2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

saol canım onu da denedim biras rahatlattı ,sağdım birde ... inş gecer çinsanın canını y.
akıyor.sen emziği sormuşsun benim kızımda cukur cukur emziği emiyor:)) çok komik ses çıkartıo.. ağladığı zaman veriyorum sakinleşiyor.

Dilara80 kullanıcısından alıntı
bende acayip yiyom kızlarr yaa aynen ne gözüm doyuyo ne midem bakıcam açıp mideme:)

aynen canım ya ne olucak halim bilmiyorum hamilelikte bile bu kadar iştahım açık değildi özellikle tatlı aşeriyorum resmen .

ayyyyyyyyynen ben deeeee kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3
ya hatta geçen hafta tartılmıştım , güya doğumdan sonra 11 kilo gitmişti .. bugün dr.a gittik , bi tartıliiim dedim , 1ini geri almışım bile :kedi: kaydirigubbakcemile3

bizimkinin yatış keyfine bakın kızlar ..bacak bacak üstünde hatun uyuyo...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay maaşalllahhhhhhhhhh hurişşşşşşşş
benim dellloğlan da böyle yatıyo kaydirigubbakcemile3
bazen de iki eliyle yüzünü kapıyo , aynı hareketi emerken de yapıyor
" kimin malını kimden saklıyosun annecim " diyorumkaydirigubbakcemile3
bulursam ekliiim ben de resimlerini yerimseniben
saçlarına ayrıyetten maaaaaşalllahhhhhhhhhhhhh

bende canım hamileyken az miktarda yerdim şimdi miktalar 2 3 katlandı gidiyo iştahım baya var iştah kesici bişeymi yesem ne yapsam emzirmesem yaparımda sütüme bişey olur diye korkuyorum:sinifsinif:

nane iştah kapatıyormuş ama emzirmeye nasıl etki eder bilmiyorum .. sütü arttıran şeylerin arasında dereotu varmış buarada yerimseniben

bize dr. ilk ay vermeyin dedi , ama mecbur kalınca veriyoruz :sm_confused:
size dr.unuz bir şey söyledi mi bu konuda ?
gerçi bi çocuk dr.u arkadaşıma kalırsa ( dr.arkadaşlarını kastedip ) " kimisi onay veriyor kimisi vermiyor bu emziğe , o kadar da büyütülecek bi mevzu değil " demişti

ben de şu gece-gündüz olayını öğrensin istiyorum ama bu sanırım o bi damlacığın kendi başına yapabileceği bi şey değil bu :kedi: kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım demek mide üşütmesi öyle oluyor fisfisfis
neden ve nasıl üşütür ki bebekler midelerini fisfisfis
canım bazen anneler de yetersiz kalabiliyor , heleki doğuralı senler senelerrrrrrrr geçtiyse :bbo:
kolay gelsin yerimseniben

nane yeme starcım sütü azaltıcı etkisi var dereotunu bende duydum ama özellikle tere yiyin baya bi etkisi varmış

sağol tatlımmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
ya ben de aslında duymuştum bu naneyi ama acaba hamilelikte mi zararlıydı yoksa her iki dönemde de mi diye çıkartamamıştım .. hamileylken de yememiştim , güçlü bir bitki ve düşüğe de sebep olabiliyormuş diye + KV adısı iştah azaltıyo yeme demşti bir iki kere canım çekip de yediğimde , onu da ordan biliyorum ...
neyse iyi oldu bak iyi ki yazmışım ve öğrendim sayende kaydirigubbakcemile5

hurişşş... kızın tam ehli keyfmiş ne tatlı uyuyo masallah tam topac olmus bu annesi..saclarda yakıyo yane:)

Karencimmmmm nasılsın canımmm :1hug:
ya tickerına baktıkça içim açılıyo benim de öyle bi kahkaha patlatasım geliyo
maşallahhhhhhh nasıl da güzel gülmüş Serra prensessssss

kızlar bi de ne diyycem size ..
benim her iki elimin yüzük ve serçe parmak tırnaklarımın etlerinde geri çekilmeler oldu
bugün dr.a sordum , dermatolog , hamileilk ve emzirme dönemlerinde olur dedi , emzirme bittikten 1 sene içinde geri gelirmiş eski yerine ..
sizde de var mı böyle bişiii ?????
ya bu hamileilk resmen başkalaştırıyor bünyeyi, ne biçim bir değişimdir anlamadım gitti :sm_confused:

