2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Yaşa be Aydiii, birilerinin erken demesine ihtiyacım vardı :) Koza10-15 gün içinde teslim ediyormuş davetiyeleri. Uzağa gönderecekseniz 1 ay, eğer verecekleriniz çevrenizdekilerse 15 gün önceden dağıtmak gerekir dediler. 2 hafta basım için, 3 hafta dağıtım için desek, 1 haftada seçme için ayırsak, eder sana 6 hafta... 9,5 hafta var bizim düğüne... Bi 20 gün sonra falan başlasam yeter diye nihai kararımı açıklıyorum :)

bu arada merak edenlere duyurulur:yasmine hapının bir kutusunu içtim.başladığım gün tartılmıştım 53,5 tu.dün akşam tekrar tartıldım 51 kiloyum.bu dönem zarfında ise herhangi bi diyet yapmadım.göğüslerimde çok az büyüme de var.hiçbi şikayetim olmadı yani.

Wow bende mi baslasam :lepi:

Canlar merak eden dostlar için son durumum;kalpte önemli birşey çıkmadı.Sıra boyun için beyin cerrahiyeye gitmeye geldi

Roselincim teşekkür ederim cnm.Sen nasılsın?Hazırlıklar nasıl gidiyor?

Canım bizde yavaş yavaş hazırlanıyoruz inş.nikah tarihi almak için uğraştık iki hafta önce.beyaz eşyaları aldım.oturma grubunu aldm.diğerlerini de seçtim nişanlım ne zaman uygun olursa artık alır inş.ev derdindeyiz işte.kiraya oturucaz.istda kiralar çok pahalı.bunlarla uğraşıyoz işte canım.senin evliliğin nasıl gidiyor

Başlangıçta epey gelgitler yaşadık şimdi herşey yolunda cnm.Şimdi çıkıyorum yarın görüşmek üzere hoşçaka tatlım

sanırım bişeyler çözülmeye başladı bizde de...bugün ev için bir şirketle görüşmüş kuzucum,tüm evi onlar yapacaklar....
ölçüleri almışlar ve katalogları bırakmışlar,bütün gece ordan seçimlerimzi yapmaya çalıştık...mutfak,banyo,kapı...vs tabi bu arada o katalogların yanında benim oluşturduğum bi dünya katalog ve kendi çizimlerim var...adamlar onları görünce ne yorum yapacaklar çok merak ediyorum doğrusu...?
yarın akşamüstü tekrar gelecekler ve kesin kararları vericez 45 gün içinde de teslim edecekler inşallah...
yani he şey kıtı kıtına yetişecek yada yetişmeyecek artık bilemiyorummm...

günaydın kızlar

gözün aydın mısracım inşallah diğerindede birşey çıkmayacak
bu arada sana birşey sorayım
elma sirkesini sabahlarımı içiyorduk sadece ?
ben hep sabahları içiyiorum başka da içmiyorum böylemi yağılması gerekiyordu CADIARZU

günaydın kızlar,

günaydın mısra, dr ne zaman gidiyorsun.

Tatlım iki dr u hallettim göğüs ve kalpte önemli bir sorun çıkmadı.Şimdi en baştada dr ların tahmin ettiği bıyun fıtığı için beyin cerrahisine gideceğim.İlgin için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…