günaydın kızlar
gözün aydın mısracım inşallah diğerindede birşey çıkmayacak
bu arada sana birşey sorayım
elma sirkesini sabahlarımı içiyorduk sadece ?
ben hep sabahları içiyiorum başka da içmiyorum böylemi yağılması gerekiyordu CADIARZU
heyecanlımısınnnnnnnnnnnnnnnn
Yasmine dur seni atlamayayım... Sen oklavayı ne zaman kim için eline alacaksin bugün bakalım :)
yok yok kaçmam ben arkadasim, bırakip seni gitmem buralardan... Seni yalnız bırakamam... Bugün pek işim yok benim işyerimde...
Yarın ilk gelinlik provam var, sanırım beni de bi astarla iğneleyecekler, değil mi?
günaydın arkadaşlar a.s.
Tatlım iki dr u hallettim göğüs ve kalpte önemli bir sorun çıkmadı.Şimdi en baştada dr ların tahmin ettiği bıyun fıtığı için beyin cerrahisine gideceğim.İlgin için teşekkürler
heyecanlımısınnnnnnnnnnnnnnnn
yok yok kaçmam ben arkadasim, bırakip seni gitmem buralardan... Seni yalnız bırakamam... Bugün pek işim yok benim işyerimde...
Yarın ilk gelinlik provam var, sanırım beni de bi astarla iğneleyecekler, değil mi?
İnşallah yorgunluktan olmuştur ve hiç bir şeyin çıkmaz.
Değildimmm ama sanırım başladı kaydirigubbakcemile2 daha vakit var diye çok rahattım dün akşamdan beri nolcak nasıl olcak derdindeyim. birde bizim işler karışık biraz erkek tarafıyla alakalı bir problem olmadan atlatırız inşallah.
İğneleri batırmasınlar dikkat et delik deşik gelin olma sonra yasmin gibi sırnaşık şey
Dün akşam balayı için kesin rezv. yapmaya gittik ama yapamadık. Acentadaki sa..k bir kadın yüzündün tüm planlarım alt üst oldu çok sinirlendim nişanlım ve annem olmasaydı kesin kadını dövmeye kalkışırdım. pazartesi akşamı gittik fiyatları otelin durumunu falan söyledi kara verdik. kredi kartımda limit yoktu dün onu hallettim ve akşam gittik. ama kadının bizi yanlış bilgilendirmesi sonucunda aistediğim otelde yer olmadığını, fiyatın farklı olduğunu oradaki başka bir temsilciden öğrendim çok sinirlendim sonuç olarak halen rezv. yapamadık. Ordaki kadını şikayet edicem tur şirketine her gittimde kikir kikir tlfonda muhabbet ediyordu uyuz şey işlen alakası yok. Bugün yeniden yer bakıcam çok sıkıldım gidemicez sanırım.
bu arada mısracım çok geçmiş olsun
inşallah önemli bir sorun yoktur
Saol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?