2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

sabah sabah bişey sorabilir miyim size?
gelinlik provasına kaç kez gidiliyor ya da gittiniz kızlar?

Birincide ölçüler alındı.
İkinci gidişimde gelinliğin içi tamamdı.
Üçüncüde üstünü tülü danteli,göğüsü monte etmemişlerdi yakasının açıklığını ayarlamak için.
4.de aldım

Tatlım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk pahalı.Benim gelinliğin bir sürü swaroski taşı,fransız danteli,dimli tülü vs vardı.1200 dediler ilk önce 900 e anlaştık.
Seninki en fazla 600 olmalı

Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Napıyorsunuz?
Burcucum kaç para istediler gelinliğine?

ahh mısram ahh kahır oldum resmen ne desem bilmiyorum... :çok üzgünüm:
1800 2 gündür doğru düzgün bir şey yemiyorum doğal diyet oldu bu bana :çok üzgünüm:
gezicem ve içimden bir his uygun bir yer bulacağımı söylüyor mısram... inşallah doğru çıkar. içimde ki sesi dinliycem... :1hug:

evimizi kuramıyourz. ara tayinlerde lojman boşalmadı. mecbur düğünü ve balayını yaptıktan sonra evi kurucaz... öyle değişik evi olmayan göçebe bir gelin olucam. kafamçokkarıştı
karpuz kaldıran kampıda çıkmadı balım... :bbo: bakalım tek umudumuz kıbrıs kaldı.
böyle işte gelinlik yok ev yok balayının bir ayağı gümledi bakalım hyırlısı :çok üzgünüm:
sizide üzmemek için yazmıyorum kaç gündür ama dayanamadım artık

tubiş yeni gelinlik hazırlıkları nasıl gidiyor

hafta sonu dantelli olarak görücem ve en geç önümüzdeki cuma teslim alıcam canım.

kredin hayırlı olsun dicem ama yatak odası yine kalmış. onuda bir an önce halledersiniz inşallah. anı defterini ne kadar abuldun çok istiyorsun fiyatına bakmadan kirala o zaman canım.

burcu, patronun gayet iyi bir fikir söylemiş walla yapabilirsin.

mandilin, balam sana dicek bişi bulamıyom anneni de öpüyorum kocaman süper bir ikili olmuşsunuz.

Ayyyyyyy canım benim kıyamam.Hiç canını sıkma gerçekten önemli olan sağlık bak ben haftalardır nasıl kıvranıyorum ağrılardan ((((

Eviniz bir şekilde kurulur lojman çıksın çıkmasın.

Balayıda Kıbrıs çıkar belki dur bakalım.Çıkmasa bile yaşayacağın yer zaten tam balayılık.Bak ben de balayı yapmadım.:)Hiççççççç üzülmüyorum

ilk önce şu gelinlik işini halledeyimde başka bir şey istemiyorum bende...
allahım yüzüme baksada dikişi iyi uygun fiyata dikecek birilerini bulsam...
yazık günah aşkımada yahu 1800 :çok üzgünüm:

ne zaman yazdın tatlıms en ben hiç görmedim.
hoşgeldin.

kızlar yok zaten terkettiler topiği.

yasmin, nerdesin sen he neden gelmiyonuz tek başıma gelip giom. ışıl bilem gelmiyo artık ikimizde çeyiz topinde vakit geçiriyoz aaaaa klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

yasmin, nerdesin sen he neden gelmiyonuz tek başıma gelip giom. ışıl bilem gelmiyo artık ikimizde çeyiz topinde vakit geçiriyoz aaaaa klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

ohhh bugünkü dayağımıda yedim rahatladımmm kaydirigubbakcemile3

yaa bende geliyorum bakıyorum kimse yok napıyım bıktım bekçilik yapmaktan elif rasiba khena suzi ışıl aysun burcuözge burcucello Felicity dimples geceyimben jtosik turuncu lokum şekerleblebi aklıma gelenler şimdilik bu kadar nerdeler acabaaa klava: klava: klava: klava:

Nasıl gidiyo tubiş hazırlıklar. son 2 hafta :jeyyar:

burcuözge şimdi gördüm geçmişi çok üzüldüm çok fazla fiyat söylemişler gerçekten iice araştır biraz eminim çok daha uyguna bulacaksın hem daha baktin var üzülmee

yasminn o saydın kısçeler jayoplar sizde yoksunuz. gelsinler herekese sıradan sopa walla.

khena buda senin hakkın klava:klava:

hazırlıklar bitti. bekliyoz arada gidip evle uğraşıyorum gezerken bişiler görürsem alıyorum. dinlenme şamasına geçtik yani. balayımıda halletim bugün sonunda karar verdim.

sen nikah işini naptın.

tubişimmm valla görüyon işte burda kimse yok diye çeyiz topiğinde arkadaş edinmeye çalışıyommm

dur burnumu sileyimm senağlama balayını hallettinmi kuşum neresi pekala

valla ben nikah işini halledemedim daha malesef..

balayı olayını anlat bakım neresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…