- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #16.421
ben döküyorum canım gelçi benim kız fazla bırakmıyo ne kadar içeceğini biliyorum az yapıyorum kalanda 30 ml felan oluyo bazen döküyorum mama kutularının üzerindede yazıyo artan mamaları yedirmeyin diyeeakannehir
iyi akşamlarkızlar bişi sorcam,bebeğin maması artınca gün içinde ara da vermek için dolaba mı atıyorsunuz yoksa artanı döküyormusunuz? ben o gün 3 saat falan içinde geri vermek suretiyle dolaba atıyorum vve cezvede su ısıtıp kaseyi üzerine koyup benjamin usulu ısıtıyorum direkt cezveye koymuyorum
çok geçmiş olsun canım inşallah ilerlemeden atlatırsınhediyemi internetten aldımm ve yolladım rahatladım vallaa...bu arada hastayım keyfim yok canım sıkkın her tyerlerimde ağrıyorr o yüzden netede giremiyorum bu aralara pek yazamam öpüyorumm
kızlar bişi sorcam,bebeğin maması artınca gün içinde ara da vermek için dolaba mı atıyorsunuz yoksa artanı döküyormusunuz? ben o gün 3 saat falan içinde geri vermek suretiyle dolaba atıyorum vve cezvede su ısıtıp kaseyi üzerine koyup benjamin usulu ısıtıyorum direkt cezveye koymuyorum
canım hayırlı olsun kalbin temizmiş bak ya antalya ya kuşadı olsun istiyodun galibakızlar uzun zamandır giremiyordum. size benim için çok sevindirici bir haber vereyim. öğretmen atamalarında atandım. kuşadasına gidiyorum. çok ama çok mutluyum.
ya bişi diyeyimmmi seninkide erkek ya şimdivalla kikolecim bi de nesquik görse :umursamaz: mesaj da attım ama hiç oralı olmadı. yazık çok da içten istemişti. neyse kısmet artık.
meyve olayına gelince onu da denedim, yok anacım yok. söylemeye dilim varmıyor ama mırmır bi çocuk olacak bizimki korkarım. beni emmz, mama almaz, meyve yemez. daha iilk denemeler olumsuzlukla sonuçlandı. kafamçokkarıştı
ben senin gibi düşünmüyom canım
bencede ben düb ıhlamur veriyorum arada dedim de beslenmesi için öğün olarak mı dedi..
yani ıhlamur bile beslenme olarak geçiyor..
çünkü anne sütünün çoğu su zaten...
ha ıhlamur ha anne sütü ..oda su oda su ...o sebeple emzirenlere bebekelre su bile vermiyorlar sütün yerini doldurmasın die....
merak etme meyva suyu bile yeterli...inan hiç bir şey vermeyeceğim bu ay..ama çok çekeceğim biliyorum doymayacak hep ağlayacak 7 ocağa kadar sabır...
olmadı sende erken götürürsün siz vermeyin dediniz ama durmuyor falan dersin belki o zaman verir..
ama hasta falan olamz merak etme ..meuva suyu ver istersen...
yani versende vermesende çok bişey olmaz..
kilo alır ama düzensiz yedirmiş olursun belirli bir periota göre değilde kafana göre vermiş olursun..
ben nesguikide açıklama yaptım sanada yapayımyürüteç kullanan çocukların diğer çocuklara göre daha geç emeklemeyi, ayağa kalkmayı ve yürümeyi öğrendiklerini tespit ettiklerini kaydederek, gelişimdeki gecikmenin çocuğun yürümeye harcadığı zamanla ilgili olduğunu ifade etti.
şuna bakın burası etkiledi beni ..yürüteçle ilgili söylenelere kulak asmıyorum ama bu bi dumur etti..acep doğruluk payı varmı yahu
selam kızlar.ay kaç gündür katılamıyorum.bugün geç kalan mevlütümüzü okuttuk.aklımızdan çıktı.hep içimdeydi.bunun önceside temizlik yapıldı tabi.acayip yoruldum.sizlere bir bakayım dedim.
demresu canım çocuğun ilerdeki boy tahminini şimdiden yapmaya kalkışma şuan uzun da olsa kısa da farketmez.bu durum geleceğini belirlemez.üzme kendini yani.hmm bak benim kız 49 cm falandı demekki ,o zamaaaaaannnnnnn kısa bir kızım olcak mafoldumben
selam kızlar.ay kaç gündür katılamıyorum.bugün geç kalan mevlütümüzü okuttuk.aklımızdan çıktı.hep içimdeydi.bunun önceside temizlik yapıldı tabi.acayip yoruldum.sizlere bir bakayım dedim.
hayırlı olsun Allah kabul etsin selsin..
hafsacım başınız sağolsun canım.allah anasına babasına sabır versin
ben nesguikide açıklama yaptım sanada yapayım
ben iremi 5.5 ayda bindirdim ve 10.5 aydada yürümeye başladı düşe kalka ama tam 11 aylıkken yürüyodu
şimdide elifi koydum 3 gün geri gitti şimdi fıldır fılfır evde dolanıyo maşallah
ben o ördeğin ağızını burnunu ısırırım saçlarıda çıkmış ohh bakışına bak ya verene can kurban...maşallah sana..
bence verme ben verdim 2 öğün 3-4- gün kaka bekledk canım...kakasını yapmıyor muzlu verdiğinde..heyecan yapma bişe yolmaz korkma aslında yoğurtta verme çünkü kendi kafamzıa vermiş oluyoruz...
bırak ağlasın aç kalsın doktora 1 hafta erken git söylersin böyle böyle aç kalıyor doymuyor o sana düzenli tertipli bir şekilde menü yazar...
yani ben öyle yapacağım ..
bu ay mama da verdim ben 500 gram almış..kadın yine iyi dedi mamayı bildiği halde ...
ocak7 de gitcez 3 hafta var..hiç bir şey vermeyeceğim ıhlamur bile....bakalım bu ay artık bi listye yazar kendi kafama göre abidik gubidik gitmek istemiyorum....çünkü öğünler fark ediyor..sabah vermen gereken öğlen,ilkinldi,akşamüstü akşam hepsi farklı şeyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?