2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

aydicim biz bayanlar biraz aceleciyiz.ben herşeyin planlı benim istediğim zaman olması konusunda çok ısrarcıydım.nasıl oldu bilmiyorum ama bu aralar öyle bi rahatlık geldiki bilmiyorum sonum hayır olurmu?

mutfak halısı.onuda perşembe alıcam.bide dekorasyon malzemesi onun harici bitti sayılır.bi on gün sonrada ev yazmaya gideriz.

hayırlı olsaun canım ya bitmiş. darısı başıma. ben o günleri görürmüyüm acaba :)

Neyse kızlar size iyi geceler. yarın görüşürüz. kendinize iyi bakına.s.

aydicim biz bayanlar biraz aceleciyiz.ben herşeyin planlı benim istediğim zaman olması konusunda çok ısrarcıydım.nasıl oldu bilmiyorum ama bu aralar öyle bi rahatlık geldiki bilmiyorum sonum hayır olurmu?

ya acaba bana ne zaman gelecek o rahatlık çok merak ediyorumm...

ya da gelecek mi acaba canım yaaa???kafamçokkarıştı

ya acaba bana ne zaman gelecek o rahatlık çok merak ediyorumm...

ya da gelecek mi acaba canım yaaa???kafamçokkarıştı

valla yöntemi olsa, bilsem sanada söylerdim ama ben dahil bütün arkadaşlarımda şaşırıyor bu durumuma. sen ve bu kadar rahat olmak diyorlar.
inşallah sonu iyi oluyorsa sanada bi rahatlık gelir.:dance::dance:

valla yöntemi olsa, bilsem sanada söylerdim ama ben dahil bütün arkadaşlarımda şaşırıyor bu durumuma. sen ve bu kadar rahat olmak diyorlar.
inşallah sonu iyi oluyorsa sanada bi rahatlık gelir.:dance::dance:

ay bilmiyorum vallaaa...başak burcuyum ben,her şeyi kontrol altında tutmak istiyorum.... her şeyin zamanı,yeri belli olsun istiyorum...tüm detaylara varana kadar kendim ilgilenmek istiyorum ve bu beni çok yoruyor,daha doğrusu geriyor...

neyse bi duşa falan girip,kendime gelmeye çalışayım bari...

öpüyorum sizi güzeller..

ay başaksan sen iflah olmazsın bence.her zaman titiz ve düzenli.bende akrepim başaklarlarla çok iyi anlaşırım.hep en yakınlarım başak.nişanlım başta omak üzere.
iyi geceler.görüşürüz.

Günaydın arkadaşlar..
1 nisan şakalarına dikkat edinn a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…