2009 un Çatlak Ekim Anneleri Yine Buluştu...

süpersiniz kıslarrr size meleklerimize maşallah yaa ...Bizede arzucum geldi bizde felekten bi gün çaldık :lepi:

evt yapıcaz onlarıda almıcaz naniknanik

şeyda sen en iyisimi resim yükleme delikafadulden

maşallah çılgın kızlar size..belliki çok güzel bir gün olmuş..bir arada karşıya gelin bizde bekleriz...meleklerimizde çok tatlı hepsini sıkasım geldi..

seyma ne demek cnm her zaman gelir alırız sizi siz yeterki isteyin ama tabi anıl'la bir viyaport yapıcaz hemde aybike ve sensiz ( yaşasın intikam )klava:

aşk olsun yaaa bıkerem anıl gelemezdı çocuğu öksürüyodu senınde ınan çıkıp gelceğini bılseydın zaten aklımdaydı...almayın canınız sağolsun..opuyorumnanaktan
süpersiniz kıslarrr size meleklerimize maşallah yaa ...Bizede arzucum geldi bizde felekten bi gün çaldık :lepi:
sağol canım sızde ıyı yapmışsınız..
evt yapıcaz onlarıda almıcaz naniknanik

şeyda sen en iyisimi resim yükleme delikafadulden
len fesat karularrr anam bı garfıra gıttık zaten vıaportta gezılmez açık alan bu soğukta gidin siz :roflol:

ALMICAZ çatlasınlar naniknanik

lülülülülülülülülülülülü

hepiciğinize maşallah
opuyorumnanaktan

maşallah çılgın kızlar size..belliki çok güzel bir gün olmuş..bir arada karşıya gelin bizde bekleriz...meleklerimizde çok tatlı hepsini sıkasım geldi..
sizi beklerız bu tarafa canım..

Çok kıskandım yaww
gelecek ekimde doğurasım var şimdi
Beni ozaman alın aranıza
Şaka bi yana maşallah hepicinize ama aybiğim bi ayrı parlıyor Alyayla
Bebiklere bayıldım zaten
Maşallahhhhh hepinizeeeee
dostluğunuz daim olsun kızlar
İnşallah kelebekleriniz büyüyüp kocaman oluncada bu resimlere bakar bugünleri anarsınız
öptüm hepicinizin kelebeklerini

Maasallah hepisine

5 bebegi aglamadan nasil ayni anda yakaladiniz maasallah.

delikafadulden sanırım kalabalığı seviyorlar benimkide durmazdıda kalabalıkta duruyor işte/COLOR]

wuwwww süpersinzzz minnoşlarıma bakınnn ay yerm ben onları yerrrr.ekim anneleri hepnz ayrı güzelsnzz sizlerede kocamn maşllh..ben çok kıs_kan_dımmmmmmmmmmmmmmmmm....lmaz:
cnlarım yaaa:)

ay ne güldüm beşibiyerdelere ya süper:)))) hepinize maşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…