2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

tubiscim canım banada 2 prova yeter gelip gitmene gerek yokki dedi gelinlikçi apla. Bende tedirginim; 4-5 kez gidenler var diye ..

sabah sabah bişey sorabilir miyim size?
gelinlik provasına kaç kez gidiliyor ya da gittiniz kızlar?

Canım bi öngörüşme, 3 prova, 1 teslim toplam 5 defa geleceksin dedi bana gelinlikçideki kadın...

günaydın kızlar,

gece, hayırlı olsun mutfağın. gelinliği kuzenin dikiyordu değilmi, sorun olmaz sende ne güzel.

Evet canım sanslıyım ben, inşallah olmayacak bi sorun

günaydınnnnlarrrr

GECE tatlım hayırlı olsun gelinliğini paylaş bizimle
üzülme birtanem alttan al birazcık barışın hadi hihoyyyt

Sağol canım, gelinliğimi daha önce koymuştum, linkini yine koyuyorum: http://www.kadinlarkulubu.com/6000524-mesaj20883.html aynısı dikilecek.

Alttan da almayacağım bu sefer valla, üzdü beni çok.

mandilin, kısçeler kayıp bir kaç gündür. benim işler bitti onlar hazırlığa başladı sanırsam. 1 provada bilem dikiyorlarmış gelinliği.

gece, o gelinlik sana yakışmıştı şekerim.astar provan olcak dimi

evet sekerim öyle sanırım... İlk prova astar provası oluyo di mi?

mandilincim, gelinliğin teslim tarihini bir ay öncesine al. ben öyle yaptım iyikide öyle yapmışım. çünkü gelinlikçiyi değiştirdim. diğeri istediğim gibi olmadı. kendine vakit bırak risk alma.

slm kızlar okuduğum kadarıyla herkes maddi yönden sıkışık bizde geçen hafta borçlar ve eksikliklerden dolayı çok sıkıştık dün bizde 9 milyar kredi çektik borçların birazını ödiyebildik hala yatak odası ve balayı için bişey yapamadık

eweet canım bende öyle yaptıım. Düğün tarihini bir ay önce söyledim teslimde erken olacak tabi .
Ama bi yalan söylücez annem eline yüzüne bulaştırdı. Annemle önceden sözleşmemize rağmen ne zaman sizin düğün diye sordular, kadıncağız afalladı nisanın ikinci haftası dedi. Gelinlikçi appla bön bön nası yani 2 hafta mı kaldı aaaaaaaa yetişmeeeeez derken ben atladım hemen mayıs mayıs diye kaydirigubbakcemile3 gelinlikçi apla kesin annesine bak kızının düğün tarihini bilmiyo daha demişir kesin. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

mandilin annen süpermiş... :) Ben de gelinlikçinin bilgi formuna nişanlımın doğumgününü yazarken yanlis yazmışım, annesi söyledi yanlış diye :) Utandım çok, bilmiyormuşum gibi .... gelinliği beğenmene sevindim çok :)

Rasiba, hayırlısı olsun canım...

tubişiimmm iiiyiyim tatlım çok iyiyiym
dün akşam nişanlım konuşurken telde balayı için sürprizi olduğunu söyledi bana ay çok merak ediyoprum yaaaa

Evet canım sanslıyım ben, inşallah olmayacak bi sorun

Sağol canım, gelinliğimi daha önce koymuştum, linkini yine koyuyorum: http://www.kadinlarkulubu.com/6000524-mesaj20883.html aynısı dikilecek.

Alttan da almayacağım bu sefer valla, üzdü beni çok.
[/QUOTE]

tatlım gelinliğini görmüştüm yaa afedersin hatırladım şimdi çok güzel olmuştun canım

:roflol: :roflol: :roflol: çok güldüm yaa

Rasiba, naaptın anı defteri standını?

kiralıcam canım herşeyiyle onlar ilgileniyo kuruyorlar süsülüyorlar benim için arkadaşlarınm ve dostlarım çok kıymetli uzun zamandır görmediğim bi arkadşımı yolda görsem ağlar sarılırım o yüzden herkesten bi hatıra kalsın istiyorum bid neler yazacaklar çok merak ediyorum.

kendi kendime izin verdim, patron yok, ben de eve kaciyorum... Ustaların başında durayım bari hazır iş yokken...

canım oraya gelmem muhtemelen zor olur ama fiyat öğrenmek açısından unutmaz sorarsan çok makbule geçer....:1hug:

aynen canım zaman darakdıkça daha çok desteğe ihtiyacı oluyor insanın.
ayrıca bizim evimiz düğünden sonra kurulacak biliyormusunuz:çok üzgünüm: düğün balayı olcak bitecek lojmanlar o zaman belli olacak sonra evi yerleştiricez :çok üzgünüm:

evet canım düşünmüyor değilim inan kiii :bbo: patronum bu gün diyorki oğluna ders veriyorum ya. al sarpı git. oğlan kardeşimin sünnet var de zaten düğünümde de gönlüme göre olmadı şöylee gönlüme göre bir şey dikin de... :roflol::roflol:
ayy çok güldüm annene mandilinim :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…