canım benim zaten kuzenimin gelinlik mağazası var, ordan yaptırıyorum, o yüzden dikimden çok korkmuyorum :)
SEN NAPTIN KIZ NİLAY NASI GEÇTİ PROVA NASIL KALIP YAPIYORLARMIŞ ÖĞRENDİN Mİ kaydirigubbakcemile2
kizlar merhabaaaa, size bir sorum varrrr
anladigim kadariyla yazin evlenecek gelin adaylari simdiden baslamislar gelinlik provalarina. onun icin sorayim sizlere. gelinlik dikimi felan nekadar sürer tahminen.
ben yurtdisinda yasadigim icin gelinlige haziranda bakabilcem, temmuzun sonundada dügün var. biraz dar vakit oldu gibi
Selam Feyza, benim 6 Haziranda, bu cumartesi günü modelim belli oldu, önümüzdeki hafta da ilk provam var. Gelinlikçimin söylediğine göre geç kalmışım. Ama ne zaman gitmek gerekiyordu bilmiyorum. 3 prova ve 1 teslim randevusu olacakmış. Benimki dikiliyor, hazırlar için durum farklıdır.
selam kısçeler nsılsınız özleidm sizi cumadna sonrasına baktım şöle bi sanırım perşembeden beri gelemedim. hafta sonu yine ev eksikleri ve yerleştirmesiyle uğraştık. bugün yarın son bir kez silinip halılar serilecek ve bitmiş olucak. oturma odamın halısı yok bir eksik o kaldı.
resiba canım nikah günü almanıza çok sevindim. en çok seni merak ediyordum. içim rahatladı yeni bir sorun çıkmadan bitmiş.
jülide, lale otel çok şirinmiş, otellerde genelde banyo içerisinde klozet oluyordur. rasibayla senin yazdıkalrını okuyunca direk aklıma yanıma çamaşır suyu almak geldi :). gelinlik bakmaya ne tarafa gelicen kız.
aysuncum, ev olmuştur umarım.
ışıl, annem banada neden gitceniz balayına dedi. bende evliliğim ilk günelrinde evde durupta yemekle falan uğraşamam kendimize vakit ayırıcaz ve dinlenicez dedim. şimdiden neleri hespalama başlamışsın diyor hoho
gece, gelinlik arkadan iğnelenmemiş ise şıp diye oturmuş üzerine kiradan gelmediyse vede kirlenmediyse alabilrsin aslında yakışmış.
nilaycım, ölçülerinmi değişti o kadar iğnelediler seni kuzum. bir dahaki provada gelinliğin neredeyse tamamen ortaya çıkıcak bu sebeple modeli iyi bilen bir arkadşın yanında olsun (rasiba).
feyza, yaz sezonu olduğu için biraz sıkışabilirsin. benimde son 1,5 ay kala dikilmeye başladı diğer terzide problem olduğu için önümüzdeki hafta alıcam. ama avantajım sezon açılmamış olması hazır modellerden olursa onları tercih edip alabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?