2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ya kızlar bu babay first sitede üyelik ücretliymiş doğrumu

oraya üye olmadım bilgm yok....
diloş senim pompadan aldım sağamıyırum beceremedim.göğüslerim bomba gibi acıyo kızın ağızınba tıkadım sağamayınca....tabi kız gaz bombası oldu....
şunun tıssssssssssss gazını bi alsam karnımı doyurucam.....çok açım çooookkkkkk

dıloscum ya bu gaz problemlerı ne zaman son bulcak ya ?
yıkadım oğlusumu uyuycak sanırım hurısım bende cooookkk acım ama oğluş uyuycak galıba onu beklıyorum gece 3ten sonra bızde uyumadık ole pek

huricim üye olmadan nasıl ticker yaptın?
güzel soru valla isim sordu hotmail tarif felan yazdım sayfa açıldı bilmem kinee...

dıloscum ya bu gaz problemlerı ne zaman son bulcak ya ?
yıkadım oğlusumu uyuycak sanırım hurısım bende cooookkk acım ama oğluş uyuycak galıba onu beklıyorum gece 3ten sonra bızde uyumadık ole pek
valla mutfağın önünde masa var yatırdım yüzükoyun kahvaltımı hazırladım.ama yemeğe gelince durmadı zilli kucağımda pc den ney sesi dinliyo...

kızlar en geç 4 ayında gaz problemleri bitmesi lazım yani 4. ayın sonunda rahatlıcazz:gitme:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

huriş benim wee nin pompası şırıngalı çok rahat oluyo ya nasıl beceremedinki fazla acıtmıyo rahat sağıyosun..

anlamadım süt akıyor ama çekince gelmiyo tam oturtamadım heralde ağızını kız uyusun saplam kafayla yapcam....

Arkadaşlar günaydın, ben de göğüs pompası almak istiyorum ama kullanamazsam diye fazla para da vermek istemiyorum. Ne önerirsiniz? Benim oğlan yarım saatte bir emmek istiyor hiç dışarı çıkamıyoruz. Dün parka kadar gidelim diye emzirip çıktık, daha bizim evin bahcesinde başladı ağlamaya çaresiz geri döndük. Siz nasıl gidiyorsunuz çarşıya pazara. Zaten bir ay sonra havalar serinliycek hiç çıkamıcaz üşürler diye. Şimdide emme sorunu yüzünden sadece annaneye gidiyoruz o da bize geliyor okadar. Pompa alırsam en azndan yanıma alırım biberonla dışarda da veririm diye düşündüm. Annem de biberona alıştırma senin göğsünü almaz sonra, gezicem diye çocuğun düzenini bozma diyor ne yapsam ki acaba

alır canım alır bizim bebeciker sadece süt içmiyor ki mamada ytiyiyor nasıl alıyor memeyi...bende ilk 3 gün sütüm gelmedi biberon mama verdim.anne memesine en yakın biberonlar var..onlardan kullanabilirsin büyük rahatlık bence...bende sağmayı bi becerebilsem :)

slm kızlar.
aslında haklısın ama herkes 4000gr-4500gr deyince ister istemez acaba çokmu az kzımın kilosu diye düşünüyorum.
ama sağlıklı olsun da kilosu az çok olsun farketmez diyorum.

bu gece uyutana kadar tam 2 saat uğraştım.salladım olmadı,beşiğe koydum olmadı,kucakta tuttum olmadı.... neler denedik yok zorla uyuttum deli etti beni..

bu sabah kalktı emzirdim.işim var diye tv karşısına kotuğa koydum.mutfaktayım ses yok bi bakayım dedim UYUMUŞ :bbo:

kendi kendine kafamçokkarıştı alem benim kısım yaaa

ya benimkide öğlene kadar ayakta zilli 2 dk kapatıyo gözünü hemen vıyaklıyo emiyo yatıyo takiiiii akşama kadar uyuyo sonra bi ara gene ayaklanıyo 1 saat kadar sonra gene uyuyo bide sabah 4 de uyanıyo allahım ozamanda oyun istiyo zilli

bide ben hep açım kızlar yaa ne gözüm ne miğdem doyuyo korkuyom kilo alacam diye ki zaten almışım 2 kilo bende vitamini kestim artık
bide çok tatlı istiyo canım nedenki yaaa bol su içiyom meyvayla geçiştireyim diyom ama olmuyoo

benim kızın gece gündüzü karışık hala ..
gündüz nereye bıraksam orada uyuyo gece sallamadan pışpışlamada uyumuyo.uğraştırıyo
senin kızda benimki gibi kikoleyim.dün akşam 4 te uyandı 7 de ancak uyudu.babası işe giderken.
şaşkın kızm benim

cnm bu kızlar heralde hep aynızemuszemussabah aşımız vardı yaptırdık geldik...şimdi uyudu birazkafamçokkarıştıbir daha ki ay 3 aşı birden olacak...ilk kızımda sadece 5li karma ve verem yaptırmıştım onlar vardı çünkü...şimdi devlet zatüre aşısıda(pnomokok)eklemiş.... bi dahaki ay işimiz zor...bizim kızın canı pek tatlı....opuyorumnanaktanmafoldumben

ya bende yemek istemiyorum nedense.eşim kızıyo sütün yemediğin için yetmiyo diye.yemek yemek işkence bana zorla yiyorum hele kahvaltı eziyet.
amaaaaa tatlı olayı ayrı.sabah kalkar kalkmaz tatlı olsa yerim yane.ona hayır demem ama kilo alırım diye meyveye saldırıyorum senin gibi ama kesmezzzz
:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…