ohhh bugünkü dayağımıda yedim rahatladımmm kaydirigubbakcemile3
yaa bende geliyorum bakıyorum kimse yok napıyım bıktım bekçilik yapmaktan elif rasiba khena suzi ışıl aysun burcuözge burcucello Felicity dimples geceyimben jtosik turuncu lokum şekerleblebi aklıma gelenler şimdilik bu kadar nerdeler acabaaaklava: klava: klava: klava:
selam güzellerrr...
ayy ben bu arada 1 aylara düştüm :1shok: şaka maka evleniyorum mu ne :bbo: kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin canım :1hug:bana neden kımse hoşgeldin demedi
ohhh bugünkü dayağımıda yedim rahatladımmm kaydirigubbakcemile3
yaa bende geliyorum bakıyorum kimse yok napıyım bıktım bekçilik yapmaktan elif rasiba khena suzi ışıl aysun burcuözge burcucello Felicity dimples geceyimben jtosik turuncu lokum şekerleblebi aklıma gelenler şimdilik bu kadar nerdeler acabaaaklava: klava: klava: klava:
burcuözge şimdi gördüm geçmişi çok üzüldüm çok fazla fiyat söylemişler gerçekten iice araştır biraz eminim çok daha uyguna bulacaksın hem daha baktin var üzülmee
evet canım öyle . şoku atlattım inşallah daha uyguna ve mükemmel dikecek birini bulcam hırs yaptım Çok üzgünüm çoook
kızlar evimizin duvarlarını boyatmak istiyoruz sizce kum bejimi kesekağıdı rengi mi olsun,şu anda ailemle yaşadığım ev kum beji,değişik istiyorum ama hiç bir evde canlı olarak kesekağıdı görmedim,kararsız kaldım
hoşgeldin canım :1hug:
bende geliyorum kimse yok diye gidiyorum :roflol: demek karşılaşamıyouz:sm_confused:
kızlar evimizin duvarlarını boyatmak istiyoruz sizce kum bejimi kesekağıdı rengi mi olsun,şu anda ailemle yaşadığım ev kum beji,değişik istiyorum ama hiç bir evde canlı olarak kesekağıdı görmedim,kararsız kaldım
haktan bu arada aramıza hoşgeldin canım.benden 1 hafta sonra evleniyosun :) bitti mi eşya alımları falan?
ben varıııııım aranızda yeniyiiiim, başka kımse yokmuuu:bbo:
selam kızlar.yine topic sessiz bigün geçiriyor ve ben artık kimseyle karşılaşamıyorum.burcuözgecim salı günü gidicem gelinlikçiye provaya.söz sorucam kaç para diye?
aysunum az kaldı birer birer kuş olup uçucaz yuvalarımızdan.benim düğüne 15 gün kala mesai arkadaşım yıllık izne çıkacak,ayvayı yedim yani.tam en çok zamana ihtiyacım olan zamanlarda 8 saat yerine 12 saat çalışıcam senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?