2009 un Çatlak Ekim Anneleri Yine Buluştu...

SEYMA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
3.408
0
0
İstanbul
Çok güzel bi gündü bebelerinde maşallahları vardı..
Anıl herşey için tşkler.opuyorumnanaktan..Haftaya aybıkedeyiz:teytey:Şeyda sende sağol canım..

işte resimler maşallahları unutmayalım

soldan elif,şeyda,anıl,şeyma,aybike

en büyük paşamız abimiz...

Son düzenleme:
yerim ben bu dünya güzellerini allahım büyümüşte buluşuyolar yarabbim çok şekerler maşallah 41milyıon kere:enbuyukkk:

maşallah siz yinemi buluştunuz yaa.kk yönetimi size madalya takmalı bence...

Kızlar ben teşekkürederim hepinize evime neşe kattınız Kuzularımıza maşallahhh iyiki tanışmışım sizlerle ayrıca hediyelerimize de baktım hepsi birbirinden güzeller çok zevklisiznz tek tek teşekkürettim hepinize oğluşumla brlikte sizi seviyoruz opuyorumnanaktan

:1hug:

çoook tatlısınız tekrar tekrar diyorummmm.... Anıl senin ev kreşe dönmüş kız kaydirigubbakcemile3

güle güle kullansın paşamız...

heleki şu kayrayla alyanın konuşma hayaliine bittim gülmekten maşallah meleklerimize yaaa

:))) sanki öyle durmuyorcu cilveli alya
Maşallah hatunlarrrr,hiç oturmuyonuz evde gezin ne güzelll =)))

napalım anam sağolsun şeydam kapıdan alıyor kapıya bırakıyor...opuyorumnanaktan
çoook tatlısınız tekrar tekrar diyorummmm.... Anıl senin ev kreşe dönmüş kız kaydirigubbakcemile3

sorma canım evde kocaman zaten ohhh hatta bızım evın hallerine eklıyeceği bı tane
kreşe döndü valla delikafadulden olsun çok güzeldii

maşallahhh bebişlere ve güzel annelerine

zemuszemus

anıl çok sağol cnm herşey için ellerine sağlık herşey çok güzeldi bu arada hediyen için çok sağol cnm hepinizi çok seviyoruz hepiniz çok iyisiniz

seyma ne demek cnm her zaman gelir alırız sizi siz yeterki isteyin ama tabi anıl'la bir viyaport yapıcaz hemde aybike ve sensiz ( yaşasın intikam )klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…