- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.661
selam kızlarr biraz moralim bozukkdoktora gittik kızım güzel sakin bi bebek dedi doktor beyendi ama kilosunu pek beyenmedi malesef şimdi bir hafta kilo kontrolü yapacak haftaya salı tekrar gidip bakıcaz duruma göre bana tavsiyeler verecek yeni doktorumuz çok iyiydi ilgielndi detaylıca anlattı sorduğum özellikleri neyse haftamız gelsin bakalım ne olacakk..
canım 3250 gram doğdu haftasına 3100 grama düşmüştü tam bir aylıkken 4100 gram geldi aradan 17 gün geçti bugün tartıldı 4350 gram geldiyaa tartılardamı bi sorun var acabaa bilemiyorummm mafoldumben
ya lohusalıktan mıdır nedendir bilmiyorum da bu hüsnü şenlendirici gözüme çok hoş gelmeye başladı ....şu 40 ım bi bitse....:kedipuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
ya lohusalıktan mıdır nedendir bilmiyorum da bu hüsnü şenlendirici gözüme çok hoş gelmeye başladı ....şu 40 ım bi bitse....:kedipuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
saolasın canım inşallah beceririzde bişe kalmazkikole canım çok geçiş olsun allah sıhhat sağlık versin en önemlisi bu.inşallah 1 ay sonraya birşeycik kalmaz. kendine dikkat et.
maşallah 40 ınızda bitmiş gezin tozun artıkım bizimde son 8 günselam annişler ay yorgunluktan bittim bugün 40 mevlüdümz wardı sabahtan beri bittim paşamda hiç üzmedi annesini emdi emdi uyudu aglamadı bile ama gece dikecek gene ayaga bizi gündüz çok uyuyo gece uyumuyo benim oğlum yaa neyse bende gelişmeler böyle sizler nasılsınız
evet tek dayanağım erken teşhis edilmesi zaten ama benimde 2 kalçamda varmış annem farketmişve tedavi görmüşüm bi 9 ay ayaklarım kurbağa vaziyetinde bağlıymış cihazla inşallah kızımda olmaz öle annem için zo r bi süreçmişkikoleyım cnm cok gecmıs olsun benım ılk kızımda das ole demıstı dr. ama bır kac dr. goturdum bbıseyı olmadığını soledıler zaten varsada eger cok erkrn tanıdan hemen duzelırmıs
gecmıs olsun tekarrar
ay çok geçmiş olsun canım ya hakkaten allahın işine bak ya kızını beklerken sen git çok üzücü hakkatenakşam tansiyonu yüksekmiş küçük kızı sabah uyandırmak istemiş kalkmamış sonra kızı komşuya gitmiş annem uyanmıyo teyze gel diye oda geliyo anlamıyo bişey tabi ambulans çağıralım diyo gelince yarım saat önce ölmüş demişler küçük kızının başındada tümör var her an ölebilir diye bekliyoalrdı ama annesi kızından önce öldü yazık yavruyaa((
canım valla benimkide 1 ayda 1100 gr almış ama halen ağzına ne gelirse emiyo zilli aç değil bunlar artık baştan çok yüz verdik alıştı bunlarkaydirigubbakcemile3belkide alışkanlık ama mamayı verincede geri çevirmiyor ufaklık :) siz mama veriyormusunuz bebişlere?
hemşire hanım dediki:bu ay hiç mama verme bakalım kilo alımı nasıl olacak eğer az olursa ozman doktor size verin der,mama önerir ........
bilmiyorum ne yapsam...
aşıdan değil se iyi ozaman başka şeye mızmızlanıyordur
canım kızlarının ikisinede maşallah nekadarda birbirine benziyolar:1hug:slm.....yeni tickerımı deniyorumopuyorumnanaktanzemuszemus
canım ya bize hiç öle gözükmüyo sanki gün be gün kilo alıyo eylül doktorda niye öyle çıktıkı ama sen yinede üzme kendini emi canım allah dermansız dert vermesin şükret daya memeişe eylülü cokkuru cokkuru emsin dursunselam kızlarr biraz moralim bozukkdoktora gittik kızım güzel sakin bi bebek dedi doktor beyendi ama kilosunu pek beyenmedi malesef şimdi bir hafta kilo kontrolü yapacak haftaya salı tekrar gidip bakıcaz duruma göre bana tavsiyeler verecek yeni doktorumuz çok iyiydi ilgielndi detaylıca anlattı sorduğum özellikleri neyse haftamız gelsin bakalım ne olacakk..
diloşcuığum üzülme kilo bu bebekelrimiz kilo alacak verecek normaldir hayatım bence yani olabilir bu ay yavaş kilo alır önümüzdeki ay hızlı alır...
napalım benim kız yeni uyudu akşam 6 dan beridir ağlıyor ama uyuyunca melakem benim gözümden ya şgeldi ya sinirime ne yapsam uyutamadım şimdi uyudu....bebek bu uyur uyanır hiç uyumaz ağlar zayıflar kilo alır...artık bi süre kendimizi boşvercez...ben öyle oldum valla yoksa biliyon bunalımın eşiğindeyim bi depresyona girersem daha çıkamam....o yüzden çocuk 7/24 ağlasa normal gözüyle bakıyorum.....2 aya kadar herşey normal...
