2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ayın 27 de aşı günümüz olff işimiz çok orr bu aşılar 3 gün ateş yapar dedi sağlık ocağındaki kız sormuştum bakalım inşallah korkulcak derecede olmasınn..

ayın 27 de aşı günümüz olff işimiz çok orr bu aşılar 3 gün ateş yapar dedi sağlık ocağındaki kız sormuştum bakalım inşallah korkulcak derecede olmasınn..

gün mü??? mafoldumben
yandık desene.ilk aşı 2 gün beni mahvetti.ateş değil ama kızım acayip rahatsı oldu.huyu değişti valla.bizim aşı 14eylül de.ozaman hapı yuttum işteee

gün mü??? mafoldumben
yandık desene.ilk aşı 2 gün beni mahvetti.ateş değil ama kızım acayip rahatsı oldu.huyu değişti valla.bizim aşı 14eylül de.ozaman hapı yuttum işteee

kız ne 27 gün değil:) yani ağustosun bu ayın 27 de bizim aşı günümüz :) 3 gün en fazla ateş yapabilir dedi bakalım görcez başımıza ne gelcek

kız ne 27 gün değil:) yani ağustosun bu ayın 27 de bizim aşı günümüz :) 3 gün en fazla ateş yapabilir dedi bakalım görcez başımıza ne gelcek

anladım caanım 3 yazmıştım çıkmamış.3 gün bana çok uzun geldi de.benim kız nazlı o 3 gün bize olur 6 gün.huyu değişiyo benim kızn aşı ile

selam kızlar nasılsınız bakalım?

karen maşallah demek 40 ınız da çıktı çok şükür maşallah
bizim de haftaya çıkçak inşallah allahın izniyle
büğüyo sıpalar artık yavaş yavaş

tesekkur ederiz melek teyzesi darısı oykuye canım:)artık buyuduklerini fark edioruz daha net b sekilde ilk ay zordu anlamıodum ben..masallah kuzularımıza:)melekçim senn kız da suekli emiomuş sagmayı denedin mi hiç?

hosbulduk ilsucum.annem varken bende cook rahattım istte ilk 2 gun yalnız bunalım yasadım agladım kendi kendime ama artık halledebilioum işleri..Allah sabrını verio ama evde coook bunaldım gezmek istiorum.. sanırım bende sagıcam sutumu biberona ya sagılan sut 24 saatte tuketilmeli demi kızlar??
.demek tuanada emip duruyo..neyse yaran yoksa dayan tatlım anne sutu gibisi yok ..tosuncuk olcaklar bu gidişle bencede..:))..

off ya bizimde eylul 3 te karma asımız verem asımız ve konj.nomokok asımız va 3 u aynı anda yapılcakmıs ya nie bole yapıolar..kızımın en son asısında mosmor kesildi aglamktan..o kadar içim yandı ki.panikledim bişi olcak diye...anneyi dısarı cıkarın dediler cıktım ama cok zor yaaaa...yine mi aglıycak kızım ole mor mor..((mafoldumben

kızlar şuan topik baya kalabalık ama kimse yazmıyo
bakın şöyle bişe yapalım
topik kalabalıksa muahbbete boşsa geçmişe dalalım emi
malum vaktimiz çok kısıtlı nedersiniz?

Son düzenleme:
kızlar bende sordum ebe gelmeden önce çay kaşığıyla calpol verin dedi ateş ve ağrı yaparmış

ewet gitmeden çocuğa calpol vermek ilkinde bende de işe yaramıştı ...bunda da öle yapıcam...zaten ateş yapan verem aşısı 5 li karma ateş yapmıyo...bi de verem aşısı olunca 3 gün su değdirmeyin diyolar o yüzden bebişleri verem aşısına gitmeden yıkamakta fayda var....

kızlarr sakınn aşıdan önce carpol veya ağrı kesiciler vermeyin doktor söylemişti bana bağışıklık sistemini çökeltebiliyomuş ve aşıya karşı dirençli olması için ateş yapması gerekirmiş banada tam tersi hiç ilaç verme ama 10 dakkada bir ateşini ölç baktınki yükselme var o zman ver şurup yada fitil dedi doktorumuz aşıya karşı dirençli olması için ateş önemliymiş yani her ateşten korkmayın dedi doktorumuzz:sinifsinif:

bak şimdi dilara eminmisin ben ilk kızımdada böle bişe duymadım hep aşıdan önce ebeler tembihlemişti calpol verin diye

SLM kizlar, nasilsiniz
buraya her girisimde benim tosun uyaniyo, ve her defasinda yazamadan geri cikiyorum,
kizlar ya oglumun yuzundeki o putur putur isilik gbi seyler biturlu gecmiyo,
onu oyle gormeye dayanamiyorum, cok kotu yavrumun yuzu, kipkirmizi....
doktor bise kullanma gecicek dedi ama hala gecmiyo hergun yikamama ragmen....

ebrucum cok sıkı gıydırme sıkı sarma bızde ole yaptık cıktı hmen bıraz rahat bırakınca yavas yavs hemen gıtmedı ama azaldı bırde erkek bebekler sıcağı sıkı gıyınmeyı sevmezmıs cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…