- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.701
aynen öyle olmuş canım kusmada başlayınca doktora gittim..miğdemle ilgili bi problem dedi.rennie verdi.bende anlamadım çok büyütülecek bişey değil dedi.dewam ederse el dedi...çok korktum kusunca kaynanamı aradım ağrı kesici iç dedi...ben gel diyecektim..kocişimi aradım doktora git dedi..bende hazırladım kızı gözümden yaş geliyordu ama kaynanamı aradım doktora gidiyorum gelirmisin dedim...geldi saolsun....kızım ağlarken karnımın sancısından emziremedim tam kusuyordum kız kucağımdaydı nasıl koyduysam koltuğum üstüne yerler battı...şimdi kaynanam evine gitti ben halıyı silicem makarna yapıcam kendime canım hiç bişey istemiyor...sabahtan beri hiç bişey yemedim....
canım çok geçmiş olsun.
kızlar kızımın gözleri mavi ailedede mavi göz var yarı kırk çıktı değişirmi...ne zaman kalıcı olur acaba?
Star Dust cım arkadasının bebeğine çok üzüldüm .9 ay tasıdı karnında o meleği .Allah öbürünü bağıslasın inş .
Karencim sen İst. döndün mü ? Serra nasıl ?
Sürekli yemek yemek istiyo demişsin benimkide öle canım emziriyom gazı için sırtını sıvazlıcam zaman mememi yine emmek istiyor.halbuki çokta uzunca emiyor .
kızlar benim oğlum bugün yine kakasını yapamıyor. yavruma çok üzülüyorum. sütüm yetmediği için günde en az 6 defa mama yiyor. yani mamayla besleniyor. o da kabızlık yapıyor. çok zor yapıyor kakasını. ıkınıyor ıkınıyor yavrum yapamayınca vaz geçiyor. sonra da bütün gün ağlıyor. annem de gitti. kaldım oğlumla tek başıma. yanlız olunca çok daha fazla hissediyorum oğlumun acılarını. canım çok sıkılıyor. neden sütüm yetmiyor. yavrumu neden besleyemiyorum diye düşünmeye başlıyorum. of ya neden artmıyor sütüm.
hurişcim gecmiş olsn cnm amn dıkkat bebeğede gecer onunda agrır sıkı gıyın soğuk seyler yememeye içmemeye calış
ben doğumdan once cılgın gıbı dondurma karpuz buz gıbı yıye yıye sımdı de cnm cok cekmesede hıc yemıyorum cunku bana gore soğuk olmayınca tadı olmuyor ....
burcucum su sabsimple x ilacı kullan derim sadece gaz deil hazımsızlıga da cook ii geliomuş..cook methettiler bizim gaz sorunumuz cozulmeseydi onu da alıcaktım..
ilsucum dondum evdeyim 2 haftadır ve bugun b dr a gittik..40 ımız cıktı teyzesi:)
serra masallah iyi gaz sorunu azaldı surekli emmek istemesi zorluo beni..dr oyalayın dio oynayın falan filan..aglaması kabusunuz olmasın dio..içimden hiç çocuu yok galiba bu adamın dedim:)fazla pozitif ve relaxtı..cıkarken b daha baktım ya biz psikologa gelmedik demi dedim kendi kendime:))
ee canım sen nasılsın tuana ve annelik nasıl?sennkide surekli emenler kulubunden desene..napçaz bu prensesleri biz?
Saol canımbasınız saolsun kikoleyim Allah sabır versin .
aslında dikiş yerlerinin acımaması lazım sürekli ,baska bir dr a görünmende fayda var geçmiş olsun
dostlar saolsun canımkikolecim basınız sagolsun..Allah sabır versin..
