- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.801
canım geçmiş olsun :1hug:
sıcak suya bi havluyu batırıp kompresyap göğsüne ve dayanabileceğin sıcaklıktaki suyla duş başlığını tut göğsünün altına ve dışa denk gelen yan kısmına .. bunlar yumuşatacaktır sağma veemzirme öncesi yerimseniben
aynen canım ya ne olucak halim bilmiyorum hamilelikte bile bu kadar iştahım açık değildi özellikle tatlı aşeriyorum resmen .
bizimkinin yatış keyfine bakın kızlar ..bacak bacak üstünde hatun uyuyo...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende canım hamileyken az miktarda yerdim şimdi miktalar 2 3 katlandı gidiyo iştahım baya var iştah kesici bişeymi yesem ne yapsam emzirmesem yaparımda sütüme bişey olur diye korkuyorum:sinifsinif:
saol canım onu da denedim biras rahatlattı ,sağdım birde ... inş gecer çinsanın canını y.
akıyor.sen emziği sormuşsun benim kızımda cukur cukur emziği emiyor:)) çok komik ses çıkartıo.. ağladığı zaman veriyorum sakinleşiyor.
canım ben gece gündüzü öğrettim diytebilirim...
gece asla ışık açmayın.
gece emzirmeye yada altını almaya yada gazını çıkarmaya ne için kucağınıza alırsanız alın konuşmayın sohbet etmeyin.
gece beşiği sallanıyorsa önce sallayın ağlaması kesilmezse alın...
güzdüz ise ışıklı ortamda uyutun.
gündüz her daim evde ses olsun.
kapalı odalar arkasında uyutmaya çalışmayın...
gündüz uyutmaya başlarken bile sohbet edin konuşun ...
bunlar bende çok fayda etti..beşiğinde gündüz asla uyumuyor ama gece beşiğe koydum mu susuyor...gündüz yatak odasında uyumuyor ..gecede salonda uyumuyor...kaydirigubbakcemile3
kesinlikle ben bugün becerebildim sağmayı sağ göğüsüm koltuk altıma yakın bölgesi taş gibi olmuştu içerde sanki ceviz var gibi ve çok acıyordu..
30 ml sağdım kendimi ..şu an çok rahatım...
sonra o 30 ml i kızıma içirmeye çalıştım biberondan içmedi ..
bebedorun biberonun koydum ondan da içmedi
en son dr.bilmem ne bi biberon var içinde gaz çubuğu olan onunla verdim hüpletti sütü...hanım biberonda seçiyor.....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu araba bebeği 6 aylık olan bi arkadaşım var...dedi ki hazır rezene ise verme ama aktardan aldığın rezeneyti biberonla verebilirsin çok rahatlatıyor dedi...
aktardan aldığın rezene açıkta olmayacak rezene doğal ama poşetlenmiş halde satılıyormuş poşet çay gibi demleyip 25 ml akşam 25 ml de sabah uyandığında içir ...dedi onun kızızda çok gazlıydı sonradan aktardaki kızlar söylemiş ..20 günlükten sonra 25 ml verebilirsin demişler...
birde benim kız yoığurt gibi kusuyordu meğersem üşütüyormuş..miğdesi üşüyen bebekler beyaz yoğurt gibi kusarmış....bana bunu kimse niye söylemedi ya ben kızımı üşütüyormuşum....çok üzüzldüm ya ...aptal bi kaynanam ilgisiz bi annem var napıyım.....üffffff...
neyse kızızm uyurken mutfağa gitmeliyim akşama misafirim gelcek...
nane yeme starcım sütü azaltıcı etkisi var dereotunu bende duydum ama özellikle tere yiyin baya bi etkisi varmış
hurişşş... kızın tam ehli keyfmiş ne tatlı uyuyo masallah tam topac olmus bu annesi..saclarda yakıyo yane:)
Karencimmmmm nasılsın canımmm :1hug:
ya tickerına baktıkça içim açılıyo benim de öyle bi kahkaha patlatasım geliyo
maşallahhhhhhhnasıl da güzel gülmüş Serra prensessssss
bizimkinin yatış keyfine bakın kızlar ..bacak bacak üstünde hatun uyuyo...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyiyimm starcımm..ne olsun bebek peşinde kosturuorum:)serranın bu gulusleri popişini açınca oluyo..cok sevio altının acılmasını..b kac resim daha var album eklicem yakında inş..
