2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bende iyiyim.şuan bende hazırlıklarla ilgili bişey yok.umarım sizin hazırlıklar yolundadır.

bi kaç gündür deli gibi kına yapacak mekan arıyorum evimin yakınlarında dün akşam itibariyle pes ettim vee 1,5ay kadar hiç bişeye elimi sürmicem ne davetiye ne kına ne düğün bitek gelinlik provama gidip gelicem pes ettim çok fenaa gamyoncuiremsu

yok canım ya halledemedik yatak odası işini halletcez ilk önce herkes ya peşin yada karta taksit yapıyo kartta limit kalmadı peşinde çok zor bi kaç yeri dolaştık 2.500 milyardan başlıyo takımlar nasıl alcaz bilmiyorum

canımcım ne pes etmesi yaa dur hele
dediğim gibi çay bahçelerine falanda bak bu akşam ondan sonrası gelir
hem ne güzel gelinliğin yapılıyor keyfini çıkar bitanem Şeniz

kına için boş dükkan falan varsa yakınlarda sahibiyle konuşup kullanabilirsin bence.benim babamlarda kına için yer araştırdılar ama uygun yerler hep dolmuş.o yüzden evin hemen orda babamın arkadaşının boş dükkanını kullanıcaz.sandalye masa ayarlancak tabi.

canım benim ikimiz de yatak odasında tıkandık kaldık -tatlicadiarzu-

Selam fıstıklar, Şeniz

Gözün aydın canım ne güzel rahatlamışsındır.

amin canım allah olmayanlara da bir an önce versinn.. olanlarada daha iyisini versin inş

Aminn tğm olmayanlara inşallah.

Fıstığım benim ya ne kadar üzülmüş. En kötüsü hafta içi yaparsınız canım ya bu kadar üzüp yıpratma kendini. Cumartesi günü olanı ayarlayın. Diğer taraf faaliyete geçmezse napcaksınız. Garantiye alın.

aydicim biz bayanlar biraz aceleciyiz.ben herşeyin planlı benim istediğim zaman olması konusunda çok ısrarcıydım.nasıl oldu bilmiyorum ama bu aralar öyle bi rahatlık geldiki bilmiyorum sonum hayır olurmu?

Bende baştan böyleydim sonra bıraktım. Etrafımdakiler başta annem çıldırmak üzreydi rahatlığımdan dolayı hiçbir şey yapasım yoktu. Evi düzenlemeye başlayınca kendime geldim.

Burcuözge gibisin sanırım sende aynı burç yanlış hatırlamıyorsam.

ben buralardayııımmm. Sorumu soruyorum, düğün 6 haziranda, ne zaman davetiye işine girişmeliyim ben?

Hemen giriş ben gibi boşlayıp son zaman sıkıştırma. Ben yılbaşından önce baktım eledim son zaman karar veremedim.

ben buralardayııımmm. Sorumu soruyorum, düğün 6 haziranda, ne zaman davetiye işine girişmeliyim ben?

ayyy canımmm daha vakit var bence o iş için...

benim de 5 haziranda düğün ama daha hiç düşünmedim yaaa,2-3 günde halledilir diye biliyorum ben...
yanılıyo muyum yoksa?

sen başlayınca ben de başlayayım bari....kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…