2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canım 3250 gram doğdu haftasına 3100 grama düşmüştü tam bir aylıkken 4100 gram geldi aradan 17 gün geçti bugün tartıldı 4350 gram geldi yaa tartılardamı bi sorun var acabaa bilemiyorummm mafoldumben

üzülme diloşum yaaa doğum kilosu iyi doğan bebekler çok almazmış diye duymuştum minikler hızlı alarak tamamlarmış o arayı

birde her zaman aynı tartıda tartmak gerek bence tartılar arasında bazen baya bi fark oluyor

canım her istediğinde meme veriyormusun yoksa saatle mi emziriyorsun
valla ben saat falan tutmuyorum diloşum her istediğinde veriyorum boşta olsa çekiyor

üzülme canım sağlığı iyi ya çok şükürrr
bakalım bi hafta sürekli emzir her istediğinde ver
birde gece uyurken uykuda istiyor bebişler uyanmadan mıkır mıkır ederler uyanana kadar bekleme sen teklif et memeyi acıktıysa kapar acıkmadıysa uyanmaz
üzülme ki sütün kesilmesin emi canım benimmmŞeniz

ya lohusalıktan mıdır nedendir bilmiyorum da bu hüsnü şenlendirici gözüme çok hoş gelmeye başladı ....şu 40 ım bi bitse....:kedipuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

selam kızlarrr

bizimde bugün 1 ayımız bittiiiiopuyorumnanaktan

hem doktora hem sağlık ocağına gittik aşı için

doktorda baya bi gergin endişeli dakikalar yaşadım

iyice muayne etti herşey güzel ama hala sarı dedi

şimdiye kadar düşmesi gerekirdi bunu araştırmamız gerek dedi
birsürü tahlil istedi
tabi ben anında çöktüm resmen
kan alınırken çok ağladı yavrum benimmmafoldumben

kakası nasıl dedi beyaz yaptımı hiç dedi
yooo dedim hardal rengi ve sulu
gayet normal dedi beyaz olsaymış tehlikeliymiş:gitme:
gelişmesi gayet güzel hatta fazla almış dedi
ee istersen rejime sokayım dedim güldü

10 günlükkken 3 700 gr ve 51 cm di 4 830 gr ve 54 cm olmuş maşallah yavruma
ama doya doya sevinemedim tabi bir saatte tahlilleri bekledik
o bir saat geçmedi bi türlü hem kendimi hem eşimi yedim bitirdim

sarılığı 10 çıktı
diğer tahlilleri ve kanı gayet iyi çıkmış çokkkkkkkk şükürrrrrrrr:Saruboceq:
demek ki cildindekini geç atacak korkulacak bişey yok dedi
ama tabi bunlar bitene kadar resmen işkence gibi geçti benim için

ordan çıktık sağlık ocağına meğerse aşı günü cumaymış yapmadılar artık cumaya kaldı aşımızda

işte bizde durumlar böyle kızlarrrrr

kızım uyudu şimdide oğlum bişeyler istiyorrr
bakayım

ya lohusalıktan mıdır nedendir bilmiyorum da bu hüsnü şenlendirici gözüme çok hoş gelmeye başladı ....şu 40 ım bi bitse....:kedipuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

allllllaaaaaaahh seni ne etsin emiiiiizemuszemusopuyorumnanaktandelikafadulden-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

