2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

nilaycım ben daha önce de söylemiştim
vardiya saatlerim nisan itibariyle daha fazla uzadı
zamanımın çoğu işte geçiyor o yüzden eskisi kadar giremiyorum
neyseki işlerimin çoğunu halletim de geriye fazla bişey kalmadı zamansızlıktan çok zorlancaktım yoksa

bana neden kımse hoşgeldin demedi
hoşgeldin canım :1hug:

bende geliyorum kimse yok diye gidiyorum :roflol: demek karşılaşamıyouz:sm_confused:

burcuözge şimdi gördüm geçmişi çok üzüldüm çok fazla fiyat söylemişler gerçekten iice araştır biraz eminim çok daha uyguna bulacaksın hem daha baktin var üzülmee

evet canım öyle . şoku atlattım inşallah daha uyguna ve mükemmel dikecek birini bulcam hırs yaptım Çok üzgünüm çoook

kızlar evimizin duvarlarını boyatmak istiyoruz sizce kum bejimi kesekağıdı rengi mi olsun,şu anda ailemle yaşadığım ev kum beji,değişik istiyorum ama hiç bir evde canlı olarak kesekağıdı görmedim,kararsız kaldım

canım senin için rengini ekleyebilirim. bizim duvarlar kum beji kartonpiyerler kese kağıdı. marsallın. en iyi kese kağıdıda bu markanındınr. sitli kahve gibi bir renktir. ama tüm duvarda bence boğar genede sen bilirsin. kum beji daha kullanışlı bir renk diyebilirm yerimseniben

eşyaların ne renk olcak canım? bence onlara göre karar vermelisin, çünkü bazı eşyaları boğar bazı renkler.

selam kızlar.yine topic sessiz bigün geçiriyor ve ben artık kimseyle karşılaşamıyorum.burcuözgecim salı günü gidicem gelinlikçiye provaya.söz sorucam kaç para diye?
aysunum az kaldı birer birer kuş olup uçucaz yuvalarımızdan.benim düğüne 15 gün kala mesai arkadaşım yıllık izne çıkacak,ayvayı yedim yani.tam en çok zamana ihtiyacım olan zamanlarda 8 saat yerine 12 saat çalışıcam senağlama

haktan bu arada aramıza hoşgeldin canım.benden 1 hafta sonra evleniyosun :) bitti mi eşya alımları falan?

haktan bu arada aramıza hoşgeldin canım.benden 1 hafta sonra evleniyosun :) bitti mi eşya alımları falan?

hoşbuldum canım çok saol.
ayy ne guzel ben kına yaparken sen evleniyo olcaksın:roflol:

çok çok az kaldı:teytey:

eşyaları almamız bitti canım biz 1 sene önceden başladık almaya, hatta bikaçının taksiti bile bitti allahtan düğünden sonra taksit ödemeyelim dedik,
sadece halı ve perdelerimiz kaldı ,

senin hazırlıklar ne alemde

ayyy ne kötü senin için keşke arkadaşların anlayışlı davranıp sonra gitselerdi ama o kadar kişi nası ayarlicak dimi

neyse son 15 gün nasıl geçti anlamazsın bile daha güzel bide o tarafından bak boşver moralini bozmayerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…