üzülme diloşum yaaa doğum kilosu iyi doğan bebekler çok almazmış diye duymuştum minikler hızlı alarak tamamlarmış o arayı
birde her zaman aynı tartıda tartmak gerek bence tartılar arasında bazen baya bi fark oluyor
canım her istediğinde meme veriyormusun yoksa saatle mi emziriyorsun
valla ben saat falan tutmuyorum diloşum her istediğinde veriyorum boşta olsa çekiyor
üzülme canım sağlığı iyi ya çok şükürrr
bakalım bi hafta sürekli emzir her istediğinde ver
birde gece uyurken uykuda istiyor bebişler uyanmadan mıkır mıkır ederler uyanana kadar bekleme sen teklif et memeyi acıktıysa kapar acıkmadıysa uyanmaz
üzülme ki sütün kesilmesin emi canım benimmmŞeniz
saolasın canım inşallah beceririzde bişe kalmaz
maşallah 40 ınızda bitmiş gezin tozun artıkım bizimde son 8 gün
evet tek dayanağım erken teşhis edilmesi zaten ama benimde 2 kalçamda varmış annem farketmişve tedavi görmüşüm bi 9 ay ayaklarım kurbağa vaziyetinde bağlıymış cihazla inşallah kızımda olmaz öle annem için zo r bi süreçmiş
ay çok geçmiş olsun canım ya hakkaten allahın işine bak ya kızını beklerken sen git çok üzücü hakkaten
canım valla benimkide 1 ayda 1100 gr almış ama halen ağzına ne gelirse emiyo zilli aç değil bunlar artık baştan çok yüz verdik alıştı bunlarkaydirigubbakcemile3
canım kızlarının ikisinede maşallah nekadarda birbirine benziyolar:1hug:
canım ya bize hiç öle gözükmüyo sanki gün be gün kilo alıyo eylül doktorda niye öyle çıktıkı ama sen yinede üzme kendini emi canım allah dermansız dert vermesin şükret daya memeişe eylülü cokkuru cokkuru emsin dursun
selam kızlarrr
bizimde bugün 1 ayımız bittiiiiopuyorumnanaktan
hem doktora hem sağlık ocağına gittik aşı için
doktorda baya bi gergin endişeli dakikalar yaşadım
iyice muayne etti herşey güzel ama hala sarı dedi
şimdiye kadar düşmesi gerekirdi bunu araştırmamız gerek dedi
birsürü tahlil istedi
tabi ben anında çöktüm resmen
kan alınırken çok ağladı yavrum benimmmafoldumben
kakası nasıl dedi beyaz yaptımı hiç dedi
yooo dedim hardal rengi ve sulu
gayet normal dedi beyaz olsaymış tehlikeliymiş:gitme:
gelişmesi gayet güzel hatta fazla almış dedi
ee istersen rejime sokayım dedim güldü
10 günlükkken 3 700 gr ve 51 cm di 4 830 gr ve 54 cm olmuş maşallah yavruma
ama doya doya sevinemedim tabi bir saatte tahlilleri bekledik
o bir saat geçmedi bi türlü hem kendimi hem eşimi yedim bitirdim
sarılığı 10 çıktı
diğer tahlilleri ve kanı gayet iyi çıkmış çokkkkkkkk şükürrrrrrrr:Saruboceq:
demek ki cildindekini geç atacak korkulacak bişey yok dedi
ama tabi bunlar bitene kadar resmen işkence gibi geçti benim için
ordan çıktık sağlık ocağına meğerse aşı günü cumaymış yapmadılar artık cumaya kaldı aşımızda
işte bizde durumlar böyle kızlarrrrr
kızım uyudu şimdide oğlum bişeyler istiyorrr
bakayım
gunydn kızlarrr
dıloscum olur cnm ya uzme sen kendını şişko bebek saüıklı dıye bişi yokkı dr. abartmıs uzme kendını
demetcim benım oğlumun sarılığıda gecmedı hafıf var 12 de bızımkıde olur dr. yavas yavs gecer dedı
kıkoleyım benım ablamın cıkık bacağını deılda saglm bacağını amelıyt etmısler 3 yasında annm farketmıs solemıs hyr demısler proftn ii mi bılcen sonra bı daha cıkık bacanı herseyı dr. bırakma cnm
bu arada oğlusum kakasını yaparkn cok ıkınıyor sulu yapyor ama onu yapana kdr canımız cıkıyor temız bez altı acıkta olursa rahat yapıyr paşa.....kızımda dun gece teyzeleryle tatıle gıttı elım ayağımmıs o benım ya sunu getır bunu getır yawrum bıde kızıyordum ona sıkıstırıoyon dıye bebeğ
kızlar benim karnımın acısı halen geçmedi diye bi doktora göründüm yine alttan muane etti ve rahmin ve yumurtalıkların fazlaca iltihaplanmış bakteri dolmuş dedi ilişkiye-havuza yada denize girdinmi dedi bende yok dedim ozaman duştan kapmışsındır bazen içme sularındada oluyo bakteri dedi idrar tahlili verdi enfeksiyon çıktı bunlar sana acı veriyo ameliyatınla alakası yok dedi ama biz şüpelendik başka bi hastaneden randevü aldık sabah tam sıramız gelmişken eşimin babannesinin ölüm haberi geldi babannesi onun herşeyidir ve tokatta hemen eve geri döndük eşim ve kayınvalidem yola çıktılar beni evde bıraktılar çünkü okadar yolu kaldıramazdım ama doktor işimde yarım kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?