Karencimmmmm nasılsın canımmm :1hug:
ya tickerına baktıkça içim açılıyo benim de öyle bi kahkaha patlatasım geliyo
maşallahhhhhhh nasıl da güzel gülmüş Serra prensessssss

iyiyimm starcımm..ne olsun bebek peşinde kosturuorum:)serranın bu gulusleri popişini açınca oluyo..cok sevio altının acılmasını..b kac resim daha var album eklicem yakında inş..

arasımın da yakısıklılıgına masallah star..toplamış yavrun kendini şişler gitmiş guzel yuzu iyice çıkmıs meleğimin..oyyyy yerim ben onu tosbaa modasıda senden geldi topiğe:))alemsin walla..

anam ne diyonnnn , bizimki de basıyo yaygarayı altının açılmasını pek sevmiyo :1no2:
gerçi her defasında yapmıyo , misal , dodurmuşsa bezini 5 okka , o aman suçluymuş gibi hiç gıkını çıkarmıyo , emziğe bile hacet kalmıyo , paşaaa paşaaa aldırıyo altını kaydirigubbakcemile3
ama azcık çiş ve kakladıysak bezi ve panik anne " ammman çocuuumun popişi pişmesin " modunda bir elde pamuk bir elde pişik önleyici kremle açınca altı bi çığırıyoruzki mahalle dinliyo delikafadulden
ben de yeni resimler ekliycem , hatta uyanmazsa eklerim şimdi delikafadulden
büyüdü dimi teyzesiii :asigim: sanırım artık 3 kg yu geçtik bu hafta , 3050-3100 felan olmalıyız , yani inşallahhhh :Saruboceq: :asigim:
ya evet tosbaa dimi kaydirigubbakcemile3 , napiim kıss benimki sizin bebişlere göre haftası gerideydi ve küçük bi bebiş olacaktı ezelden beri ve bazen de kendi içinde olduğu haftasına göregerideydi , deyiverdim tosbaaa diye , kaldı adı öylece :kedi:

kızlar ben eczaneden milupanın rezene çayını aldım 2 yada 3 çay kaşığı veriyorum çok rahatlatıyo uyuyo tavsiye ederim.

nasıl kullanıyosun canım , sadece geceleri mi veriyosun ?

o ölçüde vermek için ne kadar demliyorsun , bir de dr.un ne diyor ?

gerçi kim takar dr.u ben de aldırıcam eşime bugün de , merak ettim dr.lar nasıl bakıyor bu çaya ??

bizim dr " henüz erken gaz için " deyip bi şey verdirmemişti de fisfisfis

tamam ozaman senin doktorun takdiğini deneyelim
hoşgeldin canım
emme işi normal benimkide emiyo emiyo 20dk sonra kendi bırakıyo gazını çıkarmaya kaldırıyorum gag yapıyo ağzını hemen geri ayırıyo meme diye
aaaa yok artık deyip yatırıyom bazen gene veriyom napalım emir büyük elden sıkıyosa verme

benim karnım hamileyken bitürlü belli olmuyodu taki son aya kadar şimdide okarın bitürlü gitmiyo bakıcaz bi çaresine

benim 15gündebi kontrol vardı kimi zaman haftada birde oldu malesef oyüzden jilet vurdum
yandım galiba ben ilk ağdayı asla kendim yapamam gene kuaföre gidicem sonrasını gene kendim halledecem
misssss gib olmuştur o şimdi diiimi annesi :asigim:
oldu teyzesi olmazmı hiç zaten ben ona hep mis kokulum diyodum şimdi malum kalçadan dolayı ayrıkya dücük kurbağam ooldu
kızlar benim sağ göğsümdeki süt kanalı tıkandı çok felaket ağrı yapıyor .,
sürekli emzirip göğsümü sağacakmışım inş gecer .
geçmiş olsun canım inşallah geçer
slm kızlar nasılsınız . ağda işi konuşuulmuş ben yaptırdım valla bekleyemedim normal doğumdu ama dikişlerim vardı 40. günümde yaptırdım.
:asigim::asigim:
:lepi:boşver sen onları takma kafanı zaten biz bebeklerimizle beraber büyücez annelikte budur zaten yaşayıp sen görecen bebeğinin neyi isteyip neyi istemediğine ve biçok şeyi böyle anlıcaksın

Son düzenleme:
starcım nasılsın dicem ama zaten hem kendini hem arasımızı anlatmışsın baya okudum okudum durdum bendekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…