2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

iyi akşamlar
benim bildiğim de mama en fazla 15 dk dışarıda kalması gerek beklediği zaman ve ısıtıldığında besin değerlerini kaybediyor muş

hediyemi internetten aldımm ve yolladım rahatladım vallaa...bu arada hastayım keyfim yok canım sıkkın her tyerlerimde ağrıyorr o yüzden netede giremiyorum bu aralara pek yazamam öpüyorumm
çok geçmiş olsun canım inşallah ilerlemeden atlatırsın

benimki yarıda kalsa az d a kalsa çokta kalsa geri döküyorum
herzaman tazecik hazırlıyorum

kızlar kafayı yemek üzereyim yaaaa
şuan antalya dün geceden beri durmaksızın yağışlı
ve bugün 14.30 elektrikler bi gittit taaaaa 19.30 da geldi
ay şükürki dedim amanın 20 dk sonra yine gitti ve anca geldi heran gidebilir yine
çok sıkıcı bigün oldu ve giderse bunalım geçiririm heralde

kızlar uzun zamandır giremiyordum. size benim için çok sevindirici bir haber vereyim. öğretmen atamalarında atandım. kuşadasına gidiyorum. çok ama çok mutluyum.
canım hayırlı olsun kalbin temizmiş bak ya antalya ya kuşadı olsun istiyodun galiba
ya bişi diyeyimmmi seninkide erkek ya şimdi
genelde hep böle yemek seçme işi erkeklerde çıkar
tadını bile bilmedikleri genellikle yeşillikleri asla yemezler
senin paşadamı böyle olacakki
allah korusunnnnnn tü tü tü

ben senin gibi düşünmüyom canım
itirazlardayım hehedelikafadulden
çünkü canım çocuğu bi periyoda bağlayamazsınki
saat 2 de meyva verecen dedi diye saat 2 yimi beklicen bence bu mantıksız
çocuğunun neye ihtiyacı olduğunu bi sen bilebilirsin burda zaten biçoğumuz ek gıdaya başladı çoğumuzda neye ne ölçüde nasıl başlanacağı öğrendik
ha ne olur çorba yapımında tiyolar alırız
kahvaltı öğünümüzle ilgili tiyo alırız:1hug:
ama illa gelişiminde şu saate şuna bağlı kalıncak diye bişi yok
zamanında çocuğun hastalandığında niye ıhlamur verdin
doktorlar sütün dışında hiç bişi diyodu
dinleseydinya ozamanda
işteeee
olay budur
bilmem anlatabildimmivereliniortak

ben nesguikide açıklama yaptım sanada yapayım
ben iremi 5.5 ayda bindirdim ve 10.5 aydada yürümeye başladı düşe kalka ama tam 11 aylıkken yürüyodu
şimdide elifi koydum 3 gün geri gitti şimdi fıldır fılfır evde dolanıyo maşallah

selam kızlar.ay kaç gündür katılamıyorum.bugün geç kalan mevlütümüzü okuttuk.aklımızdan çıktı.hep içimdeydi.bunun önceside temizlik yapıldı tabi.acayip yoruldum.sizlere bir bakayım dedim.

Selam kızlar
Yürüteç konusunda bizimde doktorumuz önermiyor hoppala yürüteç çok gereksiz gerek yokki diyor eşimde hiç istemiyodu şimdi hayatta koydurmaz

çok sağol gaydin ve kikolecim.valla öyle gaydincim..nerdeyse aramızda 1 ay var.bizimki sabırsızdı ya erken gelmek istedi dünyaya.pazartesi 6.ayı biticek bizimkinin.bakalım kontrolümüz var.ek gıdalara başlıcaz dedi.doktor umuz neler vericek bakalım

yürüteç konusunda bende kikoş gibiyim....

ben büyük kızımı tam 5 aylıkken koydum yürütece ve 9.5 aylık yürüdü....

yalnız bebekten bebeğe değişiyo tabiki...

şimdi berra 5 aylık 2 dk durmuyo yürüteçte...

oysaki meleğin o zamanki videoları var 5.5 aylıkken yürüteçten çıkıyodu....

bu gidişle berra 2 yaşında anca yürür kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

selsin allah kabul etsin
hafsa23 başınız sağolsun
benimde her yanım ağrıyor yatıcam şimdi inşallah bi kaç gün uslu olur yavrum insaqnın yakınında biri olmaması ne kötü.Bazen diyorum keşke annem yaşasaydı beraber büyütürdük tosunumu...yine herşeyin zoru benimle tek istediğim oğlum sağlıkla büyüsün hasta olmasın sütüm yetsin.başka ne isteyebilirimki zaten dimi:)

bende senin gibi düşünüyorum canım büyük kızı 5,5 aylıkken koydum maşallah 10 aylıktı heryere sıralıyodu 11 aylıktı rahat yürüdü hemde pek düşmedi bilee eylülüde günde 5 10 dakika derken şimdi 45 dakika kadar durabilir ama aralıklı koyuyorum 10 dakika bi koyuyuorum 10 dakika bi koyuyorum beli ağrımasın diyeesositosositosositososito

bende elma püresi veriyorum.Bende kayananm başlattı alışsın tadsın diye doyumluk değil 10cc kadar ama yarından itibaren vermeyeyim bari çünkü su vermem gerekli mi bilmiorum doktorda bişi demedi bende 26sında yada 5inde gidicem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…