2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canım bende herşeyi denedim göğüslerim için artık emzirirken kanıyodu ne karbonatlı su nede zeytin yağı iyileştirmedi bir sürüde kremler arada kullandım tek iyi gelen krem medela purlan diye bi krem doğal ve emzirirken silmeye gerek yok 5. gün sonunda tamamen iyileşti ama her emzirmeden sonra sürdüm aksatmadan çok iyi geldi bide geceleri yada gündüzleri derin uykuya geçtiğinde kuru soğanı kes ortadan göğüs uçlarına koy oda rahatlatıyo inşallah iyi gelir dene istersennyerimseniben

hurişimm geçmiş olsun tatlım bu hafta istanbul biraz serindi ondanda üşütmüş olabilirsin farkında kalmadan ceryanda kaldın senn sıcak bişeyler iç içini sıcak tut ve ayakarını sıcakta olsa giyin canım çok önemlli üşütmee 40 içinde hasta olman çok kötü biraz zor iyileşirsin(

slm kızlar..
kikoleyim başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin canım.

star_dust Allah kelebek kıza uzun ömürler versin sağlıkla anne babası ile inşallah.

hurişş çok geçmiş olsun dikkat et kendine üşütme kendini.

valla ben hergün defalarca dolaptan buz gibi karpuz,kavun yiyorum,su içiyorum... eşim hasta olacaksın diye yırtıyo kendini.bende dikkat edeyim en iyisi artık..

dilara senin ve kızın için sevindim.tartı yanlış olabiliyo demekki ne güzel kilosu gayet iyi çıkmış.ama baelli yanaklara baksana maşallahhh eylül kızımıza...

slm kızlar pazar günü bizimde kırkımız çıktı çok şükür benim kızım 39. gün emmeye başladı şu anda 4 gündür günde 2 defa emiyor diğer öğünlerinde mama veriyorum inşallah emer kabızlığımız devam ediyor ki drumuz mamayı değiştirdi conformil mama verdiği halde dün fitille kakasını yapabildigüya kabızlığı önleyici mamaydı
huri göz renginden bahsetmişsin benim kızımında mavi gözleri benim yeşil babamızın mavi inşallah değişmez çok tatlı duruyolar maviş maviş
ilahi huri lohusalık sendromu heralde bende drumu özledim 9 ay buyunca gittiğim çok karizmatik bir adamdı eşimin bile dikkatini çekmiş bir daha hamile kalırsan o dra gitmek yok diyor ya tabii işin şakasındayız ama............

dilara senin ve kızın için sevindim.tartı yanlış olabiliyo demekki ne güzel kilosu gayet iyi çıkmış.ama baelli yanaklara baksana maşallahhh eylül kızımıza...

sağol canımm evet canım bundan sonra doktorun tartısına güvenmem arada az değil baya bi fark varr senin kızında çok tatlıymış maşallahh yerim ben bu kızız allah nazarlardan korusunnna.s.

derincim sevindim kızın emmeye başladıysa gerisi gelir canım pes etmee sakınn maşallah resminden belli toplamış kendini allah nazardann korusunnnn

derincim conformil ben büyük kızımda kullandım pek bi işe yaramadı bi mama daha var oda çok etkili conformilden daha üstün mamanın adı (omneo) ben kızımda 4 ay boyunca kullandım kabızlığını ve gaz sancılarını dindirmişti tavsiye ederim..

sağol canımm evet canım bundan sonra doktorun tartısına güvenmem arada az değil baya bi fark varr senin kızında çok tatlıymış maşallahh yerim ben bu kızız allah nazarlardan korusunnna.s.

sağol canım Amin hepimizin bebişleri korusun Allahım kem gözlerden.

bu arada herkesin kuzuları tombiş tombiş benim kızm 31 günlük 3900gr daha :sinifsinif:

huricim canım geçmiş olsun çok dikkat et kendine ve meleğine
teşekkür ederim canım...opuyorumnanaktan

ben gaz sancısı için Nurse Harvey's kullanıyorum bitkisel bi şurup
gerçi allaha şükür bizim öyle ççok sıkıntı veren bi gaz problemimiz yok
bunuda not edeyim bizizmde çok yok aslında bi sancı girdim mi deli oluyorum..sancı geçince aslında pekte sancısı yok diyorum...kızızm birden o kadar masumlaşıyor ki onu koklarken o sancılı anları unutuveriyorum ....

ewet canım eşim bile gelince ooo bizim hatun ayağına çorap giymiişşşş...dedi ..laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3

derinciğim;çok güzel canım pes etme emzirmeye devam ..gz rengi önce lacivertti şimdi açıldı...bakalım...fitile bende fitil oluyorum ...doğduğundan beri 3 kez fitil kullandım bi keresinde çok işe yaradı diğer 2 kerede pek rahatlattığını söyleyemem ....doktoruna söyliycem alıcam yeni fitil...senin şu doktorun adresini versene bana ....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya benim kız bütün gece uyudu sabahtan beride uyuyo maşallah ...bi tek emmeye kalktı şimdi babasıyla birlikte uyuyorlar..

saolasın canım
sağol canım Amin hepimizin bebişleri korusun Allahım kem gözlerden.

bu arada herkesin kuzuları tombiş tombiş benim kızm 31 günlük 3900gr daha :sinifsinif:
yaaa hiçte bikerem çok tatlı çok tombiş kızın var maşallah hele o dudaklar ilk resmini koyduğundada çok dikkatimi çekmişti 41 kere maşallah canım sen sağlığına bak boşver ilerde bizim gibi rejim peşinde çoooook koşacaklar zaten
sağol canımm çok şükür iyi çıktı üzülmem boşa yani doktora gittiğimde söylücem tartınızın ayarı bozuk diyee
söyle anacım bas fırçanı düzelttirsinlerde taze anaların üzüntüden sütleri gitmesin hıh
selam tatlım nasılsın? damadım nasıllkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

kız okadar kolaymıda hemen damadıda buldun lmaz:

gunaydın kızlarrrr
oğlusumu yıkayım emzıreyımde baslar bı gun daha
netten trt fm ide actım eskı gunler aklıma geldı trt fm dınlerken heh bızımkıde ıkına ıkına becerdı yapmadı ohhhh bende rahatladım banyoyu hazırlarken devam eder oda .....sabahları cok ıkınıyor yawrum aglarkende sankı anne dıtyor :)

benim kızında akşam fena gazı vardı gözünden yaş geldi içim yandı kucağımda masaj yapa yapa rahatladı yavrum alttan habire gaz çıkardı gaz doluymuş yavrum

naniknaniknaniknaniknaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…