ayyy canım çok geçmiş olsun inşallah işe yarar da diğer arkadaşlarada tavsiyen olurselam kızlarrrrr
bebişim 1 haftadır çok zor kaka yapıyo ya ancak fitille yapabiliyo sütüm yetmediğinden mama weriyoruz bende dün gece dr. aradım oda kabızlığı önleyici conformil mamayı kulallanın dedik kocak sabah 7den beri aryo demin bulmşlar 1 tane getrckler bakalım inşallah iyi gelir
ya evet ya ben demiştim gün geçtikçe dahada tosun çıkıyo fotolarda kilosu niye gözükmedi diye çok şükür oh seninde moralin yerine gelmiş sevindim canımselam kızlar bende dünden beri kendimi boşuna üzdüm sağlık ocağına götürdüm kızımı orda 2 tartı var bide orda tarttırayım dedim biri kantar tarzında eski bebek tartılarından biride dijital olandandı dijital tardıta 4900 gram geldi orjinak kantarda 4,850 gram geldi ben orjinal daha iyidir diyorum hep şükür yaaaa sütüm beslemiyo diye çok üzülüyodum iyiki gittim sağlık ocağınaa doktorların tartısına güvenmem bundan sonraaa..:)
inşallah canım inşallahçok üzgünümmmmmmmmmmmmmmmm
ikizlere hamile bir arkadaşımın 36. haftasında bebeklerinden oğlunun kalbi durmuş((
Allahım sen sabır ver ........................................................................
diğer bebeği ,kelebek kızı , ise küvözdeymiş , sağlık durumu iyi fakat kilo alması için koymuşlar küvöze ...
N'olur çokkkkkkkkkkkkkkk dua edin kelebek kızı çıksın hastaneden ve annesinin kucağını doldursun , acısını didndirsin bir nebze de olsa ........
aynen öyle olmuş canım kusmada başlayınca doktora gittim..miğdemle ilgili bi problem dedi.rennie verdi.bende anlamadım çok büyütülecek bişey değil dedi.dewam ederse el dedi...çok korktum kusunca kaynanamı aradım ağrı kesici iç dedi...ben gel diyecektim..kocişimi aradım doktora git dedi..bende hazırladım kızı gözümden yaş geliyordu ama kaynanamı aradım doktora gidiyorum gelirmisin dedim...geldi saolsun....kızım ağlarken karnımın sancısından emziremedim tam kusuyordum kız kucağımdaydı nasıl koyduysam koltuğum üstüne yerler battı...şimdi kaynanam evine gitti ben halıyı silicem makarna yapıcam kendime canım hiç bişey istemiyor...sabahtan beri hiç bişey yemedim....
çok geçmiş olsun canım
gözünüz aydın canım serramızada maşallah kilosuda yerinde canım inşallah sütün yeterselam tekrardan..starcım inş arkadasının kzı saglıcakla anne kucagına gecer canım..Allah yardım etsin..:Saruboceq:
ve bizde dr dan geldik kızlar.zemuszemus. ve sukur kızımın kilosu 4510 cıktı.buradaki dr da 90 cc mamayı da hic verme yetio sutun dedi.2 saatte b emzir dedi.benim kız mumkun deil 2 saat beklesin.zırt pırt aranıp duruo..uf su beslenmesini de b duzene sokabilsek ..bugun 40 ımız gidip yumurta topliim komşulardan barim:))
bide şu yumurta toplama işini anlatırmısın ay çok merak ettim
bizde 40 ımız çıkınca en uzağındaki tanıdığına gidersin oda sana demir para verir anlamı galiba demir gibi sağlıklı olasın diye
benim de öyküm sürekli emmek istiyor kızlar yapışık olsa hep memede hiç uyanmaz hep uyur
mamayı sevmiyo biberonu sevmiyo
göğüs ucu takmaya çalıştım silikon çok sinirleniyo istemiyo hiç bişey ya
napçam bilmem çok üzgünüm
göğüs uçlarım resmen morardı o nasıl bi çekim gücüyse artık
emzirirken sürekli ağlıyorum çok feci acıyo dayanılacak gibi değil
eşim de bırak emzirme mama verelim diyo
ama ben asla kıyamam yavruma sütüm varken emsin ama çok zor
lanolin krem kullanıyorum ama yine de ağrıyo geçiremedim ne yapsam bilemiyorum
emzirmek keyif verici bişey olması gerekirken ben kızımı emzirirken ağlıyorum ve uyanıp emmek isticek diye korkuyorum
sonra da üzülüyorum
napayım bu konuda fikri olan varmı nasıl iğleşçek bu göğüsler
canım ya çok geçmiş olsun benimde ilk kızımda çok kötü olmuştu kan topluyodu resmen valla zırt pırt krem sürüyodum ben ama genede fayda etmiyodu
şimdi garmastan diye biş krem var valla 2 sürmeye iyi ediyo beni sürekli kullanmıyom çok acıdığında kullanıyom iyi geliyo silmeyede gerek yokmuş bu kremi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?