- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.761
ayın 27 de aşı günümüz olff işimiz çok orr bu aşılar 3 gün ateş yapar dedi sağlık ocağındaki kız sormuştum bakalım inşallah korkulcak derecede olmasınn..
gün mü??? mafoldumben
yandık desene.ilk aşı 2 gün beni mahvetti.ateş değil ama kızım acayip rahatsı oldu.huyu değişti valla.bizim aşı 14eylül de.ozaman hapı yuttum işteee
kız ne 27 gün değil:) yani ağustosun bu ayın 27 de bizim aşı günümüz :) 3 gün en fazla ateş yapabilir dedi bakalım görcez başımıza ne gelcek
karen maşallah demek 40 ınız da çıktı çok şükür maşallah
bizim de haftaya çıkçak inşallah allahın izniyle
büğüyo sıpalar artık yavaş yavaş
hoşgeldin ıstanbula canım:)))
annenler yanimizda olunca rhattık ama onlarsız da yapmamız lazım herşeyi .. benim annemde persembe günü gidiyor bakalım napcam
dr lar nedense hep ayni çk rahat oluyorlar bende gözlemledim .
benim tuana da serra gibi canım emdikçe emiyor süt gelmesede mememi bi cekiyor canımı yakıyor hatta geceleri uyanınca korkuyorum emdirmeye:)))) Allahtan yara olmadı göğsüm ama canım yanıyor epeyce.
Napcaz tosuncuk olacak bunlar teyzesi ,gerçi anne sütü çok tombiş etmezmiş bebekleri .
Saol canım
evet bencede normal değil oyüzden gitmiştim ama malesef muane olamadan geldik eşim bi gelsin muhakkak gidicez artık
bu arada kızında çok tatlıymış aynı sen maşallah emziğede alışmış
dostlar saolsun canım
ayyy canım çok geçmiş olsun inşallah işe yarar da diğer arkadaşlarada tavsiyen olur
ya evet ya ben demiştim gün geçtikçe dahada tosun çıkıyo fotolarda kilosu niye gözükmedi diye çok şükür oh seninde moralin yerine gelmiş sevindim canım
inşallah canım inşallah
aynen öyle olmuş canım kusmada başlayınca doktora gittim..miğdemle ilgili bi problem dedi.rennie verdi.bende anlamadım çok büyütülecek bişey değil dedi.dewam ederse el dedi...çok korktum kusunca kaynanamı aradım ağrı kesici iç dedi...ben gel diyecektim..kocişimi aradım doktora git dedi..bende hazırladım kızı gözümden yaş geliyordu ama kaynanamı aradım doktora gidiyorum gelirmisin dedim...geldi saolsun....kızım ağlarken karnımın sancısından emziremedim tam kusuyordum kız kucağımdaydı nasıl koyduysam koltuğum üstüne yerler battı...şimdi kaynanam evine gitti ben halıyı silicem makarna yapıcam kendime canım hiç bişey istemiyor...sabahtan beri hiç bişey yemedim....
çok geçmiş olsun canım
gözünüz aydın canım serramızada maşallah kilosuda yerinde canım inşallah sütün yeter
bide şu yumurta toplama işini anlatırmısın ay çok merak ettim
bizde 40 ımız çıkınca en uzağındaki tanıdığına gidersin oda sana demir para verir anlamı galiba demir gibi sağlıklı olasın diye
canım ya çok geçmiş olsun benimde ilk kızımda çok kötü olmuştu kan topluyodu resmen valla zırt pırt krem sürüyodum ben ama genede fayda etmiyodu
şimdi garmastan diye biş krem var valla 2 sürmeye iyi ediyo beni sürekli kullanmıyom çok acıdığında kullanıyom iyi geliyo silmeyede gerek yokmuş bu kremi
kikoşcum valla yumuta ve ekmeğin hikayesini pek bilmioum bende acıkcası..adetten diye toplanırmıs komsulardan..40 ımızı kutluolar bu sekilde işte::kedi:
cnm bu kızlar heralde hep aynızemuszemussabah aşımız vardı yaptırdık geldik...şimdi uyudu birazkafamçokkarıştıbir daha ki ay 3 aşı birden olacak...ilk kızımda sadece 5li karma ve verem yaptırmıştım onlar vardı çünkü...şimdi devlet zatüre aşısıda(pnomokok)eklemiş.... bi dahaki ay işimiz zor...bizim kızın canı pek tatlı....opuyorumnanaktanmafoldumben
kızlar bende sordum ebe gelmeden önce çay kaşığıyla calpol verin dedi ateş ve ağrı yaparmış
elifcim buarada teşekkür ederim yardımından dolayıa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?