2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

off ya genemi dayakk Çok üzgünüm çoook

selam kızlar
kimsecikler yok galiba
ben işimde yoğun sezona başladım ne yazıkki
eskisi kadar sizinle çok vakit geçiremiycem
ama yine de fırsat buldukça burda olcam merak etmeyin
yerimseniben

haftaya gelinlik için 2.provama gitcem ana hatlarıyla belli olmuştur artık gelinliğim
ay kızlar biz çok fena nakite sıkıştık bu günlerde yaa inşallah kolay atlatırız,ailelerden istemek de zor geliyor :çok üzgünüm:

hepinizi çoook öptüm,kendinize dikkat edin tamam mı Şeniz

kızlar ya moralim çok bozuk.:çok üzgünüm:
o diktirmeyi arzu ettiğim yer 1800 fiyat verdi :çok üzgünüm:
çok çok üzgünüm yaa.. pahalı geldi bana. hayır beğendiğğim model bildiğiniz gece elbisesi gibi bir şey. o kadar sade ki anlatamam. ne taş işlemesi var ne boncuk işlemesi var. hiç bir şeyi yok. fransız danteli yok. bildiğiniz şifondan gelinlik. 1800 çok hayal kırıklığına uğradım. güya tanıdıktı hani... şimdi başka gelinlikçi gezmek zorunda kalıcam nasıl güvenicem kime güvenicem off offff:çok üzgünüm: siz kaça aldınız kızlar lütfen paylaşın benimle???

Pinkcim Allah daraltır bunaltmaz.inşallah en kısa zamanda çözülür para sıkıntınız.

Burcuözge bence aynı modeli dikebilecek kişile vardır mutlaka

slm kızlar nasılsınız:))))
burcuözgeciğim eğer anlatığıngibiyse çok fazla istemiş... biras önce haberlerde dinledim gelinliklerde kampanya varmış kriz nedeniyle... geçen hft ben gezdim gelinlikçileri 1700-2000 arası fiyat verdiler bana ki ben fransız güpürü falan istedim... bence gez biras tatlım

merhaba arkadaşlar.aysuncum paraya sıkışıklık hepimizde var inan.biz başa çıkamadık kredi çekiyoruz allah yardımcımız olsun.
burcuözge gelinlik modelini hatırlıyorum canım.gerçekten uçuk bi rakam vermişler.adı gelinlik olunca fiyat 3e katlıyo.ben hatırlarsan 500 e almıştım.hazırdı ve model neye benziyodu resminide koymuştum.haftaya ben gelinliği almaya gidicem.dilersen kadına senin gelinliği kaça diker bi sorayım.olmadı bi kez gelirsin buraya daha ucuza gelir belki sana?

mısracım kalpte kötü bişey olmamasına sevindim.umarım diğer sonuçlarda temiz çıkar :)
artık kimseyle karşılaşamıyorum topikte ve bu beni çok üzüyo.kendimi yalnız hissetmeye başladım iyice senağlama

merhaba arkadaşlar
bende mayıs gelini olucam inşallah
listeye benide ekleyin:)
23 mayıs 2009
herkese keyifli sohbetler...

Gunaydin kızlar. Gelinlik provam var bugün, öğleden sonra da bütün mobilyalarımı teslim edecekler, bi de mutfak yaptırmıştık o takılacak. Ama cok keyifsizim ben... Kavga ettik

günaydınnnnlarrrr

GECE tatlım hayırlı olsun gelinliğini paylaş bizimle
üzülme birtanem alttan al birazcık barışın hadi hihoyyyt

sabah sabah bişey sorabilir miyim size?
gelinlik provasına kaç kez gidiliyor ya da gittiniz kızlar?

günaydın kızlar,

aysunumcum, çoğumuz aynı durumdayız sanırım. düğünden sonra rahatlarız inşallah.

burcum, gelinlik olarak değilde istediğin modeli başka bir yere abiye olarak sorsan ne kadar fiyat vericekler.

gece, hayırlı olsun mutfağın. gelinliği kuzenin dikiyordu değilmi, sorun olmaz sende ne güzel.

ışılcım, nasılsın şekerim?

mandilin, benim gelinlik yılan hikayesine dönmüştü 2 provada çıkıcak gelinliğim henüz almadım haftaya teslim alıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…