kikole canım çok geçiş olsun allah sıhhat sağlık versin en önemlisi bu.inşallah 1 ay sonraya birşeycik kalmaz. kendine dikkat et.
saolasın canım inşallah beceririzde bişe kalmaz
maşallah 40 ınızda bitmiş gezin tozun artıkım bizimde son 8 gün
evet tek dayanağım erken teşhis edilmesi zaten ama benimde 2 kalçamda varmış annem farketmişve tedavi görmüşüm bi 9 ay ayaklarım kurbağa vaziyetinde bağlıymış cihazla inşallah kızımda olmaz öle annem için zo r bi süreçmiş
ay çok geçmiş olsun canım ya hakkaten allahın işine bak ya kızını beklerken sen git çok üzücü hakkaten
canım valla benimkide 1 ayda 1100 gr almış ama halen ağzına ne gelirse emiyo zilli aç değil bunlar artık baştan çok yüz verdik alıştı bunlarkaydirigubbakcemile3
slm.....yeni tickerımı deniyorumopuyorumnanaktanzemuszemus
canım kızlarının ikisinede maşallah nekadarda birbirine benziyolar:1hug:
canım ya bize hiç öle gözükmüyo sanki gün be gün kilo alıyo eylül doktorda niye öyle çıktıkı ama sen yinede üzme kendini emi canım allah dermansız dert vermesin şükret daya memeişe eylülü cokkuru cokkuru emsin dursun

sağolun kızlar bakalım inşallah bu hafta iyi çıkarr kilosu aç bırakmıyomki hiçistedikçe ağladıkça veriyorum günde 1 2 kez açmı diye mama bile sıkıştırıyorum ağzınaa neden böyle çıktı bilmiyorum bugün dışarda işim var sağlık ocağının ordan geçicem geçerken bide orda tartırıcam 2 tane tartıları var herhalde ikisi de yanlış ölçmüyodur:)

bizede öyle kilo almış geliyo ama 4350 gram hakkattten az geldi yani 4600 felan dese normal dicem ama arada bide 17 gün var 17 günde 250 gram alması çok az haftada alması lazım doktorda kendide dedi bakalım CADIARZU

canım hiç dert etme benim kızda sarılığını 1 ayda anca attı ama şimdi iyiyiz sende üzme tatlım herşey yolunda maşallah zehraya çok güzelde kilo alımı var 41 kere maşallah subanallahh:1hug:

gunydn kızlarrr
dıloscum olur cnm ya uzme sen kendını şişko bebek saüıklı dıye bişi yokkı dr. abartmıs uzme kendını

demetcim benım oğlumun sarılığıda gecmedı hafıf var 12 de bızımkıde olur dr. yavas yavs gecer dedı

kıkoleyım benım ablamın cıkık bacağını deılda saglm bacağını amelıyt etmısler 3 yasında annm farketmıs solemıs hyr demısler proftn ii mi bılcen sonra bı daha cıkık bacanı herseyı dr. bırakma cnm

bu arada oğlusum kakasını yaparkn cok ıkınıyor sulu yapyor ama onu yapana kdr canımız cıkıyor temız bez altı acıkta olursa rahat yapıyr paşa.....kızımda dun gece teyzeleryle tatıle gıttı elım ayağımmıs o benım ya sunu getır bunu getır yawrum bıde kızıyordum ona sıkıstırıoyon dıye bebeğ

ayy canım yaa özlersin sen şimdi ama bi yandanda iyi olmuş kendine gelir çocuk keşke bende bi kaç günlüğüne biryerlere göndere bilsem çok sıkılıyo

kızlar benim karnımın acısı halen geçmedi diye bi doktora göründüm yine alttan muane etti ve rahmin ve yumurtalıkların fazlaca iltihaplanmış bakteri dolmuş dedi ilişkiye-havuza yada denize girdinmi dedi bende yok dedim ozaman duştan kapmışsındır bazen içme sularındada oluyo bakteri dedi idrar tahlili verdi enfeksiyon çıktı bunlar sana acı veriyo ameliyatınla alakası yok dedi ama biz şüpelendik başka bi hastaneden randevü aldık sabah tam sıramız gelmişken eşimin babannesinin ölüm haberi geldi babannesi onun herşeyidir ve tokatta hemen eve geri döndük eşim ve kayınvalidem yola çıktılar beni evde bıraktılar çünkü okadar yolu kaldıramazdım ama doktor işimde yarım kaldı

demetcim kızlarımız aynı gün doğdular ve bizimkininde henüz vücudunda sarılık var helede gözlerindede var ama enson gözden gidermiş merak etme vücut anca atar

canım geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın a.s.başınız sağolsun canım allah geride kalanlara sabır versinn:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…