ben buralardayııımmm. Sorumu soruyorum, düğün 6 haziranda, ne zaman davetiye işine girişmeliyim ben?
yasmin canım nasılsın
merhaba kızlar nasılsınız?
bende iyiyim.şuan bende hazırlıklarla ilgili bişey yok.umarım sizin hazırlıklar yolundadır.
bi kaç gündür deli gibi kına yapacak mekan arıyorum evimin yakınlarında dün akşam itibariyle pes ettim vee 1,5ay kadar hiç bişeye elimi sürmicem ne davetiye ne kına ne düğün bitek gelinlik provama gidip gelicem pes ettim çok fenaa gamyoncuiremsu
bi kaç gündür deli gibi kına yapacak mekan arıyorum evimin yakınlarında dün akşam itibariyle pes ettim vee 1,5ay kadar hiç bişeye elimi sürmicem ne davetiye ne kına ne düğün bitek gelinlik provama gidip gelicem pes ettim çok fenaa gamyoncuiremsu
yok canım ya halledemedik yatak odası işini halletcez ilk önce herkes ya peşin yada karta taksit yapıyo kartta limit kalmadı peşinde çok zor bi kaç yeri dolaştık 2.500 milyardan başlıyo takımlar nasıl alcaz bilmiyorum
kızlar çoook mutluyum:dance: çünkü nişanlımın hepatit c için yaptırdığı hcv-rna doğrulama testi negatif çıktı,tertemizmiş şükürler olsun,artık evimi kafam daha da rahat dizebileceğim inşallah,allah izin verirse:Saruboceq:
amin canım allah olmayanlara da bir an önce versinn.. olanlarada daha iyisini versin inş
senağlamasenağlama
kızlar benim moralim çok bozuk biliyorsunuz dünden beri nikah işlemleri için uğraşıyoruz.. nikah dairelerini dolaştık istediğimiz gün ve saate yer yok sabahtan beri zırlamaktan gözlerim şiştii senağlamasenağlama o kadar uğraş et. o sinirle evrakları buruşturup fırlattım yolda yeter be diye bağırdım. başladım ağlamya senağlamasenağlama
uğraş uğraş bide gün bulama nasıl iş bu yaa..
ben evlenemiyeceğim galiba herşeyim ters gidiyor üzerimde bir uğursuzluk var..
tek umudum kaldı oda önümüzdeki ay yeni kurulan bi belediye senağlama ordada olmazsa ben evlenmiyorum haberiniz olsunn :a015:
aydicim biz bayanlar biraz aceleciyiz.ben herşeyin planlı benim istediğim zaman olması konusunda çok ısrarcıydım.nasıl oldu bilmiyorum ama bu aralar öyle bi rahatlık geldiki bilmiyorum sonum hayır olurmu?
ay bilmiyorum vallaaa...başak burcuyum ben,her şeyi kontrol altında tutmak istiyorum.... her şeyin zamanı,yeri belli olsun istiyorum...tüm detaylara varana kadar kendim ilgilenmek istiyorum ve bu beni çok yoruyor,daha doğrusu geriyor...
ben buralardayııımmm. Sorumu soruyorum, düğün 6 haziranda, ne zaman davetiye işine girişmeliyim ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?