler yazılıyor onu anlayamıyorum işte..ister istemez kafaya takılıyor ...

öf çok uzun olmuş ya özür....

oh hayırlı olsun canım allah kabul etsin ben okutamıyorum malesef ...allah kabul etsin allah biliyor durumumu affetsin..kendim 40 gün ipeğe evde sesli kuran okudum ..yani internetten okudum...sıksık elimde dua kitabı ilede okuyorum ama bebek mevlüdü bambaşka alllah görüyor ne diyim....

bende geçirdim aynen insanın aklına o geliyor..ben hastayken hiç çekilmiyorum çok mızmızızm hep yüksek sesten naralar atarım ama komik olurum yani...
gelmesinleeeeeerrrrr
kimse gelmesinnnnn aramasıııınnn
ayyyyyy
gaburgalarııııııımmmmm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun dinlen ıhlamur aktardan karışım yaptır iç bol bol

tabiki ben segme usülü takılıyorum canım..bi sekme burdayım bi sekme facede bi sekme yılbaşı topiğinde ben aynı anda bütün siteyi dolanıyorum hehehehe

anasını satayım kurdu olmuşsun pc nin.sana özelden mesaj attım.kutun doluymuş bir kaç tane silmen gerekiyor.bana yardımcı ol sence ne olabilir.

huriş rezene içiyormusun?kibeleye özelden dün attım bugün attım.yok.sana ne sorcam beni tıkladığın zaman resim görüyormusun panelden

huriş rezene içiyormusun?kibeleye özelden dün attım bugün attım.yok.sana ne sorcam beni tıkladığın zaman resim görüyormusun panelden

görüyorum beb4einini resmini..
eğer profil resmini lkoyarsan o ancak ismine tıkladığında görünür burda görünmesini istiyorsan avatarını değiştirmelisin..kullanıcı paneline gir avbatar resmini belirle burda sürekli görünsün...
bebeğinin rresmini ancak sana tıkladığımızda görürüz

iyi geceler
malum elektrik kesintisinden fazla katılamadım
kendimi ezik hissettim ve aranızdayım
inşallah bidaha kesşlene kadar burdayım
ver coşkuyuuuuuuuudelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…