2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

İyi dileklerin için teşekkürler cnm.
Elma sirkeli su sabah ve akşam içiliyor.Ben de bugünlerde epeyce ihmal ettim ama yeşil çay ve mate çayını içmeyi bırakmadım.

Günaydın Kızlar,

Aydiii hadi gözün aydın, yetişirse yetişir yetişmezse yetişmez, sıkma canını, Nolcak ki düğünden sonra yerleştirirsiniz... Şu anki plana göre yetişir gibi duruyor zaten. siz bol bol sıkıştırın ustaları, sallamasınlar... Hepsinin tek elden olması da iyi olmuş.

Mısracım, beyin cerrahından da birşey çıkmaz umarım. Gerçi çıkmazsa nasıl geçecek bu ağrılarım, birşey çıksa da tedaviye başlasam diyorsundur :) Onemli bisey cikmaz umarım diye değiştireyim temennimi...

Lokum, nasıl oldu nişanlın?

Tubis, ne hissediyorsuuunnn.... Gergin misin, sakin misin? Ne kaldı yapacağın? Nişanlın nasıl? Kavga ediyomusunuz gerginlikten :)))) Ben gergin olunca çok ederiz de...

yok yok kaçmam ben arkadasim, bırakip seni gitmem buralardan... Seni yalnız bırakamam... Bugün pek işim yok benim işyerimde...

Yarın ilk gelinlik provam var, sanırım beni de bi astarla iğneleyecekler, değil mi?

yok yok kaçmam ben arkadasim, bırakip seni gitmem buralardan... Seni yalnız bırakamam... Bugün pek işim yok benim işyerimde...

Yarın ilk gelinlik provam var, sanırım beni de bi astarla iğneleyecekler, değil mi?

Kilona bağlı artık ne kadar iğneleneceğinn -tatlicadiarzu-

yok kıs ama ister istemez batıyo azıcıkk ama o bile çok keyifli geliyo valla insana mazoşistmiyim neyimm :roflol:

Tatlım iki dr u hallettim göğüs ve kalpte önemli bir sorun çıkmadı.Şimdi en baştada dr ların tahmin ettiği bıyun fıtığı için beyin cerrahisine gideceğim.İlgin için teşekkürler

İnşallah yorgunluktan olmuştur ve hiç bir şeyin çıkmaz.

heyecanlımısınnnnnnnnnnnnnnnn

Değildimmm ama sanırım başladı kaydirigubbakcemile2 daha vakit var diye çok rahattım dün akşamdan beri nolcak nasıl olcak derdindeyim. birde bizim işler karışık biraz erkek tarafıyla alakalı bir problem olmadan atlatırız inşallah.

İğneleri batırmasınlar dikkat et delik deşik gelin olma sonra yasmin gibi sırnaşık şey

Dün akşam balayı için kesin rezv. yapmaya gittik ama yapamadık. Acentadaki sa..k bir kadın yüzündün tüm planlarım alt üst oldu çok sinirlendim nişanlım ve annem olmasaydı kesin kadını dövmeye kalkışırdım. pazartesi akşamı gittik fiyatları otelin durumunu falan söyledi kara verdik. kredi kartımda limit yoktu dün onu hallettim ve akşam gittik. ama kadının bizi yanlış bilgilendirmesi sonucunda aistediğim otelde yer olmadığını, fiyatın farklı olduğunu oradaki başka bir temsilciden öğrendim çok sinirlendim sonuç olarak halen rezv. yapamadık. Ordaki kadını şikayet edicem tur şirketine her gittimde kikir kikir tlfonda muhabbet ediyordu uyuz şey işlen alakası yok. Bugün yeniden yer bakıcam çok sıkıldım gidemicez sanırım.

hadi yaa bak bende sinir oldum şimdi o kadına... ama üzülme ayarlanır bi yer ... bu arada heyecanlan herşey çok güzel olacak bence hiç sorun çıkmadn atlatırsınız inşallahhh

bu arada mısracım çok geçmiş olsun
inşallah önemli bir sorun yoktur

tubiS sıkma canını herşeyde vardır bir hayır

inşallah ayarlayabiliriz yer. gemi olan elizabeth otel var oraya baktım iyi gibi ama kemerde biraz serin oluyormuş. demiştim ya en sıcak alanya olurmuş ondan bakmıştım ordaki otellere.

merhaba arkadaşlarr.
tubişcim inşalah çözersiniza.s.

mısra dün doktora gidecekti. geçmişi okuyamadım. pek gittimi ne oldu?

kendide burdaymış zaten mısra ne oldu dün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…