2009 un Çatlak Ekim Anneleri Yine Buluştu...

ayy 41 kere maşallah dünya tatlısı bu kuzular
hepiniz çook tatlısınız
anılcım ev sahibi senmişssin maşallah sana

Hay maşallah ay siz harikasınız ya Allah bağışlasın yahu anlatsan bu olayı bir forumda tanışdık bepimiz aynı zamanların hamişi idik dost olduk doğum yaptık ve buluştuk diye inanmazlar yahu

hepsine maaşallah çok tatlılar.hele orda bir gömlekli vardı sanki büyümüşte küçülmüş yerim onu ben :)alkisalkisalkis

supersiniz kızlar masallahh hepinize ve bütün bebişlere doslugunuz dostlugumuz daim olsun inşşş

teşekkürler kızlar gerçktende öyle millet şaşırır yan, zaten hamileylende bu grup buluşmuştuk milletn bir bakışı vardı görmeliydinz delikafadulden

gerçkten de herkes çok kafa dengi herkese nasip olsun böyle arkşlık :)))

smhsmh evt cnm ev sahibiydim ne mutlu bana evim bissürüüü melek dolduu curcunaydı çokk güzeldi :))

çok guzeller yaahuu. çok buyukler hepsinin maşşallahı var ya . çok özendim darısı başıma inşallahhhh. anılcım bak bir istedin ama evin doldu tastı hep böyle olsun inşallah

maşallah maşallah maşallah allahım ne güzel bebişler öyle rabbim uzun ömürler versin
yağmurcum evinde misafir ettin sanırım bebiş odasıda pek bi şirin hepi,niz çok şeker çıkmışsınız ben bitane doğurursam katılırım aranıza inşallah tekrar maşallah

sağol duygucummm sağoll n kısa zamanda aramıza bekliyoruz Rabbim göstersn o günlerii sizlerde gelinn

yaaa koyup durmayın su resimleri bulusamayan var kıskanan var :umursamaz::umursamaz:
maasallah kıslar keske ben de gelebilsem hepinizle tanısabilsem cok istiyorum ama coook uzak mafoldumben
insallah yaza gelirim ist.a bebeklerinizi koklayın benim yerime hepsi birbirinden seker dadlu maasallah sübhanallah..

Kızlaaarrr kadroda bi ben ve oğlum eksik :sinifsinif: Bebiklerinizle birlikte süper çıkmışsınız kim bilir ne kadar eğlendiniz keşke bende aranızda olsaydım ama oğlanı doktora götürmem gerekiyordu. ınşallah bi sonraki buluşmaya bizde varız :teytey:

maşallah çok güzelsiniz hepiniz. cesaretiniz için de kutluyorum ayrıca. bebeği alıp tek başıma biyere gitmek hayal gibi geliyor.

ay ay ayyy yine buluşmuş harikasınız hatunlar en önemlisi bebişlere kırbir kere maşşallah ne güzel pozlar öyle
bgn aybikeyle ve alyayla görüştük doyasıya öpüp kokladım

maşallah çılgın kızlar size..belliki çok güzel bir gün olmuş..bir arada karşıya gelin bizde bekleriz...meleklerimizde çok tatlı hepsini sıkasım geldi..

beşibiryerdelere 41KERE MAŞŞALAH.......Evet bir arada karşıya gelin de bebişleri mıncıklayalım..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…