arasımın da yakısıklılıgına masallah star..toplamış yavrun kendini şişler gitmiş guzel yuzu iyice çıkmıs meleğimin..oyyyy yerim ben onu tosbaa modasıda senden geldi topiğe:))alemsin walla..
kızlar ben eczaneden milupanın rezene çayını aldım 2 yada 3 çay kaşığı veriyorum çok rahatlatıyo uyuyo tavsiye ederim.
tamam ozaman senin doktorun takdiğini deneyelimrica ederim tatlımmmŞeniz
bu arada doktorumuz uzman yani yaşını başını almış bi doktor ona güvencim sonsuzdur büyük kız onun elinden geçti benim bi görüşte anlıyo ne zman doktora götürsem çabuk ayağa kaldırı benim kızı
hoşgeldin canımslm annişler
nasılız bakalım yerimseniben
biz oğluşumla neredeyse saat başı emme olayına değindiğimiz için pek takılamıyoruz benneyaptımki
acaba normal mi bu kadar sık aralıklarla emmek istemesi fisfisfis
benim göbüşte bi değişiklik yok , hala 5 aylık hamiş gibi görünüyorum benneyaptımki sizde durumlar nasıl sezoşlu annişler ???
bir de sezoştan sonra ağda için ne zaman gitmeliyim bilen var mı , hani işlem esnasında bi şey felan olmasın kesi yerine , ondan çekiniyorum fisfisfis
oldu teyzesi olmazmı hiç zaten ben ona hep mis kokulum diyodum şimdi malum kalçadan dolayı ayrıkya dücük kurbağam ooldumisssss gib olmuştur o şimdi diiimi annesi :asigim:
geçmiş olsun canım inşallah geçerkızlar benim sağ göğsümdeki süt kanalı tıkandı çok felaket ağrı yapıyor .,
sürekli emzirip göğsümü sağacakmışım inş gecer .
:asigim::asigim:slm kızlar nasılsınız . ağda işi konuşuulmuş ben yaptırdım valla bekleyemedim normal doğumdu ama dikişlerim vardı 40. günümde yaptırdım.
:lepi:boşver sen onları takma kafanı zaten biz bebeklerimizle beraber büyücez annelikte budur zaten yaşayıp sen görecen bebeğinin neyi isteyip neyi istemediğine ve biçok şeyi böyle anlıcaksınbend etam tersi iştahım kapandı hiç bişey yemek istemiyorum...
canım ben gece gündüzü öğrettim diytebilirim...
gece asla ışık açmayın.
gece emzirmeye yada altını almaya yada gazını çıkarmaya ne için kucağınıza alırsanız alın konuşmayın sohbet etmeyin.
gece beşiği sallanıyorsa önce sallayın ağlaması kesilmezse alın...
güzdüz ise ışıklı ortamda uyutun.
gündüz her daim evde ses olsun.
kapalı odalar arkasında uyutmaya çalışmayın...
gündüz uyutmaya başlarken bile sohbet edin konuşun ...
bunlar bende çok fayda etti..beşiğinde gündüz asla uyumuyor ama gece beşiğe koydum mu susuyor...gündüz yatak odasında uyumuyor ..gecede salonda uyumuyor...kaydirigubbakcemile3
süperbi uygulama denicem kesinlikle çok saol canım
birde benim kız yoığurt gibi kusuyordu meğersem üşütüyormuş..miğdesi üşüyen bebekler beyaz yoğurt gibi kusarmış....bana bunu kimse niye söylemedi ya ben kızımı üşütüyormuşum....çok üzüzldüm ya ...aptal bi kaynanam ilgisiz bi annem var napıyım.....üffffff...
neyse kızızm uyurken mutfağa gitmeliyim akşama misafirim gelcek...[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?