- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #16.441
selsin allah kabul etsin
hafsa23 başınız sağolsun
benimde her yanım ağrıyor yatıcam şimdi inşallah bi kaç gün uslu olur yavrum insaqnın yakınında biri olmaması ne kötü.Bazen diyorum keşke annem yaşasaydı beraber büyütürdük tosunumu...yine herşeyin zoru benimle tek istediğim oğlum sağlıkla büyüsün hasta olmasın sütüm yetsin.başka ne isteyebilirimki zaten dimi:)
selsin allah kabul etsin canım:Saruboceq:
Meraba kıslar;
Hafsacım basınız saolsun cnm, allah geride kalanlara sabır ve uzun ömürler versin cnm Şeniz
Selsincim allah kabul etsin cnmmm, yarasın paşaya...
kutunun üstünde yazıyordu canım mamayı tekrar ısıtmayınzı diye...kızlar bişi sorcam,bebeğin maması artınca gün içinde ara da vermek için dolaba mı atıyorsunuz yoksa artanı döküyormusunuz? ben o gün 3 saat falan içinde geri vermek suretiyle dolaba atıyorum vve cezvede su ısıtıp kaseyi üzerine koyup benjamin usulu ısıtıyorum direkt cezveye koymuyorum
yok canım geçirme niye geçiriyorsun..eminim mum ışığındada yapılacak bir çok şey vartdır..kızlar kafayı yemek üzereyim yaaaa
şuan antalya dün geceden beri durmaksızın yağışlı
ve bugün 14.30 elektrikler bi gittit taaaaa 19.30 da geldi
ay şükürki dedim amanın 20 dk sonra yine gitti ve anca geldi heran gidebilir yine
çok sıkıcı bigün oldu ve giderse bunalım geçiririm heralde
yok ben anlatamadım..ben senin gibi düşünmüyom canım
itirazlardayım hehedelikafadulden
çünkü canım çocuğu bi periyoda bağlayamazsınki
saat 2 de meyva verecen dedi diye saat 2 yimi beklicen bence bu mantıksız
çocuğunun neye ihtiyacı olduğunu bi sen bilebilirsin burda zaten biçoğumuz ek gıdaya başladı çoğumuzda neye ne ölçüde nasıl başlanacağı öğrendik
ha ne olur çorba yapımında tiyolar alırız
kahvaltı öğünümüzle ilgili tiyo alırız:1hug:
ama illa gelişiminde şu saate şuna bağlı kalıncak diye bişi yok
zamanında çocuğun hastalandığında niye ıhlamur verdin
doktorlar sütün dışında hiç bişi diyodu
dinleseydinya ozamanda
işteeee
olay budur
bilmem anlatabildimmivereliniortak
selam kızlar.ay kaç gündür katılamıyorum.bugün geç kalan mevlütümüzü okuttuk.aklımızdan çıktı.hep içimdeydi.bunun önceside temizlik yapıldı tabi.acayip yoruldum.sizlere bir bakayım dedim.
selsin allah kabul etsin
hafsa23 başınız sağolsun
benimde her yanım ağrıyor yatıcam şimdi inşallah bi kaç gün uslu olur yavrum insaqnın yakınında biri olmaması ne kötü.Bazen diyorum keşke annem yaşasaydı beraber büyütürdük tosunumu...yine herşeyin zoru benimle tek istediğim oğlum sağlıkla büyüsün hasta olmasın sütüm yetsin.başka ne isteyebilirimki zaten dimi:)
Hepinize iyi geceler ben kaçar
ya kibele yok bugün görüştünüzmü kızlar
adresi lazımmmmmmmmm
huriş içerdemisin gözükmüyorsun.
tabiki ben segme usülü takılıyorum canım..bi sekme burdayım bi sekme facede bi sekme yılbaşı topiğinde ben aynı anda bütün siteyi dolanıyorum hehehehe
huriş rezene içiyormusun?kibeleye özelden dün attım bugün attım.yok.sana ne sorcam beni tıkladığın zaman resim görüyormusun panelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?