Cnm benim sizide bir dönem sıkıntıya sokan konulardan birçoğu düzeldi mutluyum.
Birde şu rahatsızlığıma bir tanı koyulsa daha rahat edeceğim.
Bu arada Pronovias ın yeni gelinlik kataloğuna baktın mı tatlım?Geçen gün bir arkadaşımın gelinlik seçimi için yardım istemesi üzerine baktım bayıldımmmmmmm ve sen aklıma geldin.Tam senlik 3 gelinlik vardı yalnış hatırlamıyorsam :)))))
Sipariş vermediysen bir bak istersen şekerim.
inceledim şimdi hakikaten tam belkik şeyler varmış yarında gelinlikçiye gidecektim iyi oldu sırnaşık şey1 saattir onun sitesini geziyorum:sm_cool:
bu arada nedense benim dışımdaki herkes oldukça rahat...
yaaaa,ben mi gerçekten abartıyorum acaba? herşeyi oturduğum yerden çözmeye çalışıyorum ama...
hatta abarttım dün oturup bir mutfak çizim programı indirdim ve mutfağı çizdim,ama nedense yapacak olan ustalarla anlaşması gereken adam hala oturuyo....
mutfak halısı.onuda perşembe alıcam.bide dekorasyon malzemesi onun harici bitti sayılır.bi on gün sonrada ev yazmaya gideriz.
aydicim biz bayanlar biraz aceleciyiz.ben herşeyin planlı benim istediğim zaman olması konusunda çok ısrarcıydım.nasıl oldu bilmiyorum ama bu aralar öyle bi rahatlık geldiki bilmiyorum sonum hayır olurmu?
ya acaba bana ne zaman gelecek o rahatlık çok merak ediyorumm...
ya da gelecek mi acaba canım yaaa???kafamçokkarıştı
valla yöntemi olsa, bilsem sanada söylerdim ama ben dahil bütün arkadaşlarımda şaşırıyor bu durumuma. sen ve bu kadar rahat olmak diyorlar.
inşallah sonu iyi oluyorsa sanada bi rahatlık gelir.:dance::dance:
ay bilmiyorum vallaaa...başak burcuyum ben,her şeyi kontrol altında tutmak istiyorum.... her şeyin zamanı,yeri belli olsun istiyorum...tüm detaylara varana kadar kendim ilgilenmek istiyorum ve bu beni çok yoruyor,daha doğrusu geriyor...
Günaydın arkadaşlar..
1 nisan şakalarına dikkat edinn a.s.
bana yaptılar sabah sabah işyerinde bi arkadaşım aradı tam işe geldim aaa sen neden işe geldin sana sölemeyi unuttuk bugün tatil dediler delikafadulden kafayı yicektimklava:
nilaycım kuzucum demedin mi ''siz niye burdasınız '' diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?