2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bende geldimmm kaydirigubbakcemile2 . dayım belediyede aşkan ya benim,o aradı bankayı verecekler o yüzden krediyi,miras falan çıktığı yok halaaaaa.
khenacım üzülme canım.olmadığı nikahı düğünden bi gün önce yaparsınız.
mısram iyi düşüncelerin için sağol canım
burcuözge kız hiç heyecanlı değilim valla.günler geçtikçe heyecan daha da azalıyo.ama o evlilik korkusu da heyecanla birlikte azalıyo.
pembecim uzun zaman sonra ilk kez karşılaştık.özledim seni çok

canım nsıl olabilir yaaa:bbo:
düğün salonuna mı gelemiyorlar...? yoksa hiç mi yer yok
ay varsın düğüne gelmesin yahu sizden kıymetlimiii....

dış nikah için yer bulamıyoruz canımmsenağlama

senağlama suç bizde bu kadar geç kalırsan böyle olur..
khena hafta içi de mi dolu yoksa sadece hafta sonundan mı bahsediyorsun,biz de 4 ay öncesinden tarih almamıza rağmen hafta sonu istediğimiz günü ve saati bulamamıştık ama hafta içleri genelde çok dolu olmuyor

hafta içi boş hatta hafta sonu sabah saatleride boş. c.tesi bizim düğün. c.tesi gündüz nikah olsa kime gelemezki herkes çalışıyooo senağlama

anladığım kadarıyla salona memur getirmeye çalışıyosunuz.diğer belediyelerde demi gün kalmamış?gerçekten çok can sıkıcı bir durum ama bir yolu bulunur merak etme.
bi kaç belediye dolaştık tek umudum kaldı oda 1 ay sonra belli olacak..

aynen ole canım bende çok ağladım zaten yeterince geriliyo insan sürekli bi sorun çıkıyoo
bizim memurda 22,30 da polanez köyde nikah kıyacakmış. o saatten sonra 1 saatte anca gelir (( inşallah hallolur canım yaa moralim 0 larda yani

istediğim tarih saat 4 temmuz düğün salonuna istiyorum. saatte 19,30 dan 21.00 a kadar olabilir. ama yok işte..

sabah saatleri var 14.00 dan önce yada 22,30 dan sonra. c.tesi gündüze alsak. herkes işte. akşama alsak o saat çok geç. memur polanez köyden gelecekmiş. kaç saate gelir..
bide bizim belediyemiz değişti ama birimleri kurulmamış. nikah memuru ; isterseniz 1-1,5 ay bekleyin dedi. belediyeniz kurulunca oraya başvuru yaparsınız dedi.. ama 1-1,5 ay sonrası da kesin değil. off kafam çorba gibi hiç bişi düşünemiyorumm. bişileri yerine oturtamıyorumm. senağlama

en kötü ihtimal o olacak zaten ama bütün hayallerin gitti evrakları yırtıp atasım geldi bugün. yırtıp atmadım ama buruşturup attım.
işlerin ters gitmesi bi işaretmi acaba.. evlenmeiz hayırlı olmayacakmııısenağlama

canım bence 1 ay beklersen bu sefer cumartesi günü bile yer bulamayabilirsin

zaten c.tesi gündüz yer bulsamda ne önemi varki kimse görmedikten sonra...
hafta içi kıydırsamda aynı hesaba gelir.. :1no2:

canım benim saçmalama ne alakası var.bak ben nerdeyse para bulamıyodum yatak odasını almak için.senetleri yaptık 1500 ü peşin kalanı taksit diye.ama kredi olmayınca adamlara veremedik parayı.düğün önü icralık olacaktım allah korusun.bugün işte olcak gibi bi haber geldi rahatladım.o yüzden aksiliklere yenilme sakın.ağlama da!!herşey çok güzel olacak inan bana.biz daha nikah için başvuru yapmadık bile beni düşün bide!uykularım kaçıyo geceleri valla.dayım kıyacak nikahı ben hallederim sen takma dedi ama o kadar unutkandırki gidicem dolmuş diyecek diye ödüm kopuyo :))

sevindim canım hallettiğine gözün aydın.
ama orası antalya dayın bi şekilde ayarlar nikahı ama burası istanbul ne tanıdık ne var ne bişi zaten devlet memuru adamlar salla başını al maaşını kimse kimse için bişi yapmak istemiyor. iş yerinden izin aldım 1 günde hallederiz die halledemedik dedim 2. günün iznini aldım. ve hala halledemedik bir daha nikah için nasıl izin alıcam. bir sürü soru var yanii:uhm:

mutfak halısı.onuda perşembe alıcam.bide dekorasyon malzemesi onun harici bitti sayılır.bi on gün sonrada ev yazmaya gideriz.

mutfak halısı.onuda perşembe alıcam.bide dekorasyon malzemesi onun harici bitti sayılır.bi on gün sonrada ev yazmaya gideriz.

gözün aydın minnoşummm, bitmiş nerdeyse her şey...

ay ben de kafayı yemek üzereyimm...evdeki inşaat bir türlü başlayamıyo... ve ben gerildikçe geriliyorummm...
hiçbirşey yetişmeyecek ve benm bütün yazım mahfolacak biliyorummm.....senağlama

bu arada nedense benim dışımdaki herkes oldukça rahat...

yaaaa,ben mi gerçekten abartıyorum acaba? herşeyi oturduğum yerden çözmeye çalışıyorum ama...

hatta abarttım dün oturup bir mutfak çizim programı indirdim ve mutfağı çizdim,ama nedense yapacak olan ustalarla anlaşması gereken adam hala oturuyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…