2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

selam tekrardan..starcım inş arkadasının kzı saglıcakla anne kucagına gecer canım..Allah yardım etsin..:Saruboceq:

ve bizde dr dan geldik kızlar.zemuszemus. ve sukur kızımın kilosu 4510 cıktı.buradaki dr da 90 cc mamayı da hic verme yetio sutun dedi.2 saatte b emzir dedi.benim kız mumkun deil 2 saat beklesin.zırt pırt aranıp duruo..uf su beslenmesini de b duzene sokabilsek ..bugun 40 ımız gidip yumurta topliim komşulardan barim:))

Star Dust cım arkadasının bebeğine çok üzüldüm .9 ay tasıdı karnında o meleği .Allah öbürünü bağıslasın inş .

Karencim sen ıst. döndün mü ? Serra nasıl ?
Sürekli yemek yemek istiyo demişsin benimkide öle canım emziriyom gazı için sırtını sıvazlıcam zaman mememi yine emmek istiyor.halbuki çokta uzunca emiyor .

kızlar benim oğlum bugün yine kakasını yapamıyor. yavruma çok üzülüyorum. sütüm yetmediği için günde en az 6 defa mama yiyor. yani mamayla besleniyor. o da kabızlık yapıyor. çok zor yapıyor kakasını. ıkınıyor ıkınıyor yavrum yapamayınca vaz geçiyor. sonra da bütün gün ağlıyor. annem de gitti. kaldım oğlumla tek başıma. yanlız olunca çok daha fazla hissediyorum oğlumun acılarını. canım çok sıkılıyor. neden sütüm yetmiyor. yavrumu neden besleyemiyorum diye düşünmeye başlıyorum. of ya neden artmıyor sütüm.

ilsucum dondum evdeyim 2 haftadır ve bugun b dr a gittik..40 ımız cıktı teyzesi:)

serra masallah iyi gaz sorunu azaldı surekli emmek istemesi zorluo beni..dr oyalayın dio oynayın falan filan..aglaması kabusunuz olmasın dio..içimden hiç çocuu yok galiba bu adamın dedim:)fazla pozitif ve relaxtı..cıkarken b daha baktım ya biz psikologa gelmedik demi dedim kendi kendime:))

ee canım sen nasılsın tuana ve annelik nasıl?sennkide surekli emenler kulubunden desene..napçaz bu prensesleri biz?

hurişcim gecmiş olsn cnm amn dıkkat bebeğede gecer onunda agrır sıkı gıyın soğuk seyler yememeye içmemeye calış
ben doğumdan once cılgın gıbı dondurma karpuz buz gıbı yıye yıye sımdı de cnm cok cekmesede hıc yemıyorum cunku bana gore soğuk olmayınca tadı olmuyor ....

burcucum su sabsimple x ilacı kullan derim sadece gaz deil hazımsızlıga da cook ii geliomuş..cook methettiler bizim gaz sorunumuz cozulmeseydi onu da alıcaktım..

yediklerime dikkat ediyorum..mesela canım çok çekiyor karpuz yiyemiyorum buz gibi olması lazım..bugün zor su içtim çünkü buz gibi içerim hep kışın bile benim dolabım buz gibi su bulunur mutlaka...yedikelrime içtiklerime dikkat ediyorum yani..ama kıyafet konusuna gelince 1 hafta dayanabildim...benim ev hamam gibi öğlenden akşama kadar güneş evin içinde..güneş almayan yerler mutfak banyo...deliriyorum asla duramıyorum çorap felan...ondan da olmuş olabilir...

burcucum su sabsimple x ilacı kullan derim sadece gaz deil hazımsızlıga da cook ii geliomuş..cook methettiler bizim gaz sorunumuz cozulmeseydi onu da alıcaktım..

kızlar bu ilaçla ilgili iyi şeyler duymamıştım ben o yüzden bu kızımda kullanmıyorum...ilkinde bende kullanmıştım ama sonra öğrendimki türkiyede bu ilaca bakanlık izin vermiyo....her eczanede de olmuyo zaten...bakanlık izni olmadığı içinde kaçak olma ihtimali artıyo...çünkü çok ucuz bi ilaç da değil neticede ...kullananlar sizde bi daha iyice araştırın bence..lmaz:

karen maşallah demek 40 ınız da çıktı çok şükür maşallah
bizim de haftaya çıkçak inşallah allahın izniyle
büğüyo sıpalar artık yavaş yavaş

benim de öyküm sürekli emmek istiyor kızlar yapışık olsa hep memede hiç uyanmaz hep uyur
mamayı sevmiyo biberonu sevmiyo
göğüs ucu takmaya çalıştım silikon çok sinirleniyo istemiyo hiç bişey ya
napçam bilmem çok üzgünüm
göğüs uçlarım resmen morardı o nasıl bi çekim gücüyse artık
emzirirken sürekli ağlıyorum çok feci acıyo dayanılacak gibi değil
eşim de bırak emzirme mama verelim diyo
ama ben asla kıyamam yavruma sütüm varken emsin ama çok zor
lanolin krem kullanıyorum ama yine de ağrıyo geçiremedim ne yapsam bilemiyorum
emzirmek keyif verici bişey olması gerekirken ben kızımı emzirirken ağlıyorum ve uyanıp emmek isticek diye korkuyorum
sonra da üzülüyorum
napayım bu konuda fikri olan varmı nasıl iğleşçek bu göğüsler

ben gaz sancısı için Nurse Harvey's kullanıyorum bitkisel bi şurup
gerçi allaha şükür bizim öyle ççok sıkıntı veren bi gaz problemimiz yok

hoşgeldin İstanbula canım:)))
annenler yanimizda olunca rhattık ama onlarsız da yapmamız lazım herşeyi .. benim annemde persembe günü gidiyor bakalım napcam
dr lar nedense hep ayni çk rahat oluyorlar bende gözlemledim .

benim tuana da serra gibi canım emdikçe emiyor süt gelmesede mememi bi cekiyor canımı yakıyor hatta geceleri uyanınca korkuyorum emdirmeye:)))) Allahtan yara olmadı göğsüm ama canım yanıyor epeyce.
Napcaz tosuncuk olacak bunlar teyzesi ,gerçi anne sütü çok tombiş etmezmiş bebekleri .

basınız saolsun kikoleyim Allah sabır versin .
aslında dikiş yerlerinin acımaması lazım sürekli ,baska bir dr a görünmende fayda var geçmiş olsun
Saol canım
evet bencede normal değil oyüzden gitmiştim ama malesef muane olamadan geldik eşim bi gelsin muhakkak gidicez artık
bu arada kızında çok tatlıymış aynı sen maşallah emziğede alışmış
kikolecim basınız sagolsun..Allah sabır versin..
dostlar saolsun canım
ayyy canım çok geçmiş olsun inşallah işe yarar da diğer arkadaşlarada tavsiyen olur
ya evet ya ben demiştim gün geçtikçe dahada tosun çıkıyo fotolarda kilosu niye gözükmedi diye çok şükür oh seninde moralin yerine gelmiş sevindim canım
inşallah canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…