sabah sabah bişey sorabilir miyim size?
gelinlik provasına kaç kez gidiliyor ya da gittiniz kızlar?
günaydın kızlar,
gece, hayırlı olsun mutfağın. gelinliği kuzenin dikiyordu değilmi, sorun olmaz sende ne güzel.
günaydınnnnlarrrr
GECE tatlım hayırlı olsun gelinliğini paylaş bizimle
üzülme birtanem alttan al birazcık barışın hadi hihoyyyt
mandilin, kısçeler kayıp bir kaç gündür. benim işler bitti onlar hazırlığa başladı sanırsam. 1 provada bilem dikiyorlarmış gelinliği.
gece, o gelinlik sana yakışmıştı şekerim.astar provan olcak dimi
günaydın kızlar,
aysunumcum, çoğumuz aynı durumdayız sanırım. düğünden sonra rahatlarız inşallah.
burcum, gelinlik olarak değilde istediğin modeli başka bir yere abiye olarak sorsan ne kadar fiyat vericekler.
gece, hayırlı olsun mutfağın. gelinliği kuzenin dikiyordu değilmi, sorun olmaz sende ne güzel.
ışılcım, nasılsın şekerim?
mandilin, benim gelinlik yılan hikayesine dönmüştü 2 provada çıkıcak gelinliğim henüz almadım haftaya teslim alıcam.
eweet canım bende öyle yaptıım. Düğün tarihini bir ay önce söyledim teslimde erken olacak tabi .
Ama bi yalan söylücez annem eline yüzüne bulaştırdı. Annemle önceden sözleşmemize rağmen ne zaman sizin düğün diye sordular, kadıncağız afalladı nisanın ikinci haftası dedi. Gelinlikçi appla bön bön nası yani 2 hafta mı kaldı aaaaaaaa yetişmeeeeez derken ben atladım hemen mayıs mayıs diye kaydirigubbakcemile3 gelinlikçi apla kesin annesine bak kızının düğün tarihini bilmiyo daha demişir kesin. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Rasiba, naaptın anı defteri standını?
amanın konuyu 8 kişi okuyo... uzun zamandır olmamıştı sanırım :)))
merhaba arkadaşlar.aysuncum paraya sıkışıklık hepimizde var inan.biz başa çıkamadık kredi çekiyoruz allah yardımcımız olsun.
burcuözge gelinlik modelini hatırlıyorum canım.gerçekten uçuk bi rakam vermişler.adı gelinlik olunca fiyat 3e katlıyo.ben hatırlarsan 500 e almıştım.hazırdı ve model neye benziyodu resminide koymuştum.haftaya ben gelinliği almaya gidicem.dilersen kadına senin gelinliği kaça diker bi sorayım.olmadı bi kez gelirsin buraya daha ucuza gelir belki sana?
mısracım kalpte kötü bişey olmamasına sevindim.umarım diğer sonuçlarda temiz çıkar :)
artık kimseyle karşılaşamıyorum topikte ve bu beni çok üzüyo.kendimi yalnız hissetmeye başladım iyice senağlama
günaydın kızlar,
aysunumcum, çoğumuz aynı durumdayız sanırım. düğünden sonra rahatlarız inşallah.
burcum, gelinlik olarak değilde istediğin modeli başka bir yere abiye olarak sorsan ne kadar fiyat vericekler.
ışılcım, nasılsın şekerim?
mandilin, benim gelinlik yılan hikayesine dönmüştü 2 provada çıkıcak gelinliğim henüz almadım haftaya teslim alıcam.
ayy çok güldüm annene mandilinim :roflol::roflol::roflol:eweet canım bende öyle yaptıım. Düğün tarihini bir ay önce söyledim teslimde erken olacak tabi .
Ama bi yalan söylücez annem eline yüzüne bulaştırdı. Annemle önceden sözleşmemize rağmen ne zaman sizin düğün diye sordular, kadıncağız afalladı nisanın ikinci haftası dedi. Gelinlikçi appla bön bön nası yani 2 hafta mı kaldı aaaaaaaa yetişmeeeeez derken ben atladım hemen mayıs mayıs diye kaydirigubbakcemile3 gelinlikçi apla kesin annesine bak kızının düğün tarihini bilmiyo daha demişir kesin. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?