iyiyim tatlım sen nasılsınnn :1hug:
Cnm benim sizide bir dönem sıkıntıya sokan konulardan birçoğu düzeldi mutluyum.
Birde şu rahatsızlığıma bir tanı koyulsa daha rahat edeceğim.
Bu arada Pronovias ın yeni gelinlik kataloğuna baktın mı tatlım?Geçen gün bir arkadaşımın gelinlik seçimi için yardım istemesi üzerine baktım bayıldımmmmmmm ve sen aklıma geldin.Tam senlik 3 gelinlik vardı yalnış hatırlamıyorsam :)))))
Sipariş vermediysen bir bak istersen şekerim.
canım nsıl olabilir yaaa:bbo:
düğün salonuna mı gelemiyorlar...? yoksa hiç mi yer yok
ay varsın düğüne gelmesin yahu sizden kıymetlimiii....
KHENA canım bu kadar stres yapma.illa ki istediğin tarihte ve saatte olmasa da evleniceksin öyle böyle.bizde istediğimiz gün ve saate bulamadık.çok saçma bigün ve çok saçma bir saat oldu.ama napalım.üzülme nolur sende
khena hafta içi de mi dolu yoksa sadece hafta sonundan mı bahsediyorsun,biz de 4 ay öncesinden tarih almamıza rağmen hafta sonu istediğimiz günü ve saati bulamamıştık ama hafta içleri genelde çok dolu olmuyor
bi kaç belediye dolaştık tek umudum kaldı oda 1 ay sonra belli olacak..anladığım kadarıyla salona memur getirmeye çalışıyosunuz.diğer belediyelerde demi gün kalmamış?gerçekten çok can sıkıcı bir durum ama bir yolu bulunur merak etme.
iyi akşamlar arkadaşlar khena canım senin anlattıklarını okuyunca kendimi hatrladım aynısını hatırlarsan geçen hafta ben yaşamıştım sinirdin belediyenin kapısında alamıştım ama sonra maltepe belediyesinde ki memur bize 20.30 da gelmeyi kabul etti bizde geç olsunda gel dedik yapacak bişey yok başka salondan çıkıp bize geleck sizinkide halolur muhakkak üzülme morali yüksek tut
Elifcim hallolacak kredi işiniz hiç merak etme cnm.
Burcuözgecim nasılsın?
Roselin,pinkgun,tosba,nilt,rasibacım umarım sizlerinde keyfi yerindedir.
Khenacım konuyu tam olarak anlamadım,istediğin bir tarih ve saat mi var bunun özel bir sebebi mi var cnm?
bende geldimmm kaydirigubbakcemile2 . dayım belediyede aşkan ya benim,o aradı bankayı verecekler o yüzden krediyi,miras falan çıktığı yok halaaaaa.
khenacım üzülme canım.olmadığı nikahı düğünden bi gün önce yaparsınız.
canım bence 1 ay beklersen bu sefer cumartesi günü bile yer bulamayabilirsin
canım benim saçmalama ne alakası var.bak ben nerdeyse para bulamıyodum yatak odasını almak için.senetleri yaptık 1500 ü peşin kalanı taksit diye.ama kredi olmayınca adamlara veremedik parayı.düğün önü icralık olacaktım allah korusun.bugün işte olcak gibi bi haber geldi rahatladım.o yüzden aksiliklere yenilme sakın.ağlama da!!herşey çok güzel olacak inan bana.biz daha nikah için başvuru yapmadık bile beni düşün bide!uykularım kaçıyo geceleri valla.dayım kıyacak nikahı ben hallederim sen takma dedi ama o kadar unutkandırki gidicem dolmuş diyecek diye ödüm kopuyo :))
canım benim,işyerin de biraz anlayışlı olsun canım.evlilik bu oyuncak değil ki!
ayyy allah korusun canım yaa
mutfak halısı.onuda perşembe alıcam.bide dekorasyon malzemesi onun harici bitti sayılır.bi on gün sonrada ev yazmaya gideriz.
mutfak halısı.onuda perşembe alıcam.bide dekorasyon malzemesi onun harici bitti sayılır.bi on gün sonrada ev yazmaya gideriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?