- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.781
SLM kizlar, nasilsiniz
buraya her girisimde benim tosun uyaniyo, ve her defasinda yazamadan geri cikiyorum,
kizlar ya oglumun yuzundeki o putur putur isilik gbi seyler biturlu gecmiyo,
onu oyle gormeye dayanamiyorum, cok kotu yavrumun yuzu, kipkirmizi....
doktor bise kullanma gecicek dedi ama hala gecmiyo hergun yikamama ragmen....
kızlarr sakınn aşıdan önce carpol veya ağrı kesiciler vermeyin doktor söylemişti bana bağışıklık sistemini çökeltebiliyomuş ve aşıya karşı dirençli olması için ateş yapması gerekirmiş banada tam tersi hiç ilaç verme ama 10 dakkada bir ateşini ölç baktınki yükselme var o zman ver şurup yada fitil dedi doktorumuz aşıya karşı dirençli olması için ateş önemliymiş yani her ateşten korkmayın dedi doktorumuzz:sinifsinif:
canım aynen benim kızında öyleydi boyunbölgesine kadar ilk bende götürdüm yeni doğan isiliği bol bol duş yaptır geçer dedi daha beter oldu böyle pul pul oldu kurudu yüzü kızardı sonrada başka bi doktora götürdüm alerjik dedi 6 aylık oalna kadarda sürebilir dedi ve krem verdi ağır bi krem çok dikkatli kullanmamı söyledi 2 gündür onu kullanıyorum yüzü hafifledi inşallah kullandıkça geçicek günde bi defa banyodan sonra sürüyorum yüzüne boyun bölgesine bide arada bebe yağı kullanıyorum cildi kuru kalmasın dedi bana gündüz arada 2 3 kere bebe yağıda sürüyorum yüzüne boyun bölgesine istersen doktora götürrrCADIARZU
ebrucum cok sıkı gıydırme sıkı sarma bızde ole yaptık cıktı hmen bıraz rahat bırakınca yavas yavs hemen gıtmedı ama azaldı bırde erkek bebekler sıcağı sıkı gıyınmeyı sevmezmıs cnm
benimde kızı yıkamam lazım garibim kan ter içinde kaldı yıkıyayımda bi güzel uyusun artık
yaaa eminmisin....dur bende bi sorayım dr uma....bak işkillendim şimdi ....mafoldumben
geçmiş olsun diloşummmmmmmmmm :1hug: a.s.
demek mis kokulu böcüüğünün isiliği geçmedi hala benneyaptımki
benim paşamda da var yüzünde b, şeyler ama sanırım yenidoğan aknesi dediklerinden , 2-3 yerinde sivilcemsi bi şeyler var , artmadı geçmedi de , duruyo öylece :sm_confused:
18inde kontrolmüz ve ilk aşımız olacak , o zaman sorarız dr.a , hem belki gaz için artık bize de bi şeyler önerir .. çok gazlı değil ama bazen karnı tok , altı temizken etini koparmışlar gibi ağlayınca gazdan başkası olamaz diyoruz ve o öyle ağladıkça bizim de içimiz acıyor mafoldumben
neyseki zor zamanlarda kurtarıcımız var : emzik :kedi:
dr. ilk ay kullanmayın dese de mecbur kalınca , maalesef , kullanıyoruz biz ..
sizde emzik olayı nasıl ???
kızlar benim sağ göğsümdeki süt kanalı tıkandı çok felaket ağrı yapıyor .,
sürekli emzirip göğsümü sağacakmışım inş gecer .
starcım ya acı elma yagı işe yarıyormu?
bende acayip yiyom kızlarr yaa aynen ne gözüm doyuyo ne midem bakıcam açıp mideme:)
aynen canım ya ne olucak halim bilmiyorum hamilelikte bile bu kadar iştahım açık değildi özellikle tatlı aşeriyorum resmen .
sor canım isilik uzun zaman kalıcı bişey değil ama bizim 3 hafta oldu geçmedi daha beter olunca bende şüphelendim götürdüm ve alaerjik bi durum inşallah 6 ay sürmez
sağol tatlımmm vallahi kızlar uzun aralıkta vücudunda bişey görürseniz götürün doktora geçmiyosa benim kızın isilik değil yani çok farklı pul pul oldu isilik gibi başladı ilk zaman ama pul pul deri döküntüsüne kadar vardı
maşallah paşana ammek istiyo dmeek emsinde büyüsün benim kızda öyle versem her dakka ağzında tutacak ama doktor aralıklı ver dedi en azındabende 2 saate yakın bekletiyorum ağda işini dersem 2 aydan önce gidilmiyo en az 2 ayy canım alan kişinnide çok dikkat etmesi gerek haberin olsun benim bi arkadaşa söylemişti doktoru en az 2ay olmalı diyee ben cesaret edipte gitmedim hiç ağdaya
bend etam tersi iştahım kapandı hiç bişey yemek istemiyorum...bide ben hep açım kızlar yaa ne gözüm ne miğdem doyuyo korkuyom kilo alacam diye ki zaten almışım 2 kilo bende vitamini kestim artık
bide çok tatlı istiyo canım nedenki yaaa bol su içiyom meyvayla geçiştireyim diyom ama olmuyoo
canım ben gece gündüzü öğrettim diytebilirim...benim kızın gece gündüzü karışık hala ..
gündüz nereye bıraksam orada uyuyo gece sallamadan pışpışlamada uyumuyo.uğraştırıyo
senin kızda benimki gibi kikoleyim.dün akşam 4 te uyandı 7 de ancak uyudu.babası işe giderken.
