2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kikoleyim başınız saolsun...
kızlar bu sabah acayip karın ağrım var ağızıma acı su geliyo ....canım sıkıldı kızımı uyuttum şimdi karnıma sıcak su torbası koyucam.....

ayy canım yaa özlersin sen şimdi ama bi yandanda iyi olmuş kendine gelir çocuk keşke bende bi kaç günlüğüne biryerlere göndere bilsem çok sıkılıyo

ayyy sorma cnm ya yokluğu okadar bellıkı yknda olunca bole olmuyo aksama yada yrn gelcek dıyosun ama bır ıkı hafta olunca ınsan buruk oluyor
ewet ewde olunca sureklı bebeğe dusuyor

kızlar bu sabah acayip karın ağrım var ağızıma acı su geliyo ....canım sıkıldı kızımı uyuttum şimdi karnıma sıcak su torbası koyucam.....

cnm usutmussundur bı aarada bana oldu ole ınce gıyınme sıcask ama bızım sıcak deme sansımız yok vucudumuz cok hassas bı donemde kısa koollu falan gıyınme bence ben dıkkat ettım hemen gectı daha olmadı gecelerıde acıyoruz belımız falan karnımız ortada acıktaa uutuyoruz aman dıkkat kaldı 20gunumuz (bızım 18 )
ıkınma problemını cozebıldınız mı cnm ?

canım geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın a.s.başınız sağolsun canım allah geride kalanlara sabır versinn:Saruboceq:

BaŞınız saĞolsun allah sabır versİn

çok saolaun arkadaşlar

basınız saolsun kikoleyim Allah sabır versin .
aslında dikiş yerlerinin acımaması lazım sürekli ,baska bir dr a görünmende fayda var geçmiş olsun

selam kızlar yine kimsecikler yok sanırım..

bizim bugun 40 ımız ve birazdan dr a gidicez...bakalım serram kaç kg olmus..neyse donuste umarım muhabbet edicek kada topik dolar..:)

selam kızlarrrrr
bebişim 1 haftadır çok zor kaka yapıyo ya ancak fitille yapabiliyo sütüm yetmediğinden mama weriyoruz bende dün gece dr. aradım oda kabızlığı önleyici conformil mamayı kulallanın dedik kocak sabah 7den beri aryo demin bulmşlar 1 tane getrckler bakalım inşallah iyi gelir

selam kızlar bende dünden beri kendimi boşuna üzdüm sağlık ocağına götürdüm kızımı orda 2 tartı var bide orda tarttırayım dedim biri kantar tarzında eski bebek tartılarından biride dijital olandandı dijital tardıta 4900 gram geldi orjinak kantarda 4,850 gram geldi ben orjinal daha iyidir diyorum hep şükür yaaaa sütüm beslemiyo diye çok üzülüyodum iyiki gittim sağlık ocağınaa doktorların tartısına güvenmem bundan sonraaa..:)

çok üzgünümmmmmmmmmmmmmmmm
ikizlere hamile bir arkadaşımın 36. haftasında bebeklerinden oğlunun kalbi durmuş ((
Allahım sen sabır ver ........................................................................
diğer bebeği ,kelebek kızı , ise küvözdeymiş , sağlık durumu iyi fakat kilo alması için koymuşlar küvöze ...
N'olur çokkkkkkkkkkkkkkk dua edin kelebek kızı çıksın hastaneden ve annesinin kucağını doldursun , acısını didndirsin bir nebze de olsa ........

ayy canım geçmiş olsun inşallah kelebek kız yaşıcak hayata sıkı tutuncakk allah kucağını boş çevirmesin...:Saruboceq:

demetçim üzme kendini biz de sarılıktan çok çektik şükür biz de atlattık
insan kıyamıyor bebeğine hiç biliyorum kilosu da süper maşallah allahım nazardan sakınsın

aynen öyle olmuş canım kusmada başlayınca doktora gittim..miğdemle ilgili bi problem dedi.rennie verdi.bende anlamadım çok büyütülecek bişey değil dedi.dewam ederse el dedi...çok korktum kusunca kaynanamı aradım ağrı kesici iç dedi...ben gel diyecektim..kocişimi aradım doktora git dedi..bende hazırladım kızı gözümden yaş geliyordu ama kaynanamı aradım doktora gidiyorum gelirmisin dedim...geldi saolsun....kızım ağlarken karnımın sancısından emziremedim tam kusuyordum kız kucağımdaydı nasıl koyduysam koltuğum üstüne yerler battı...şimdi kaynanam evine gitti ben halıyı silicem makarna yapıcam kendime canım hiç bişey istemiyor...sabahtan beri hiç bişey yemedim....

sağolun kızlarr vallahi arada baya fark var yani nebiçim tartıymış öylee anlamadım gitti 450 gram fark var yaa azda değilllmaz:
valla ne varsa eskilerde var derler doğruymuş bak ...

allahım kızını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…