2009 un Çatlak Ekim Anneleri Yine Buluştu...

[B]oyyyyyy oyyyyyyyyy masallah kizlar harikasiniz , hele bebekler yerim ben onlari , ama biz eksik kalmisiz Alperenimle , gurbette yetim kaldik ne yapalim ((

gercekten böyle guzel dostluklar arkadasliklar kurmak ne guzel , gulen yüzünüz hic solmasin kizlar hayran kaldim size hepinizi öpüyorummmmmmm

not: kiskandim hic karniniz yok derecede gitmis hehehe ben daha gobekliyim gitmiyor bu karin icine off
[/B]

kizlar uzun zamandır giremıyodum sızı ok özledım hele bu resımler bıttım maşallah minnoşlara zaman na abuk geçmiş meyer buyutmuşuz kuzuları allahım hepsını korusun.

1,4,7,9,10 ve son fotoyu bana yazılar olmadan göndermen gerek çok ayıp şeymaaaaaaa

çok tatlı çıkmışsınız yerim sizi yaaa :) çok kıskandım valla bi günde bana gel artık aybikim yaaa buarada adaşım varmış burda ne güzel :) hepiniz ve bebişleriniz çok güzelsiniz kızlar dostluğunuz daim olsun.

sende katıl bize şeymasın sende sanırım :)

tşk ederim canım.. evet adaşız :) ben ekim annesi diilim allah bi zeval vermezse ağustos annesi olucam ama aranıza katılmaktan mutluluk duyarım.. öğretmenmişsin sanırım branşın ne??

aslında üşendim ama napim gözüm kaldı
sitarem canım inş gelmek isterim kocike bahsetmiştim senden belkim bi akşama baskın yaparız

buyur canım her zaman beklerim canıma minnet ama enişte bey gelcekse bi haber ediver eşim mesaiye kalıo sıkça buaralar sistem kuruyolarmış..hani yalnız kalıp sıkılsın istemem beyin.. yoksa başımızın üstünde yeriniz var :)

baskında olsa ben bigün önceden haber ederim :)
bu ara çok yoğun iş haricinde bide vize için koşuşturuyor sizin ex başkankaydirigubbakcemile3

vize mi hayırdır yolculuk nereye? burada ex başkan mı dedin son zamanlarda takip edemedim protokolü enişte bey terfi mi aldı:) aksi bi durum yoktur inş??

tşk ederim canım.. evet adaşız :) ben ekim annesi diilim allah bi zeval vermezse ağustos annesi olucam ama aranıza katılmaktan mutluluk duyarım.. öğretmenmişsin sanırım branşın ne??

hayırlısı cnm..anaokulu öğtr.ınş tanışmak isterim.

oo masallah supersınız hatunlar nazar degmesın sıze ve bebeklere :)

yok kız ayrıldı ya görevden bi seneyi geçti:)
kociğe vize verirlerse isviçreye gidicez benim doğup büyüdüğüm yerlere

hadi canımmm aaaaaaaa:bbo: ben baya uzak kalmışım be yaaa uuu :1shok::1shok::1shok: yani.

hımm hadi bakalım iyi gezmeler size. tez gel ama özletme kendini he :)

maşallah ya hiç hız kesmek yok
hergün yeni bi buluşma ekim annelerinden
bizde şahit oluyoruz hergeçen gün bebşlerinizin büyümesine
hepsi birbirinden şeker maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…