şaşkın kızm benim
inşallah bizizmde ilk aşımız 22 sinde...ayın 27 de aşı günümüz olff işimiz çok orr bu aşılar 3 gün ateş yapar dedi sağlık ocağındaki kız sormuştum bakalım inşallah korkulcak derecede olmasınn..
kızlar bende sordum ebe gelmeden önce çay kaşığıyla calpol verin dedi ateş ve ağrı yaparmış
bu konuyu düşünmeliyim ama galiba diloşun doktoru haklı..calpol evde hazır dursun aşıdan sonra ateş kontrolü yapıp öyle vermek gerekebilir..kızlarr sakınn aşıdan önce carpol veya ağrı kesiciler vermeyin doktor söylemişti bana bağışıklık sistemini çökeltebiliyomuş ve aşıya karşı dirençli olması için ateş yapması gerekirmiş banada tam tersi hiç ilaç verme ama 10 dakkada bir ateşini ölç baktınki yükselme var o zman ver şurup yada fitil dedi doktorumuz aşıya karşı dirençli olması için ateş önemliymiş yani her ateşten korkmayın dedi doktorumuzz:sinifsinif:
ebush acaba yüzünü çok öpüyormusun...yada kumaş mendille değilde ıslak mendillemi siliyorsun..yüzünü.SLM kizlar, nasilsiniz
buraya her girisimde benim tosun uyaniyo, ve her defasinda yazamadan geri cikiyorum,
kizlar ya oglumun yuzundeki o putur putur isilik gbi seyler biturlu gecmiyo,
onu oyle gormeye dayanamiyorum, cok kotu yavrumun yuzu, kipkirmizi....
doktor bise kullanma gecicek dedi ama hala gecmiyo hergun yikamama ragmen....
ne saat başısı sürekli memede bizimki hehehe normal doğuranda o dert yok sanki 5 aylık olmasada bende iri yarı duruyorum göbekte yerinde maşallah..kaydirigubbakcemile3slm annişler
nasılız bakalım yerimseniben
biz oğluşumla neredeyse saat başı emme olayına değindiğimiz için pek takılamıyoruz benneyaptımki
acaba normal mi bu kadar sık aralıklarla emmek istemesi fisfisfis
benim göbüşte bi değişiklik yok , hala 5 aylık hamiş gibi görünüyorum benneyaptımki sizde durumlar nasıl sezoşlu annişler ???
bir de sezoştan sonra ağda için ne zaman gitmeliyim bilen var mı , hani işlem esnasında bi şey felan olmasın kesi yerine , ondan çekiniyorum fisfisfis
benimki emzik almıyor..akşam 8 de bi banyo 10 gibi ayağına acı elma yağı 3 çay kaşığı ağıozına rezene birde zinco 12 ye kadar mıkır mıkır 12 de uykuya dalış....4 de tekrar uyanış....geçmiş olsun diloşummmmmmmmmm :1hug: a.s.
demek mis kokulu böcüüğünün isiliği geçmedi hala benneyaptımki
benim paşamda da var yüzünde b, şeyler ama sanırım yenidoğan aknesi dediklerinden , 2-3 yerinde sivilcemsi bi şeyler var , artmadı geçmedi de , duruyo öylece :sm_confused:
18inde kontrolmüz ve ilk aşımız olacak , o zaman sorarız dr.a , hem belki gaz için artık bize de bi şeyler önerir .. çok gazlı değil ama bazen karnı tok , altı temizken etini koparmışlar gibi ağlayınca gazdan başkası olamaz diyoruz ve o öyle ağladıkça bizim de içimiz acıyor mafoldumben
neyseki zor zamanlarda kurtarıcımız var : emzik :kedi:
dr. ilk ay kullanmayın dese de mecbur kalınca , maalesef , kullanıyoruz biz ..
sizde emzik olayı nasıl ???
bende yarıyor desem mi bilmiyorum ben tek başına kullanmıyorum korkuma hem zinco hem acı elma yağı hem rezene kullanıyorum bide banyo olunca hangisi daha çok işe yarıyor saçıkçası blmiyorum...korkuma hepsini bir yapıyorum...starcım ya acı elma yagı işe yarıyormu?
slm kızlar nasılsınız . ağda işi konuşuulmuş ben yaptırdım valla bekleyemedim normal doğumdu ama dikişlerim vardı 40. günümde yaptırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?