sabah sabah bişey sorabilir miyim size?
gelinlik provasına kaç kez gidiliyor ya da gittiniz kızlar?
kızlar ya moralim çok bozuk.:çok üzgünüm:
o diktirmeyi arzu ettiğim yer 1800 fiyat verdi :çok üzgünüm:
çok çok üzgünüm yaa.. pahalı geldi bana. hayır beğendiğğim model bildiğiniz gece elbisesi gibi bir şey. o kadar sade ki anlatamam. ne taş işlemesi var ne boncuk işlemesi var. hiç bir şeyi yok. fransız danteli yok. bildiğiniz şifondan gelinlik. 1800 çok hayal kırıklığına uğradım. güya tanıdıktı hani... şimdi başka gelinlikçi gezmek zorunda kalıcam nasıl güvenicem kime güvenicem off offff:çok üzgünüm: siz kaça aldınız kızlar lütfen paylaşın benimle???
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Napıyorsunuz?
Burcucum kaç para istediler gelinliğine?
tubiş yeni gelinlik hazırlıkları nasıl gidiyor
Ayyyyyyy canım benim kıyamam.Hiç canını sıkma gerçekten önemli olan sağlık bak ben haftalardır nasıl kıvranıyorum ağrılardan((((
Eviniz bir şekilde kurulur lojman çıksın çıkmasın.
Balayıda Kıbrıs çıkar belki dur bakalım.Çıkmasa bile yaşayacağın yer zaten tam balayılık.Bak ben de balayı yapmadım.:)Hiççççççç üzülmüyorum
yasmin, nerdesin sen he neden gelmiyonuz tek başıma gelip giom. ışıl bilem gelmiyo artık ikimizde çeyiz topinde vakit geçiriyoz aaaaaklava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
ne zaman yazdın tatlıms en ben hiç görmedim.
hoşgeldin.
kızlar yok zaten terkettiler topiği.
yasminn o saydın kısçeler jayoplar sizde yoksunuz. gelsinler herekese sıradan sopa walla.
khena buda senin hakkınklava: klava:
hazırlıklar bitti. bekliyoz arada gidip evle uğraşıyorum gezerken bişiler görürsem alıyorum. dinlenme şamasına geçtik yani. balayımıda halletim bugün sonunda karar verdim.
sen nikah işini naptın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?