- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.721
benim de öyküm sürekli emmek istiyor kızlar yapışık olsa hep memede hiç uyanmaz hep uyur
mamayı sevmiyo biberonu sevmiyo
göğüs ucu takmaya çalıştım silikon çok sinirleniyo istemiyo hiç bişey ya
napçam bilmem çok üzgünüm
göğüs uçlarım resmen morardı o nasıl bi çekim gücüyse artık
emzirirken sürekli ağlıyorum çok feci acıyo dayanılacak gibi değil
eşim de bırak emzirme mama verelim diyo
ama ben asla kıyamam yavruma sütüm varken emsin ama çok zor
lanolin krem kullanıyorum ama yine de ağrıyo geçiremedim ne yapsam bilemiyorum
emzirmek keyif verici bişey olması gerekirken ben kızımı emzirirken ağlıyorum ve uyanıp emmek isticek diye korkuyorum
sonra da üzülüyorum
napayım bu konuda fikri olan varmı nasıl iğleşçek bu göğüsler
dilara senin ve kızın için sevindim.tartı yanlış olabiliyo demekki ne güzel kilosu gayet iyi çıkmış.ama baelli yanaklara baksana maşallahhh eylül kızımıza...
slm kızlar pazar günü bizimde kırkımız çıktı çok şükür benim kızım 39. gün emmeye başladı şu anda 4 gündür günde 2 defa emiyor diğer öğünlerinde mama veriyorum inşallah emer kabızlığımız devam ediyor ki drumuz mamayı değiştirdi conformil mama verdiği halde dün fitille kakasını yapabildigüya kabızlığı önleyici mamaydı
huri göz renginden bahsetmişsin benim kızımında mavi gözleri benim yeşil babamızın mavi inşallah değişmez çok tatlı duruyolar maviş maviş
ilahi huri lohusalık sendromu heralde bende drumu özledim 9 ay buyunca gittiğim çok karizmatik bir adamdı eşimin bile dikkatini çekmiş bir daha hamile kalırsan o dra gitmek yok diyor ya tabii işin şakasındayız ama............
sağol canımm evet canım bundan sonra doktorun tartısına güvenmem arada az değil baya bi fark varr senin kızında çok tatlıymış maşallahh yerim ben bu kızız allah nazarlardan korusunnna.s.
ya evet ya ben demiştim gün geçtikçe dahada tosun çıkıyo fotolarda kilosu niye gözükmedi diye çok şükür oh seninde moralin yerine gelmiş sevindim canım
teşekkür ederim canım...opuyorumnanaktanhuricim canım geçmiş olsun çok dikkat et kendine ve meleğine
bunuda not edeyim bizizmde çok yok aslında bi sancı girdim mi deli oluyorum..sancı geçince aslında pekte sancısı yok diyorum...kızızm birden o kadar masumlaşıyor ki onu koklarken o sancılı anları unutuveriyorum ....ben gaz sancısı için Nurse Harvey's kullanıyorum bitkisel bi şurup
gerçi allaha şükür bizim öyle ççok sıkıntı veren bi gaz problemimiz yok
ewet canım eşim bile gelince ooo bizim hatun ayağına çorap giymiişşşş...dedi ..laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3hurişimm geçmiş olsun tatlım bu hafta istanbul biraz serindi ondanda üşütmüş olabilirsin farkında kalmadan ceryanda kaldın senn sıcak bişeyler iç içini sıcak tut ve ayakarını sıcakta olsa giyin canım çok önemlli üşütmee 40 içinde hasta olman çok kötü biraz zor iyileşirsin(
slm kızlar pazar günü bizimde kırkımız çıktı çok şükür benim kızım 39. gün emmeye başladı şu anda 4 gündür günde 2 defa emiyor diğer öğünlerinde mama veriyorum inşallah emer kabızlığımız devam ediyor ki drumuz mamayı değiştirdi conformil mama verdiği halde dün fitille kakasını yapabildigüya kabızlığı önleyici mamaydı
huri göz renginden bahsetmişsin benim kızımında mavi gözleri benim yeşil babamızın mavi inşallah değişmez çok tatlı duruyolar maviş maviş
ilahi huri lohusalık sendromu heralde bende drumu özledim 9 ay buyunca gittiğim çok karizmatik bir adamdı eşimin bile dikkatini çekmiş bir daha hamile kalırsan o dra gitmek yok diyor ya tabii işin şakasındayız ama............
saolasın canımslm kızlar..
kikoleyim başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin canım.
star_dust Allah kelebek kıza uzun ömürler versin sağlıkla anne babası ile inşallah.
hurişş çok geçmiş olsun dikkat et kendine üşütme kendini.
valla ben hergün defalarca dolaptan buz gibi karpuz,kavun yiyorum,su içiyorum... eşim hasta olacaksın diye yırtıyo kendini.bende dikkat edeyim en iyisi artık..
yaaa hiçte bikerem çok tatlı çok tombiş kızın var maşallah hele o dudaklar ilk resmini koyduğundada çok dikkatimi çekmişti 41 kere maşallah canım sen sağlığına bak boşver ilerde bizim gibi rejim peşinde çoooook koşacaklar zatensağol canım Amin hepimizin bebişleri korusun Allahım kem gözlerden.
bu arada herkesin kuzuları tombiş tombiş benim kızm 31 günlük 3900gr daha :sinifsinif:
söyle anacım bas fırçanı düzelttirsinlerde taze anaların üzüntüden sütleri gitmesin hıhsağol canımm çok şükür iyi çıktı üzülmem boşa yani doktora gittiğimde söylücem tartınızın ayarı bozuk diyee
selam tatlım nasılsın? damadım nasıllkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
gunaydın kızlarrrr
oğlusumu yıkayım emzıreyımde baslar bı gun daha
netten trt fm ide actım eskı gunler aklıma geldı trt fm dınlerken heh bızımkıde ıkına ıkına becerdı yapmadı ohhhh bende rahatladım banyoyu hazırlarken devam eder oda .....sabahları cok ıkınıyor yawrum aglarkende sankı anne dıtyor :)
saolasın canım
yaaa hiçte bikerem çok tatlı çok tombiş kızın var maşallah hele o dudaklar ilk resmini koyduğundada çok dikkatimi çekmişti 41 kere maşallah canım sen sağlığına bak boşver ilerde bizim gibi rejim peşinde çoooook koşacaklar zaten
söyle anacım bas fırçanı düzelttirsinlerde taze anaların üzüntüden sütleri gitmesin hıh
kız okadar kolaymıda hemen damadıda buldunlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?