2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

selam arkadaşlar.kimse yok sanırım bende işyerinde o kadar yoğunum ki gün boyu giremedim hiç.

aysuncum umarım bu ev olur artık.yoksa bu gidişle çeyizler ve eşyalarla parkta yaşayacaksınız,bizde tabak çanak üstünde yatıcaz yatak odasını alamazsak -tatlicadiarzu-

minnoşlarım selammmm
bir cumartesi günü daha boş boş geçti...
hiç birşey yetişmeyecek diye acayip stresliyim, herkese jırlayıp duruyorummm...
ne olacak benim bu halim böyleeeee.....?

Kiz Croiselle ne yapcaz kiz biz bu annemlerimizi? Dün anneme bir gelinlik gösterdim. Cok begendiim. Ay böyle gelinlik mi olurmus. Bu nasil gelinlik filan kaydirigubbakcemile2. Iki hafta sonra Istanbula gelinlik almaya gelecegiz. Ben simdiden tartismalari duyar gibiyim kaydirigubbakcemile

merhaba arkadaslarrrr,
bende 2009 da evlenecek olanlardan olup söyle bir merhaba diyeyim dedim :) :teytey:

Kızlar napaysınız? budayım diyen kaybolmuş hayırdır inşallah.sana da merhabalar Feyzacm

Gunaydin kızlar, cumartesi günü gelinlik randevum vardı yine. Bu sefer kayınvalidem de geldi. Üstüne karar verememiştim o yüzden büstiyer deniyordum. Kayınvalidem dedi ki, "ben hiç görmedim gelinlikle Gece'yi, herhangi bir gelinlik varsa denese?" Bunun üzerine ben bir gelinlik giydim. Herkes cok begendi. O saate kadar konuştuğumuz herşeyden vazgeçip o denediğim gelinliğin olmasına karar verdik :)) Resmini de çektim, birazdan koyarım :)

hayırlısı olsun canım eminim çok guzel bir gelin olucaksın :))

evet kızlar işte gelinlik ve beeen :) Lütfen yorum yapin, daha ilk prova bile yapılmadı, istediğim gibi herşeyi değiştirebilirim, rahat olun yani :) Bu arada en alttaki tül yerine dantel olacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…